Robert Jay Mathews - 1953 – 08-12-1984 The order

Alle personen in dit forum. Vrijheidsstrijders, helden, martelaren, pioneers en politiek leiders
Forum rules
6% Van de wereld bevolking is blank, in 2050 is blank een minderheid in Nederland en Europa.

Robert Jay Mathews - 1953 – 08-12-1984 The order

Postby Führer » Wed Jul 21, 2010 10:31 am

Robert Jay Mathews (January 16, 1953 – December 8, 1984)
was de leider van de Amerikaanse Blanke Nationalisten groep The Order.

Mathews verdiende zijn ticket naar Valhalla toen hij werd verbrandt in een hevig vuurgevecht met de soldaten van de multiculti fascistische overheid. Het vuurgevecht werd gevoerd door 75 leden van de criminele organisatie 'overheid' die zijn huis omsingelden op Whidbey eiland, coupville in Washington. Mathew zijn leven was onderwerp van de film Brotherhood of Murder.

Vroege jaren:

Robert Mathews werd geboren in Marfa Texas op 16 Januari 1953 hij was de jongste van 3 broers zijnde Johnny en Una Mathews. Zijn vader met Schots bloed was een Burgemeester van zijn geboorte stad en de Kamer van Koophandel, een zakenman en leider van de lokale Methodist kerk. Zijn moeder was de stads Denmother.

De familie verhuisde naar Phoenix in Arizona, hij was een gemiddeld student op de middelbare school en was geintresseerd in politiek en geschiedenis.Toen Mathews 11 was werd hij lid van de Birch Society. Methews was gedoopt door de Mormon geloof toen hij een student was.

Hij vormde de "Sons of Liberty", een anti-communisten militia die bestond uit vooral mormon survivalisten, met een leden aantal van rond de 30.Nadat hij als werkgever een W-4 formulier had ingevuld voor 10 afhamkelijken (xxx), werd hij gearresteerd voor belasting fraude. Hij werd berecht en kreeg een 5 maanden voorwaardelijk straf. Na onenigheid tussen Mormon en Niet-Mormon leden van de "Sons of liberty" de militia was erg verzwakt en Mathews verliet de Militia.


Na zijn voorwaardelijke straf in 1974, besloot hij om naar Metaline Falls te gaan in Washington. Mathews en zijn vader kochten 60 beboste acres land voor hun nieuwe huis.

Mathews en Debbie McGarrity trouwde in 1976, hij boerde Scotish Galloway vee. Het koppel addopteerde een zoon in 1981, Mathews had later een dochter met zijn vrouw Zillah Craig.
Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Mathews


Muziek ten ere van Mathews:
Robert Jay Mathews - Man Against Time

No Remorse- Gone With The Breeze


Prussian Blue - Fragment of the Futurehttp://whiterevolution.com/?p=432
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Personen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron