Liquidatie van Arnold Pels 18-Februari-2003

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Liquidatie van Arnold Pels 18-Februari-2003

Postby Führer » Sat Dec 19, 2009 7:53 pm

Image
Naast de aanslag op Jones, is Remmers volgens La Serpe ook betrokken bij de liquidaties van wietteler Arnold Pels (op 18 februari 2002 in De Meern) en Gerrie Betlehem (op 9 april 2002). Pels zou door Remmers zijn doodgeschoten in opdracht van Danny Kuiters. Waarom Kuiters Pels dood zou willen hebben, weet La Serpe niet. Betlehem, een drugshandelaar die voornamelijk actief is in Spanje, zou een vriend van Remmers hebben benadeeld tijdens een drugstransactie. Deze vriend, de later doodgeschoten Richard Ebeli, zou daarna contact hebben opgenomen met Remmers. Die zou vervolgens Betlehem hebben doodgeschoten.Jason 'Jesse' Remmers
(31 mei 1968)Jason Franklin Remmers wordt op 31 mei 1968 geboren in Vinkeveen als oudste zoon van de Amsterdamse drugsbaron Greg Remmers. Na hem komen nog enkele (half)broers en -zussen. De peetvader van Jesse is drugshandelaar Henk Orlando Rommy, alias de Zwarte Cobra, uit Utrecht. Rommy is de vriend van een goede vriendin van Jesse's moeder. Jesse komt voor het eerst serieus in aanraking met politie als hij een overval pleegt. Dat doet hij om een schuld die zijn broertje Andy bij een stel Colombianen heeft, in te kunnen lossen. Tijdens de overval schiet Jesse op de politiemensen die hem willen aanhouden. Aan deze schietpartij houdt Jesse blijvend letsel over. Meerdere kogels zitten nog steeds in zijn lichaam. Hij heeft er af en toe last van en geeft dan bloed op. Na aangehouden te zijn tijdens de overval, belandt Jesse in de gevangenis. Daar leert hij de latere kroongetuige Peter la Serpe kennen.

Tijdens zijn periode in de gevangenis vertelt Jesse La Serpe over moorden die hij gepleegd zou hebben voor de noodlottig verlopen overval. De eerste zware misdaad waar hij bij betrokken zou zijn, is de dubbele moord op twee Joegoslaven op 31 maart 1993. De slachtoffers, de 19-jarige Serviër Djordje Ilic en de 21-jarige Bosniër Salim Hadziselimovic, worden eerst doodgeschoten en daarna in de brand gestoken. Jesse zou hierbij geholpen zijn door Mohamed 'Moppie' Rasnabe en Raymond Verbaan. Het motief is nog onduidelijk. Waarschijnlijk ging het om een ruzie tussen Rasnabe en de Joegoslaven over een partij heroïne. Ilic en Hadziselimovic dreigden Rasnabe te vermoorden en dat kon Jesse niet over zijn kant laten gaan. Rasnabe is namelijk een goede vriend van hem en de dubbele moord zou dus een vriendendienst zijn. Verbaan raakt erbij betrokken omdat de twee Joego's een tijdje bij hem inwonen. De zus van Raymond heeft bovendien een relatie met Rasnabe gehad.

De tweede zaak waar Jesse La Serpe over vertelt tijdens hun detentie in de gevangenis, is de moord op sportschoolhouder Tonnie van Maurik. Moppie Rasnabe werd benaderd door Pinny Song, een prostituee op de Wallen. Van Maurik perst Song genadeloos af en drijft haar in het nauw. Hierop benadert Song haar oude huisgenoot Moppie Rasnabe met het voorstel om Van Maurik dood te schieten. Hier zou hij dan 10.000 gulden voor krijgen. Met behulp van Moppie Rasnabe, zijn goede vriend Freek Stevens en zijn neefje Nan-paul de Boer weet Jesse uiteindelijk Van Maurik dood te schieten bij het Altea hotel.

Remmers vertelt La Serpe tenslotte over een derde zaak waar hij bij betrokken was. In de nacht van 8 op 9 mei 1993 wordt de Griekse drugshandelaar Henie Shamel en zijn vriendin Anne de Witte doodgeschoten. Shamel had ruzie over een partij drugs met Rommy. Onder het motto 'liquideren is goedkoper dan betalen' stuurt Rommy zijn vaste huurmoordenaars, Moppie Rasnabe en Jesse Remmers, eropaf om met de Griekse lastpak af te rekenen. Samen met de uiteindelijke schutters, Kenny Rampenburg en Siegfried Saez, rijdt het gezelschap van Rotterdam naar Antwerpen om de klus te klaren. Rampenburg en Saez slagen erin Shamel dood te schieten, met zijn vriendin als collateral damage.

Tijdens hun gezamenlijke detentie spreken La Serpe en Remmers af om rijk te worden met de handel in hasj. In 1997 komt La Serpe vrij en Jesse volgt een jaar later. Maar de geplande transporten slagen vaker niet dan wel en samen houden ze er niet veel aan over. In de tussentijd zou Jesse zich ook met andere criminele activiteiten hebben beziggehouden. Jesse valt weer terug op zijn oude specialisme: liquideren. Het begint met een aanslag op de Britse drugshandelaar Russel Jones op 26 oktober 2000. Jones had ruzie gekregen met Moppie Rasnabe over het wisselen van 400.000 pond. Rasnabe voelde zich bedreigd door Jones en schakelde Remmers in om de Brit dood te schieten. Samen met Gilbert Rommy, de zoon van de Zwarte Cobra, waagt Remmers een poging. De Brit springt echter weg in de bosjes en weet te ontkomen. Rasnabe neemt het Remmers erg kwalijk dat hij de moordaanslag heeft verprutst en sindsdien is de relatie tussen de twee vrienden ernstig bekoeld.

Naast de aanslag op Jones, is Remmers volgens La Serpe ook betrokken bij de liquidaties van wietteler Arnold Pels (op 18 februari 2002 in De Meern) en Gerrie Betlehem (op 9 april 2002). Pels zou door Remmers zijn doodgeschoten in opdracht van Danny Kuiters. Waarom Kuiters Pels dood zou willen hebben, weet La Serpe niet. Betlehem, een drugshandelaar die voornamelijk actief is in Spanje, zou een vriend van Remmers hebben benadeeld tijdens een drugstransactie. Deze vriend, de later doodgeschoten Richard Ebeli, zou daarna contact hebben opgenomen met Remmers. Die zou vervolgens Betlehem hebben doodgeschoten.

Begin 2003 maakt Remmers zijn grote klapper. Hij vertelt La Serpe dat hij uitgekozen is om Heineken-ontvoerder Cor van Hout te liquideren. Hiervoor zou hij maar liefst 500.000 euro krijgen. Op 24 januari 2003 wordt Van Hout gedood door twee mannen op een motor. Volgens de latere verklaringen van La Serpe werd de motor bestuurt door Fred Ros, was Sjaak Burger de man met de mitrailleur achterop en overzag Remmers het geheel.

Kort na de moord op Van Houdt wordt er in een villa in Vinkeveen een grote partij wapens gevonden door de politie. De villa werd gehuurd door Fred Ros, die drie dagen eerder was gearresteerd omdat hij een wapen op zak had. Naast Ros moet ook Remmers zich verantwoorden voor de lading wapens. Samen zitten ze lange tijd in voorarrest. Tijdens zijn detentie krijgt Jesse wederom last van zijn oude schotwonden. Hij wordt overgeplaatst naar het ziekenhuis in Nieuwegein. Met hulp van zijn vrienden weet Jesse via het raam te ontsnappen. Na een maand, op 30 november 2004, wordt Jesse weer aangehouden.

In de tussentijd gaat Remmers samen met La Serpe op pad om voorverkenningen te doen voor enkele uit te voeren liquidaties. Het eerste doelwit is vastgoedhandelaar Leen Bosnie, woonachtig te Abcoude. Deze zakenpartner van onder meer de in april 2004 doodgeschoten Willem Endstra zou de woede van Willem Holleeder op de hals gehaald hebben. Echter, Bosnie is nooit thuis en La Serpe en Remmers laten de zaak schieten. Een tweede persoon die dood moet is de Surinaamse drugshandelaar August Adjoeba. Deze zou een vriend van de Turkse drugscrimineel Ali Akgün hebben geript. Akgün laat het er niet bij zitten en neemt contact op met Remmers. Het duo post een paar keer bij de flat waar Adjoeba zou wonen. Een keer zien ze iemand lopen die aan de omschrijving van Adjoeba voldoet, maar ze besluiten het er niet op te wagen. Uiteindelijk wordt de voortvluchtige Remmers weer opgepakt en La Serpe durft het niet alleen aan.

In 2005 komt Remmers weer vrij en hij gaat meteen weer aan het werk. Het eerste doelwit dat op de lijst staat is de drugscrimineel Atilla Önder uit Aerdenhout. Deze zou een conflict hebben met Akgün. Na enkele voorverkenningen te hebben uitgevoerd, ontdekken ze dat Önder gaat verhuizen en blazen ze de operatie af. Maar lang hoeven ze niet stil te zitten, want via topcrimineel Dino Soerel en Ali Akgün krijgen Remmers en La Serpe te horen dat vastgoed- en drugshandelaar Kees Houtman dood moet. Ze nemen de opdracht aan en doen een aantal voorverkenningen bij de woning van Houtman in Amsterdam-Osdorp. In de avond van 2 november 2005 komt het tot actie. Zodra Houtman is thuisgekomen, komen Remmers en La Serpe achter de bosjes vandaan en beginnen ze op Houtman te schieten. Remmers leegt volgens La Serpe zijn Glock pistool op Houtman, terwijl La Serpe naar eigen zeggen een paar salvo's met zijn Kalasjnikov afvuurt. Terwijl Houtman voor de ogen van zijn vrouw en dochter zijn laatste adem uitblaast, gaan Remmers en La Serpe zich uit de voeten.

Na de moord op Houtman, dient het volgende slachtoffer zich alweer aan: kroegbaas Thomas van der Bijl. Ook nu is volgens La Serpe Dino Soerel de opdrachtgever. Tussenpersoon is dit keer Fred Ros. Tijdens hun voorverkenningen worden La Serpe en Remmers gezien door Van der Bijl en haken ze af. Later wordt Van der Bijl alsnog vermoordt. Maar tegen die tijd is Remmers vertrokken uit Nederland en heeft hij zich gevestigd in Marokko. Daar wordt hij op verzoek van de Nederlandse justitie in februari 2007 aangehouden. Omdat hij in de tussentijd met een Marokkaanse vrouw is getrouwd, heeft zijn uitlevering nogal wat voeten in de aarde. Maar uiteindelijk wordt Remmers in januari 2008 uitgeleverd. Voorlopig heeft Remmers vooral ontkend wat La Serpe allemaal verteld heeft.

Bron: De Dodenlijst. Wie is wie in het liquidatieproces door Marian Husken en Harry Lensink.


Bron: http://onore.wikispaces.com/jesse_remmers
VONNIS: Geen vonnis bekent ook is de dader niet zeker, maar lees het bovenstaande artikel en oordeelt u zelf.

User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron