Moord op Luc Vandormael (58) 10-Oktober-2010

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op Luc Vandormael (58) 10-Oktober-2010

Postby Führer » Sat Oct 08, 2011 12:24 pm

Oegstgeester gevierendeeld door Johan van den Dongen
SANTO DOMINGO - Op een vuilnisbelt in de Dominicaanse Republiek is het zwaar verminkte lichaam gevonden van Luc Vandormael (58) uit Oegstgeest. Vandormael is in brand gestoken en gevierendeeld.


Luv vandermoal.jpg
Luc Vandormael
Luv vandermoal.jpg (13.7 KiB) Viewed 4342 times

Luc Vandormael


Vandormael, Belg van geboorte, vanaf zijn veertiende woonachtig in Nederland en vorig jaar geëmigreerd naar de Dominicaanse Republiek, zou het slachtoffer zijn van een georganiseerde bende die achter zijn geld aan zat.

Dat vermoeden heeft zijn dochter Pascale uit Noordwijk, die contact heeft met vrienden van haar vader. Vandormael, tot voor kort systeembeheerder bij het centrum voor ruimteonderzoek en technologie Estec in Noordwijk, was een rijk man, zeker naar Dominicaanse maatstaven. In september 2009, kort na zijn vervroegd pensioen, vestigde hij zich op zijn droomeiland. Vandormael had daar een echtgenote, July Nunez, maar dat huwelijk bestond slechts nog op papier. Tien maanden geleden kreeg hij een relatie met de jonge Suny (29). Zowel July als Suny zijn gehoord en vrijgelaten. De politie ziet de ex-vriend van Suny als hoofdverdachte.

„Afgelopen zaterdag had onze vader nog contact met vrienden en zondag belde hij nog met zijn moeder. Tijdens het gesprek leek het of hij een duw kreeg, waarop de verbinding werd verbroken. Zondagavond moet hij rond negen uur zijn vermoord", zegt dochter Pascale, die net als haar broer Patrick ten einde raad is. „Van de autoriteiten horen we niets. Probleem is dat hij daar immigrant is, geen vaste verblijfplaats in Nederland meer heeft en van Belgische nationaliteit is. Dat maakt het niet gemakkelijker om zijn lichaam te repatriëren."

Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/7932 ... eld__.html

Vriendin beval moord op gevierendeelde Belg

Suny aasde op erfenis van Luc Vandormael (58)
zondag 17 oktober 2010

Auteur: CedricLagast
Aanraden
Delen
Bewaar
Corrigeer
E-mail
Print
Luc Vandormael en zijn vriendin in betere tijden in de Dominicaanse Republiek. Suny zorgde dat ze een alibi had voor de moord. rr


Vorige
1 van 2
VolgendeDe dood van Luc Vandormael (58), de Belg die op de Dominicaanse Republiek gevierendeeld werd teruggevonden, was een huurmoord. Zijn vriendinnetje Suny (30) gaf de opdracht in de hoop al zijn bezittingen te krijgen. De ironie wil dat ze helemaal geen aanspraak kan maken op zijn erfenis.Zunilda 'Suny' Benitez is het brein achter de moord op Luc Vandormael, een gepensioneerde Belg die op de Dominicaanse Republiek leefde. Zijn familie verdacht de vrouw al langer, maar nu heeft de plaatselijke politie dat officieel bevestigd. Uit onderzoek blijkt dat Suny twee van haar vrienden aansprak om de moord op haar man te plegen: Jesus Tejeda (32) en zijn vriendin Cristal Aquino (20). Ook zij werden gearresteerd.

Overgoten met benzine

De vrouw bood het paar 200.000 Dominicaanse pesos (net geen 3.900 euro) om Vandormael te doden. De Belg was via Suny ook met het duo bevriend. Ze nodigden hem op zondag 10oktober bij hen op hun appartement uit. Gastvrouw Cristal Aquino bood de Belg die middag een kopje koffie aan met daarin enkele slaappillen.

Toen Vandormael versuft werd, moet Jesus Tejeda hem met een ketel hebben doodgeslagen.

De huurdoders zouden daarop het lichaam van de Belg in stukken hebben versneden. Ze reden ermee naar een illegaal autokerkhof in Batey Yaco. Ze stopten het lichaam onder een struik, overgoten het met benzine en staken het in brand. Daarmee hoopten ze alle sporen uit te wissen.

Opdrachtgeefster Suny was op dat moment aan het werk, waardoor ze een alibi had. Ze verklaarde aanvankelijk aan de politie dat de dood van Vandormael een roofmoord was. Ze haalde het appartement van de Belg overhoop, waardoor het leek dat de moordenaars hem thuis verrast hadden.

Suny hoopte dat ze na de dood van Vandormael al zijn bezittingen zou erven. De Belg werkte jarenlang als systeembeheerder bij een centrum voor ruimteonderzoek en -technologie in Nederland. Naar Dominicaanse normen was hij een welgesteld man.

Maar de moordenares kan Vandormaels geld niet krijgen. 'Suny maakt op geen enkele manier aanspraak op de erfenis', weet zijn dochter Pascalle. Vandormael trouwde vijftien jaar geleden met July, een andere Dominicaanse vrouw die hij in Duitsland had leren kennen. Het koppel ging een tijd geleden in goed overleg uiteen, maar bleef gehuwd. Daardoor blijft July de rechtmatige erfgenaam.

'Suny heeft ons in de dagen na de moord verschillende keren opgebeld', zegt Pascalle, die in Nederland woont. 'Ze wou geld. Zogezegd om telefoonkaarten te kopen en voor een advocaat. Ze deed alsof ze niets van de moord afwist.' De familie hoopt dat het lichaam van Luc Vandormael snel naar Europa kan worden overgebracht, zodat hij thuis een laatste rustplaats kan krijgen.


Bron: http://www.standaard.be/artikel/detail. ... d=IC30U0PN


Deze site plaatst liever geen doden uit het buitenland aangezien die weinig met discriminatie of genocide op de Nederlandse bevolking te maken heeft maar dit is toch een goed voorbeeld wat er met naieve Blanken gebeurt in grote delen van de wereld. Rechts of links dat maakt echt niet uit.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron