Moord op Frans Loomeijer - 05-Junie-2009

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op Frans Loomeijer - 05-Junie-2009

Postby Führer » Sun Feb 07, 2010 5:37 pm

Image


Beschrijving Op vrijdag 5 juni 2009 werd op klaarlichte dag midden op straat geschoten. Het schietincident gebeurde aan de Tartinistraat in Tilburg en kostte de 45 jarige Frans Loomeijer uit Tilburg het leven.Hij werd getroffen toen hij bij zijn auto een Audi A6 stond. Men heeft nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten.
De politie is volop met het onderzoek bezig. Gezien het tijdstip van het incident en het feit dat het midden in een woonwijk gebeurde, gaat de politie er vanuit dat er nog steeds mensen zijn die wellicht belangrijke informatie kunnen geven.

Na het dodelijke schot, rent de dader het grasveld over. Richting café The Golden Lantern. Waarschijnlijk rent hij deze brandgang in. Daarna is hij verdwenen.
Het gaat hier om een jonge man, met een donker tot zeer donker uiterlijk. Hij is begin twintig, heeft een normaal, slank, wat sportief postuur. Hij is 1.65 - 1.75m lang en heeft kort, donker haar. De man droeg een donkere baseballcap.

Kunt u de politie helpen bij het oplossen van deze moord? Bel dan 0900-8844Bron: http://www.boevenvangen.nl/artikelen/view/2416

http://ripfransje.hyves.nl/
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron