Roofmoord op Greg Kelly 14-Januari-2007

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Roofmoord op Greg Kelly 14-Januari-2007

Postby Führer » Thu Dec 17, 2009 12:39 pm

Overvallers schieten 33-jarige Greg Kelly dood in sociëteit Reyes
Email naar een vriend | Printer vriendelijk
Advertentie geplaatst: Thursday, January 08, 2009
Advertentie verlopen: Friday, January 08, 2010


Gebruikers informatie:

Geplaatst door: Yelsie
Leeftijd: 25
Telefoon: 0800 – 6070
Gebruikers locatie: Kortenhoef
Gebruikers Web Site: User Web Site
Alle advertenties gebruiker: Alle Advertenties door Yelsie


Advertentie Informatie:

Naam: Politie

Land: Netherlands

Plaats: de sociëteit Reyes

Geslacht: Man

Leeftijd (geschat): 25

Lengte (geschat): tussen de een meter 85 en de een meter 90 la

Kleren: donkere kleding en een bivakmuts

Speciale kenmerken: Surinaams en Nederlands met een Surinaams acc

Gebeurtenis: Moord

Datum gebeurtenis: zondag, 14 januari,

Tijd gebeurtenis: 07.30 AM

Locatie gebeurtenis: de Jacob van Lennepkade

Stad gebeurtenis: Amsterdam

Land gebeurtenis of laatst gezien: Netherlands


Slide Show
Online Image
Advertentie beschrijving: Reporteer deze advertentie als hij beledigend of strafbaar is
Viewed: 226 keer
Text grootte: a a a a

Overvallers schieten 33-jarige Greg Kelly dood in sociëteit Reyes
Amsterdam • Zondagochtend 14 januari 2007 vond er op de sociëteit Reyes in Amsterdam een gewapende overval plaats. Bij die overval komt de beheerder om het leven. De daders weten te ontkomen.

Sociëteit Reyes is gevestigd aan de Jacob van Lennepkade. Officieel is deze club besloten. Het is een denksportvereniging, maar er wordt ook poker gespeeld. Bij het pokeren gaat er veel geld over tafel.

Die zondag, 14 januari, om 07.30 uur, zijn er nog twaalf mensen in de sociëteit. Aan de tafel zit ook de beheerder van het pand, de 33-jarige Greg Kelly. Opeens maken twee gemaskerde en gewapende mannen met hun binnenkomst een eind aan het spel.

Iedereen moet op de grond gaan liggen en als dat is gebeurd, proberen de overvallers hun buit te verzamelen. Maar dan ontstaat er onenigheid met Greg Kelly. Onder bedreiging van een vuurwapen wordt hij meegenomen naar achteren.

Dan klinkt een aantal schoten. De 33-jarige Greg Kelly is dodelijk getroffen door een kogel. Hierna weten de daders niet hoe snel ze weg moeten komen.

Dader 1
Dader 1 is een negroïde man, maar niet heel donker van huidskleur. Hij was tussen de twintig en de 25 jaar, tussen de een meter 85 en de een meter 90 lang. Hij had een fors postuur en hij sprak Surinaams en Nederlands met een Surinaams accent. Hij droeg donkere kleding en een bivakmuts.

Dader 2
De andere dader was een man van Noord-Afrikaanse afkomst van tussen de 25 en dertig jaar oud. Hij was kleiner dan de andere dader, zo tussen de een meter 75 en de een meter 80 meter lang. Hij had een normaal postuur en een pokdalig gezicht. Hij sprak Nederlands en droeg tijdens de overval een bivakmuts. Toen deze dader buiten was, zag een getuige dat hij een petje op had met een lichtkleurig logo.

Rode personenauto
De daders stapten na de overval in een gereedstaande rode auto. Het was een klein, oud model, vierdeurs personenauto. De chauffeur van deze auto was ook van Noord-Afrikaanse afkomst en ongeveer 25 tot dertig jaar oud.

Vluchtroute
De auto reed na de overval vanaf de Jacob van Lennepkade in de richting van de Pieter Langedijkstraat en vervolgens richting de Overtoom. Waar de auto daarna naartoe is gegaan is niet bekend.

Zilverkleurige auto
Vlak na de overval zag een getuige dat een zilverkleurige auto hard wegreed over de brug van de Jacob van Lennepkade, linksaf naar de andere kant van de Van Lennepkade. Vervolgens reed de auto door de 2e Kostverlorenkade en ging verder in de richting van de Kinkerstraat. Mocht de auto helemaal niets met de gewapende overval te maken hebben, dan hoort de politie dat natuurlijk graag van de bestuurder.

Specifieke getuige
Het onderzoeksteam is ook nog op zoek naar een getuige die tijdens de overval in de Sociëteit was. Dit betreft een wat kleinere man van ongeveer zestig jaar met een Pakistaans, Indiaans uiterlijk. Hij spreekt Duits en Engels, geen Nederlands. De politie wil graag met deze getuige in contact komen of met mensen die hem kennen en mogelijk weten waar hij verblijft.

Herkent u de daders, of heeft u andere informatie, neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn 0800 – 6070 of vul het elektronisch tipformulier in op https://tipformulier.politie.nl

Uw tip
Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met het team van Politie Amsterdam-Amstelland, afdeling ; op telefoon nummer: 0900-8844 (0,13 Euro/minuut) of via faxnummer .

Status: Actief


Image


Bron: http://www.help2find4u.com/viewad.asp?i ... 2497100017
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1079
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron