Roofmoord op cornelia brielsman 15 maart 2004

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Roofmoord op cornelia brielsman 15 maart 2004

Postby Führer » Sat Jan 02, 2010 1:29 pm

Politie Amsterdam-Amstelland
Roofmoord Cornelia Brielsman

Cornelia Brielsman

Amsterdam - Op maandag 15 maart 2004 wordt de 71-jarige Cornelia Brielsman vermoord gevonden in haar huis op Bovenover (in de wijk Plan van Gool) in Amsterdam-Noord. Op originele beelden is te zien hoe de vrouw die ochtend nog boodschappen doet en een bloemetje haalt. Wat er daarna is gebeurd, is de grote vraag.Roofmoord C1000
Mevrouw Brielsman doet rond 10:00 uur zoals gewoonlijk boodschappen bij een supermarkt op het Buikslotermeerplein in Amsterdam. Ze koopt bloemen en loopt naar haar huis op Bovenover in Amsterdam. Daar heeft ze de bloemen nog in een vaas gezet. Rond 16:00 uur komt een vriendin langs, maar mevrouw Brielsma doet niet open. Samen met de buurman ziet de vriendin Cornelia vermoord in haar huis liggen. De boodschappen had ze nog niet uitgepakt en haar pinpas is ontvreemd uit haar woning.

Pinpogingen Verdachte bij pinautomaat
Op maandag 15 maart, tussen 11:15 en 11:30 uur, is er twee keer geprobeerd om geld op te nemen met de gestolen pinpas. Dit was bij een pinautomaat van de Postbank op het Buikslotermeerplein. Op de bewakingsbeelden zijn veel mensen te zien en de politie heeft met iedereen gesproken, uitgezonderd één man. Vooral zijn houding en postuur zijn opvallend. Deze man is vrijwel zeker betrokken bij de moord.

Twee andere mannen Buikslotermeerplein
De politie is ook op zoek naar twee mannen die maandag 15 maart, tussen 11:00 en 11:30 uur, in de buurt van de pinautomaten op het Buikslotermeerplein gesignaleerd zijn. De twee staan ook op de beelden gemaakt door de bewakingscamera en het lijkt erop dat ze elkaar kennen, want ze praten met elkaar. Beiden waren lichtgetint, rond de 25 en 30 jaar. Eén van hen droeg een wit mutsje.

Beloning Plattegrond omgeving
De Hoofdofficier van Justitie in Amsterdam heeft een beloning van 20.000 (zegge: twintigduizend) euro uitgeloofd voor die tip die leidt tot de aanhouding van de dader of daders.

De politie vraagt Postbank Buikslotermeerplein

* Wie herkent de man die gesignaleerd is bij de pinautomaat van de Postbank op het Buikslotermeerplein in Amsterdam op maandag 15 maart, tussen 11:00 en 11:30 uur?

* Wie herkent zichzelf als één van de twee mannen die ook te zien zijn op de bewakingsbeelden van de pinautomaten op het Buikslotermeerplein op maandag 15 maart, tussen 11:00 en 11:30 uur? Of wie herkent deze twee mannen aan de hand van de bewakingsbeelden?

* Wie heeft iets verdachts gezien toen mevrouw Brielsma 15 maart, rond 10:00 uur, naar huis liep vanaf het Buikslotermeerplein naar Bovenover (in de wijk Plan van Gool) of eerder terwijl zij boodschappen aan het doen was?

* Wie woont in de wijk Plan van Gool en heeft verdachte personen aan de deur gehad of heeft iets opvallends in de omgeving gezien?

Uw tip

Politie Amsterdam-Amstelland: 0800-6104 (gratis) Vanaf maandag 26 april: 020-5592121Bron: http://www.nieuwsbank.nl/inp/2004/04/20/R259.htm
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron