Moord op prostituee Bernadett Szabo op de Wallen 20-2-2009

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op prostituee Bernadett Szabo op de Wallen 20-2-2009

Postby Führer » Sat Dec 19, 2009 3:47 pm

ImageUITZENDING 27 MAY 2009 > DETAILPAGINAREAGEER >Moord op Hongaarse prostituee Bernadett Szabo op de Wallen
Dinsdag 26 mei hebben 15.000 mensen een sms gehad van de politie. De mensen die dat gekregen hebben waren half februari in het centrum van Amsterdam. Zij kunnen hopelijk helpen bij het oplossen van de moord op een jonge prostituee. Zowel de politie als justitie nemen de zaak hoog op want justitie looft een beloning uit van 15.000 euro aan diegene die met de gouden tip komt.


Dit is het verhaal van een vrouw die in haar nog korte leven onvoorstelbaar veel ellende doormaakte en ook nog eens een afschuwelijke dood tegemoet ging. De Oudezijds Achterburgwal in het centrum van Amsterdam is een druk bezochte plek door zowel Amsterdammers als toeristen. De plek maakt namelijk deel uit van de zogenaamde rosse buurt. Verschillende vrouwen achter het raam. Om naar te kijken maar ook maken velen gebruik van hun diensten.


Het werk werd de 19 jarige Hongaarse Bernadett Szabo fataal. Ze werd in de vroege ochtend van vrijdag 20 februari dood aangetroffen in haar peeskamertje. De verdachte die in deze zaak werd aangehouden bleek er niets mee te maken te hebben. En dat betekent dat de dader, na ruim 3 maanden nog steeds vrij rond loopt.


Bernadett werd op brute wijze vermoord. Ze werd met verschillende messteken om het leven gebracht. Een zeer trieste afloop van het leven van nog zo’n jonge vrouw. Bernadette kwam op haar 18de vanuit Hongarije naar Nederland. En hier in Nederland verdiende ze haar geld achter het raam. Om precies te zijn achter het raam van Oudezijds achterburgwal 38.


Nyiregyhaza in het Oosten van Hongarije, is een grote stad met veel sloppenwijken. Nogal wat jonge vrouwen werken hier in de prostitutie. Onbekend is of Bernadett ook in Hongarije werkzaam was in deze branche. Ook is onbekend of Bernadett net als vele andere vrouwen uit Hongarije gedwongen werd om in de prostitutie te werken. Dit is wat de politie graag boven water wil krijgen. Overigens heeft zij zelf altijd aangegeven dat ze zelfstandig werkte en dus niet voor een pooier. Voor de politie is het belangrijk dit zeker te weten zodat ze het zoeken naar de dader in die richting uit kunnen sluiten.


Of ze gedwongen werd of niet. Feit is dat Betty 7 dagen per week werkte. Vanaf 2 uur s’middags tot soms wel 4 uur s’nachts. Dit deed ze zelfs toen ze hoog zwanger was van haar zoontje. Doordat ze met haar zwangere buik over de wallen liep kreeg ze ook de bijnaam pinguïn. Een week na de geboorte van haar zoontje zat ze al weer achter het raam. Het jongetje werd uit huis geplaatst en op last van de kinderrechter onder toezicht gesteld. Hier had Bernadett veel verdriet van.


Betty had een paar opvallende kenmerken. Ze had meestal haar gettoblaster aanstaan met harde muziek. Ze was vrolijk en kon goed opschieten met de andere meisjes. Ze dronk liters Cola. Ze had ook altijd een grote fles binnen hand bereik. En ze had een grote Tattoo laten zetten die liep vanaf haar hals tot aan haar onderbuik.


Op donderdagmiddag 19 februari is Bernadett zoals altijd aan het werk. De buurmeisjes zijn er nog niet want die beginnen pas later. Aan het einde van de middag gaat ze even weg om wat te eten en komt om 6 uur weer terug. Ze gaat naar binnen.


Rond een uur of 9 gaan ook de buurmeisjes aan de slag en omstreeks 1 uur beginnen ze zich zorgen te maken want het is verdacht stil bij Betty die altijd harde muziek aan heeft. De meisjes spreken hun bezorgdheid naar elkaar uit en besluiten te gaan kijken. En dan doen ze een verschrikkelijke vondst. Bernadett ligt in een plas bloed. De dader moet woedend zijn geweest. De politie heeft geen enkel idee over het motief voor deze afschuwelijke moordpartij. Niet alleen de politie is onder de indruk maar de hele hoerenbuurt loopt uit. Er wordt voor Betty een stille tocht gehouden. Er worden bloemen gelegd bij het standbeeld Belle, zij is een eerbetoon aan alle prostituees in de wereld. Bernadett Szabo werd op 23 maart sober gecremeerd. Een enkeling was aanwezig.


Deze moordzaak is nogal gecompliceerd. De politie weet heel weinig. Bijvoorbeeld het tijdstip van de moord. Er hangen overal camera’s in dit gebied maar nu is het ook zo dat hier op een gewone avond al duizenden mensen lopen. De dader moet daar tussen zitten, maar haal die er maar eens uit zonder aanwijzingen.


Het tijdstip van de moord zou al heel veel duidelijkheid kunnen scheppen. Men zou dan gericht naar de beelden kunnen kijken. Daarom zijn er smsen gestuurd naar mensen die op de avond van donderdag 19 februari in de buurt van de Oudezijds Achterburgwal zijn geweest. Nu is het niet zo dat iedereen die een sms ontvangt ook een prostitué heeft bezocht. Het gebied is groot. En misschien waren er mensen gewoon aan het winkelen. Het gaat er om of er iemand is geweest die de dader misschien heeft zien lopen zonder dat hij zich hiervan bewust was.


Maar natuurlijk wil de politie ook graag in contact komen met mensen die Betty die avond wel bezocht hebben. Dan was er nog een man die bij een meisje naast het raam van Betty kwam. Hij vertelde dat hij eigenlijk voor Betty kwam. Met hem wil de politie graag in contact komen. Het gaat om een man met een licht getinte huid. Hij is 38 á 40 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.85 lang. Hij heeft een vrij mager postuur, zwart/grijs krullend achterover gekamd haar. En hij droeg die avond een wit overhemd en een zwarte broek. De man vertelde dat hij een eigen restaurant heeft en die avond heel moe was. Ze spraken engels met elkaar. Bent u deze man of weet u wie de man is? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie.
Image

Kunt u de politie iets meer vertellen over Bernadett of Betty Szabo? Heeft u andere informatie dat verband kan hebben met de moord? Laat het de politie weten op het nummer 020 559 2100 In deze zaak is het heel begrijpelijk als u anoniem wilt reageren. Dan kan dat via meld M op het nummer 0800-7000 Nogmaals, de officier van justitie looft 15 duizend euro uit voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.


Bron: http://www.ter-plaatse.nl/onderwerpen/view/1921
VONNIS: Geen dader berecht maar een verdachte man die Bernadette zocht die avond laat niet van zich horen.

User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron