Chantal Therrie 2-11-2010-onthoofd op straat door asieleiser

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Chantal Therrie 2-11-2010-onthoofd op straat door asieleiser

Postby Führer » Thu Nov 04, 2010 1:28 am

Doorgesneden keel om einde relatie SINT-TRUIDEN - De Iraniër die maandagmorgen in Sint-Truiden op straat de keel van een vrouw doorsneed, was bang dat zij de relatie wilde beëindigen.


De 50-jarige dader, Daraian Kianoush, vertelde dat dinsdag voor de onderzoeksrechter in Hasselt. Het slachtoffer, de Belgische Chantal Therrie (54), werd vermoord door de asielzoeker, die daarna probeerde zelfmoord te plegen met hetzelfde mes.
iranier-wilde-schijnhuwelijk_7_235x280.jpg
Chantal Therrie
iranier-wilde-schijnhuwelijk_7_235x280.jpg (20.47 KiB) Viewed 4093 times

Getuigen zagen dat de twee ruzie hadden in een auto op een rotonde. De ruzie ging door op straat, waarbij de vrouw werd achternagezeten door de man. Op een gegeven moment sneed de Iraniër de keel door van de vrouw met wie hij drie maanden samen was. Daarna probeerde hij zichzelf te verminken en stak het mes in zijn eigen keel, zo beschrijven Belgische media. Agenten hebben de agressieve man overmeesterd. Voor de vrouw kwam medische hulp te laat.

Kianoush zou al al tien jaar in België verblijven. Een paar maanden geleden ontmoette hij Therrie, die in een apotheek werkte. Kianoush zou volgens Het Belang van Limburg binnenkort uitgezet worden.


http://www.telegraaf.nl/buitenland/8096 ... buitenland
Iraniër die vriendin de keel doorsneed wilde schijnhuwelijk

9 reacties
E-mail bericht
Bookmarken/Delen
03/11 De Iraniër die maandagvoormiddag op een rotonde in Melveren (Sint-Truiden) de keel van zijn Landsense vriendin doorsneed, zou volgens zijn huisgenoten een schijnhuwelijk met Chantal Thierie (54) hebben willen sluiten. De 50-jarige Darain Kianoush zou binnen enkele weken het land worden uitgezet en hoopte op die manier toch nog in België te kunnen blijven. Toen de apothekeres dat weigerde, besloot de man haar te vermoorden.


Kianoush verbleef al een tiental jaar in ons land als politiek asielzoeker. Ondertussen was hij reeds uitgeprocedeerd en angstvallig op zoek naar werk om alsnog hier te kunnen blijven. Dat hij naar eigen zeggen geen kansen kreeg in België maakte hem volgens zijn Nieuwerkerkse huisgenoten depressief. Onder geen beding wilde hij terug naar Iran omdat hij beweert dat zijn broer daar om politieke redenen werd vermoord.

Kent u iemand die een schijnhuwelijk is aangegaan of geprobeerd heeft om er een tot stand te brengen? Laat het ons weten via hier@reageren.be. Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden zodat we u kunnen contacteren.

Schijnhuwelijk
Maandagochtend bracht Thierie (foto links) haar vriend, met wie ze een drietal maanden een relatie had, terug naar huis. Kianoush wilde een schijnhuwelijk aangaan met haar, maar de apothekeres maakte hem duidelijk dat een huwelijk niets zou uithalen omdat er zeker een onderzoek zou volgen waaruit zou blijken dat een schijnhuwelijk de uitzetting moest voorkomen. Thierie wilden bovendien hun relatie verbreken.

De Iraniër werd woedend en stak de vrouw meerdere keren in de hals met een cuttermes. Thierie zette op de rotonde in Melveren haar wagen aan de kant en probeerde te ontkomen, maar haar vriend voorkwam dat omstaanders haar konden helpen. Thierie bloedde dood.

Kianoush trachtte vervolgens zelfmoord te plegen, maar werd overmeesterd door de politie. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht, maar kon gisteren al worden ondervraagd door de Hasseltse onderzoeksrechter. Die beval zijn aanhouding en daarop werd de Iraniër overgebracht naar de gevangenis van Hasselt.


http://www.fileclub.hbvl.be/limburg/sin ... elijk.aspx
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron