Eisenhower's Death Camps - Vernietigingskampen na ww2 - Docu

Extreem rechtse videos
Speelfilms zoals american history x, documentaires zoals Soldiers of a racewar en videos van demonstraties en betogingen van extreem-rechts.

Eisenhower's Death Camps - Vernietigingskampen na ww2 - Docu

Postby Führer » Sat Mar 29, 2014 9:23 pm

Documentaire over de vernietingingskampen waar minstens 5 miljoen Duitse soldaten en burgers zijn uitgemoord door onder andere hongersdood, moord, en ziektes.
Wat dit nog erger maakt als de miljoenen blanken die door Duitse daden zijn gestorven is dat dit na het einde van de Tweede wereld oorlog gebeurde en dat er geen enkel excuus is zoals oorlog, voedselgebrek of terrorisme aangezien de duitsers zich unconditional surenderd en er na het einde van de oorlog alle strijd gestaakt was.
Doordat dit plan om zoveel mogelijk Duitsers af te maken was na de oorlog wordt dit de enige systematische genocide die in en na de tweede wereldorlog gepleegd zijn en wel door de Amerikanen en niet de Duitsers.
Helaas is de Europsche bevolking totaal gehersenspoeld door de Amerikaanse hereducatie van Europa dat het zonder meer de Ameikaanse multicultuur verhemeld en aanbidt zonder ook maar een seconde om miljoenen uitgehongerden te denken.
Met unieke en nooit eerder geziene beelden uit de Eisenhouwer's vernietigingskampen.

User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechtse videos en documentaire's

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron