Roofmoord op Albert de Heer

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Roofmoord op Albert de Heer

Postby Führer » Sat Dec 19, 2009 5:11 pm

albert de heer.jpg
albert de heer
albert de heer.jpg (2.62 KiB) Viewed 4295 times
Krantenarchief12 januari 2008Adri VermaatTot twaalf jaar cel en tbs geëist tegen overvallers banketbakker
Tot twaalf jaar cel en tbs geëist tegen overvallers banketbakker

Tegen de twee jongens die schuldig zouden zijn aan de dood van een Rotterdamse banketbakker zijn fikse straffen geëist. Zij mishandelden het slachtoffer en hadden geen compassie met hem.

printstuur artikel door
Voor de rechtbank in Rotterdam is tien en twaalf jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist tegen de verdachten die schuldig zouden zijn aan doodslag op banketbakker Albert de Heer (69).

De verdachten, Cesar P. (19) en Elvis D. (18), betuigden in hun laatste woord spijt voor de fatale overval op de bakker, februari vorig jaar in het centrum van Rotterdam. „Ik bied de nabestaanden mijn excuses aan en hoop op een tweede kans in deze maatschappij”, zei D.

Hoewel hij destijds minderjarig was, kan hij van officier van justitie G. Bos, gelet op de ernst van de feiten, volgens meerderjarigenstrafrecht worden berecht. De aanklager eiste tegen hem tien jaar cel en tbs. „Veel ernstiger dan dit soort feiten kun je ze niet plegen.”

In haar requisitoir zei Bos het oneens te zijn met de psycholoog die D. onderzocht. De deskundige schreef dat hij ’chronisch wordt overschat’ doordat hij weliswaar volwassen lijkt, maar toch vooral kind is. Bos: „Hij is vader van een kind, gaat niet naar school, heeft geen baan of andere inkomsten, hangt op straat rond met verschillende mensen en pleegt met hen delicten (...)”.

Volgens het medische dossier kreeg De Heer in de nacht voorafgaand aan de overval mogelijk een klein hartinfarct. Hij leed aan een ontsteking aan de hartspier. De stress van de overval (de bakker werd zwaar mishandeld en in een kast gestopt) zou hem in combinatie met zijn hartziekte fataal zijn geworden.

De schuld hiervan ligt bij beide verdachten, zei Bos. „Zij bepaalden dat het leven van bakker De Heer lang genoeg had geduurd op 21 februari 2007. Daarmee speelden zij voor God. Dat is nou juist hetgeen de mens niet toekomt. Het leven is het meest kostbare dat een mens te verliezen heeft en dat hebben deze jonge mannen van een medemens afgenomen.”

De officier van justitie vindt dat de verdachten de begrafeniskosten van 13.000 euro moeten betalen, conform de vordering van de familie De Heer. Bij de eis is rekening gehouden met hun andere gewelddadige overvallen. De uitspraak is 25 januari.


Bron: http://www.trouw.nl/krantenarchief/2008 ... akker.htmlVONNIS: 4 jaar cel + tbs voor roofmoord op een opa.albert de heer 1.jpg
albert de heer 1.jpg (4.13 KiB) Viewed 4295 times
Cel en tbs voor fatale overval banketbakker
- door Redactie () op 25-01-2008 @ 15:28
De rechtbank in Rotterdam heeft vanmiddag de twee jonge mannen die vorig jaar de 69-jarige banketbakker Albert de Heer in de binnenstad van Rotterdam overvielen, zwaar toetakelden en opsloten in een kast, veroordeeld tot tien en twaalf jaar gevangenisstraf en tbs.

De banketbakker uit Voorburg, die eigenlijk al met pensioen was, kwam bij de brute overval om het leven.
albert de heer 2.jpg
albert de heer 2.jpg (4.28 KiB) Viewed 4295 times

De straf is gelijk aan de eis van het Openbaar Ministerie (OM). Als Elvis D. (18) en Cesar P. (19) een derde van hun straf hebben uitgezeten, begint voor hen de tbs met dwangverpleging. Behalve voor de overval moesten zij ook voor een aantal gewelddadige diefstallen en inbraken voor de rechter verschijnen


Bron: http://frontpage.fok.nl/nieuws/archief/2008/1/25
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1159
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron