Moord op Poolse Nationalistische Elite.

Alle personen in dit forum. Vrijheidsstrijders, helden, martelaren, pioneers en politiek leiders
Forum rules
6% Van de wereld bevolking is blank, in 2050 is blank een minderheid in Nederland en Europa.

Moord op Poolse Nationalistische Elite.

Postby Führer » Thu May 13, 2010 3:14 pm

10 April 2010 Werd er in de media bericht dat een vliegtuig ongeluk plaatsvond in Rusland en alle inzittende van het vliegtuig dood waren.
Nog voordat er enige feiten of onderzoek gedaan was werd er al volop gepropagandeerd dat de Poolse President de piloot wel weer in het bos heeft laten landen.
Een vreemde redenatie maar dat past in de linkse media.
Image
Het hele vliegtuig zat vol met de Poolse elite 100 invloedrijke personen zoals de bass van de Poolse Nationalebank met als hoofdprijs de Nationalistische President Lech Kaczynski(Wiki linkje).

Het is belangrijk om te vermelden dat deze President het niet zo had op het IMF en voor het Amerikaanse Raketschild in Polen was.

De media die zwijgt hier braaf over en er werd veel gespeculeerd maar dat dit geen ongeluk zou kunnen zijn maar een socialistische afrekening van een Nationalist die aan de macht was werd weer braaf gezwegen.
Ook het filmpje waar duidelijk op te zie is dat er overlevende zijn van de crash die worden afgeschoten als honden wordt al helemaal niet gerept in de media.

Een onderzoek zou uitgevoerd worden maar enige informatie over dit onzerzoek word niet vrijgegeven.
In het filmpje is het ook erg verdacht dat er geen lichamen te zien zijn, zoals in elk ander vliegtuig ongeluk.

Hiermee komt de Dood van Lech Kaczynski en zijn Medewerkers in het lijste van rechtse/Nationalistische Leiders die "verongelukt" zijn in Europa.

Filmpje van schoten en overlevende net na de crash.Achtergrond info


Up close filmpje van de crash Laat duidelijk zien dat er geen lichamen liggen terwijl er nog geblust wordt.Nog een opname van iemand die 'even' kwam kijken.
Zoals je kan zien.. het is echt doodstil.. wat brandweer mannen die een 'fikkie' blussen. Mannetjes met zonnebrillen die mensen wegjagen...
Waar zijn die lijken? Waar is de berging..?
Rationeel nagedacht.. die zijn nog niet geweest.. en om nou te zeggen dat die allemaal nog moeten komen.. het lijkt bijna wel allemaal al 'over' en toch brand er her en der nog het een en ander.. vaag dit.Poolse president Lech Kaczynski verongelukt
Uitgegeven: 10 april 2010 09:34
Laatst gewijzigd: 10 april 2010 16:43

AMSTERDAM - President Lech Kaczynski (60) van Polen is omgekomen bij een vliegramp. Hij bevond zich aan boord van het Poolse regeringstoestel dat zaterdagochtend neerstortte nabij de West-Russische stad Smolensk.
Poolse president verongelukt slideshow video Het Poolse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de dood van de president bevestigd tegenover de Amerikaanse nieuwszender CNN.

Aan boord van het toestel, een Toepolev TU-154, waren 96 inzittenden, onder wie ook de vrouw van Kaczynski en de gouverneur van de nationale bank van Polen, Slawomir Skrzypek. Volgens reddingswerkers zijn alle inzittenden om het leven gekomen, onder wie 88 mensen van de Poolse delegatie.

http://www.nu.nl/buitenland/2222784/poo ... elukt.html


Two of the identified bodies were not on the list of passengers
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Personen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron