Onbekende vrouw geexecuteert bij carjacking 5-Maart-2010

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Onbekende vrouw geexecuteert bij carjacking 5-Maart-2010

Postby Führer » Fri Mar 05, 2010 10:06 pm

Vrouw doodgeschoten na overval op juwelier in Ukkel

(foto vtm)
HLN update In de Brusselse gemeente Ukkel is vanmiddag een vrouw om het leven gekomen bij een carjacking. Dat meldt het Brusselse parket.
Twee mannen die kort voordien een juwelier hadden overvallen, probeerden haar wagen te stelen maar omdat de vrouw niet snel genoeg reageerde, schoten ze haar neer. De vrouw kreeg een kogel in de nek en overleed aan haar verwondingen. De twee daders zijn opgepakt. Volgens vtm gaat het om jonge mannen van allochtone afkomst van amper 20 jaar.

Het incident vond in de vroege namiddag plaats. Twee gewapende mannen stapten een juwelierszaak in de Vanderkinderenstraat binnen en bedreigden de juwelier. Die probeerde zich te verdedigen met een vuurwapen maar de overvallers konden hem dat wapen afhandig maken en sloegen hem met de kolf van het wapen op het hoofd. Vervolgens vluchtten ze zonder buit weg.

Carjacking
Even verderop, op het Vanderkinderenplein, hielden ze een wagen tegen die bestuurd werd door een vrouw. Ze eisten dat de vrouw de wagen zou verlaten maar omdat die naar hun zin niet snel genoeg reageerde, schoten ze haar neer. De twee daders probeerden nog verder te vluchten maar konden door een politiepatrouille die in de buurt was, opgepakt worden. De zwaargewonde vrouw, die een kogel in de nek kreeg, werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht maar overleed daar rond 16.00 uur aan haar verwondingen. De 48-jarige vrouw, een kinesiste uit Waals-Brabant, laat drie kinderen achter.

Het Brusselse parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd en is ter plaatse afgestapt. Ook het labo van de gerechtelijke politie en een wetsgeneesheer zijn ter plaatse. (belga/ypu/sps)


Bron: http://hln.be/hln/nl/957/Belgie/article ... kkel.dhtml
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron