Jegor Svidorov - Doodgeschoten door immigranten

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Jegor Svidorov - Doodgeschoten door immigranten

Postby Führer » Mon Dec 13, 2010 4:48 am

Politie Moskou slaags met hooligans(Novum/AP) - De politie van Moskou is zaterdag in de buurt van het Kremlin slaags geraakt met enkele honderden voetbalhooligans en nationalisten. Zeker drie mensen zijn gewond geraakt en 65 werden opgepakt.


Ruim tweeduizend betogers protesteerden tegen de dood van Jegor Svidorov, een lid van de supportersclub van Spartak Moskou. Hij werd afgelopen maandag tijdens een vechtpartij bij een bushalte dodelijk getroffen door kogels. De vermoedelijke schutter werd aangehouden en is afkomstig uit Kabardino-Balkarië in de Kaukasus. Ethnishe Russen zijn vaak het doelwit van immigranten in Moskou. Een rechtbank keurde zaterdag de aanhouding van nog twee verdachten goed, beiden afkomstig uit Dagestan.

De demonstranten op het Manezj-plein bij het Kremlin riepen nationalistische leuzen als 'Rusland voor de Russen'. Ze scholden de politie uit, sommigen schoten vuurwerk af en anderen sloopten grote ornamenten van een kerstboom op het plein om daarmee de politie te bekogelen. Toen de menigte door de afzettingen probeerde te breken voerde de politie charges uit met de wapenstok.

Uiteindelijk ging de menigte uiteen nadat het hoofd van politie Vladimir Kolokoltsev had beloofd dat de dood van Svidorovo grondig zou worden onderzocht. Later kwam het in een metrostation onder het plein toch weer tot een treffen met de politie toen enkele demonstranten een trein probeerden te bestormen waarin een passagier zat te dreigen met een mes.


http://buitenland.nieuws.nl/621683/poli ... _hooligans
Attachments
rusland2.jpg
rusland2.jpg (44.41 KiB) Viewed 3757 times
rusland.jpg
rusland.jpg (14.28 KiB) Viewed 3757 times
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron