--Verdwenen Cristina Conte, is vermoord 2-Februari-1995

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

--Verdwenen Cristina Conte, is vermoord 2-Februari-1995

Postby Führer » Thu Dec 17, 2009 8:11 pm

ImageAmsterdam, Op 9 februari 1995 neemt de dan 23-jarige Amsterdamse Cristina Conte een taxi naar de flat Fleerde nr. 126 in de Bijlmer. Ze heeft daar 's avonds een afspraak met haar ex-vriend Mohammed A. De relatie tussen Cristina en Mohammed is uit, maar Mohammed valt Cristina nog altijd lastig omdat hij niet kan verkroppen dat het voorbij is. Cristina wil hem die avond voor eens en altijd duidelijk maken dat het over is, dat ze een nieuwe vriend heeft en dat Mohammed haar met rust moet laten. Na haar bezoek aan de Bijlmer verdwijnt Cristina van de aardbodem. De recherche start daarom een onderzoek, ondermeer in de flat Fleerde. Het staat onomstotelijk vast dat Cristina daar is geweest.De PTT heeft namelijk geregistreerd dat ze op de avond van haar verdwijning vanuit de flat met een kennis belt. Dat is haar laatste teken van leven geweest. En bange vermoedens worden waarheid, als in de naden van de bank in de flat bloed van Cristina wordt gevonden.

De vondst van het bloed en ook de andere uitkomsten van het recherche-onderzoek wijzen erop dat Cristina waarschijnlijk niet meer in leven is. En een maand na haar verdwijning worden twee verdachten aangehouden. Het zijn: Mohammed A. en zijn huisbaas Zahid S., die ook op de Fleerde 126 woont.

Mohammed A., die in alle toonaarden ontkent iets met de zaak te maken te hebben, wordt eind januari 1996 uiteindelijk ook veroordeeld voor de doodslag op Cristina. Hij krijgt negen jaar. Een bijzondere uitspraak want het stoffelijk overschot van Cristina ontbreekt.

Maar met de huisbaas Zahid S. loopt het anders. Enkele maanden na zijn arrestatie in 1995, wordt zijn voorlopige hechtenis geschorst.Bron: http://www.aandachtdoetspreken.nl/slach ... onte-2.asp
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron