Moord op Renske Hekman 16-April-2011

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op Renske Hekman 16-April-2011

Postby Führer » Sat Apr 23, 2011 6:35 pm

AUDIO – De meldkamer van de Groningse politie liet gisteravond rond 20.15 uur DEZE melding eruit gaan: “Bij een ernstige geweldpleging in Baflo verzoeken wij u uit te kijken naar een getinte meneer, gekleed in een blauwe jas en blauwe spijkerbroek, met opvallende dreadlocks.” Een alarm van mishandeling in een appartementencomplex aan de Herestraat was hiervoor de aanleiding. Een 29-jarige Renske Hekman werd binnen levenloos aangetroffen.
Renske Hekman.jpg
Renske Hekman
Renske Hekman.jpg (20.9 KiB) Viewed 3708 times

Eerder gingen er geruchten rond dat het een meisje van 15 was. Ze zou met een brandblusser op het hoofd zijn geslagen. Pogingen van twee bewoners, onder wie een verpleegkundige, om het slachtoffer te reanimeren, mochten niet baten. Agenten zochten daarna de omgeving af op zoek naar de gevluchte dader, een naar verluidt uitgeprocedeerde asielzoeker: de 25-jarige Alasam Samarie. Daarbij werden ook een aantal helikopters ingezet. Hij bleek gevlucht naar het station, waarna een schietpartij ontstond.
Dick Haveman.jpg
Dick Haveman
Dick Haveman.jpg (49.16 KiB) Viewed 3708 times

De motoragent, een 48-jarige hoofdagent Dick Haveman uit Godlinzevan het Verkeershandhavingsteam,

vond de verdachte aan de hand van het gegeven signalement. Na een korte worsteling zou de agent, met zijn eigen dienstwapen, drie maal door het hoofd zijn geschoten terwijl hij zijn motorhelm nog op had. Opvallend was dat de agent niet in uniform gekleed was (zie foto boven). Een 22-jarige politieagente en een burger raakte gewond bij de schietpartij op het station. Zij werden voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht, en verkeren thans buiten levensgevaar. De verdachte werd door vier overige toegesnelde politiefunctionarissen nabij het station langs de spoorrails met 5 kogels in zijn benen geschoten en aangehouden.

De politie heeft met verslagenheid gereageerd op de dood van de agent. Volgens korpsbeheerder Peter Rehwinkel is dit een grote klap voor het regiokorps Groningen. “Groningen rouwt. Een verschrikkelijk bericht”, zei hij tijdens een persconferentie. Ook korpschef Oscar Dros probeerde zijn gevoelens onder woorden te brengen: “Dit is een dramatisch bericht voor de nabestaanden en onze medewerkers. Ons korps rouwt om het verlies van een collega. Dit is een inktzwarte dag.”

Bron: http://www.camilleri.nl/2011/04/meisje- ... -in-baflo/

Foto van de cultuurverrijker:
Alasam Samarie.png
Alasam Samarie
Alasam Samarie.png (663.6 KiB) Viewed 3708 times
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron