Anders Behring Breivik - Oslo Aanslagen 2011

Alle personen in dit forum. Vrijheidsstrijders, helden, martelaren, pioneers en politiek leiders
Forum rules
6% Van de wereld bevolking is blank, in 2050 is blank een minderheid in Nederland en Europa.

Anders Behring Breivik - Oslo Aanslagen 2011

Postby Führer » Sat Jul 23, 2011 12:36 am

Anders Behring Breivik
281915_103736646391378_100002651290254_19952_3470006_n.jpg
Anders Behring Breivik

In de namiddag van een zomerse dag ging er een massale bom af if hartje Oslo, een regeringsgebouw raakte aardig beschadigd al was het vooral gebroken ramen en uitwendige schade.

De ramen in de omtrek van een kilomter sprongen kapot en tientalle mensen raakten gewond naast 7 dodelijke slachtoffers. Er werd direct gespeculeerd over moslim terroristen en rechts extremisten en ja zelfs een samenwerkingsverband (ook wel conspiracytheory gwnaamd) van deze twee diverse groepen.

Anderhalf uur later kwamen de eerste berichten van een schietpartij op een communisten brainwash kamp van de arbeiderspartij op een deluxe vakantie eiland.

Deze 2 zaken bleken later verband met elkaar te houden (geen enkel bewijs alleen van nieuws berichten!). De dader die verdacht wordt van allebij de zaken is Anders Behring Breivik, er is geen enkel bewijs maar dit zijn de geruchten.

Anders zou op 17 Juli een facebook en een twitter pagina aangemaakt hebben met wat info en een mysterieuse zin:
One person with a belief is equal to the force of 100 000 who have only interests.

De geruchten gaan dat meneer Anders een rechts denkend mens was ervan uitgaand dat dit waar is en dat hij deze actie uitgevoerd heeft maakt hem ietwat extreem.

Deze hele zaak lijkt uiteraard een vooropgezet plan of een falseflag operatie!

Zeker aangezien de 2 doelen totaaal verschillende doelen zijn in in 2 totaal verschillende dader catagorieen passen, en dat de dader geen zelfmoord heeft gepleegd na een spreekilling.
Alle informatie duidt op een welgestelde middenklasser zonder enig motief om zijn leven op te geven.

Wat waarschijnlijker is is dat "het systeem" deze aanslagen zelf gepleegd heeft door een persoon met dezelfde omschrijving als Anders. en Anders hebben opgepakt als de zogenaamde dader.

Het hele zaakje stinkt zoals gewoonlijk weer die TWITTER en FACEBOOK de 2 namen die elke dag op tv genoemd worden en de 2 namen die het hele midden-oosten en noord-Afrika in puin gestort zouden hebben.

Nu de mogelijkheid is uiteraard aanwezig dat Anders deze aanslagen wel gepleegd heeft alles wijst zo duidelijk op zijn vermeende haat tegenover de linkse verraders die zijn land aan het uitdelen is aan iedereen die maar ee grens over wilt komen. Deze haat is uiteraard begrijpelijk maar het doden van tientalle onschuldige kinderen zal hier geen enkele invloed op hebben en kan alleen als een wraakactie gezien worden, toch laat dit ook de linkse politici zien dat hun acties ook directe negatieve effecten op hun persoonlijk kunnen hebben en niet alleen op de rechts denkende mensen.

Kortom meer vragen als antwoorden die zeer waarschijnlijk nooit opgelost gaan worden.


Vanwege de Eurocrisis en de aanval van de Banken op Europa en de Euro werd een dergelijke aanval op europa al verwacht. Het gerucht dat de vermoedelijke dader Anders Behring Breivik een Freemason of vrijmetselaar is passen goed in die theorie.

Anders Behring Breivik  - freemason.jpg
Anders Behring Breivik freemason

1 for the team?

91 doden zijn er tot nu toe geteld waarvan 84 op het Communisten brainwash kamp.
Best bizar als je naar de dubbelstandaarden kijkt die in Europa gelden.

Ik kan me nog herinneren dat er een recht-kampeer kamp was vorig jaar en dat de hele media er schande van sprak een nazi kamp AHHHHH ze gaan weer 6 miljoen joden vergassen en in zeep veranderen na van hun haar matrassen voor alleen de nazi vrouwen gemaakt te hebben.
Maar als een gigantisch Socialisten kampeer kamp jaarlijks gehouden wordt, wordt dit als normaal gezien in de media en zelfs als een onschuldig kampeer uitje afgedaan.

Het is vaak deze linkse figuren die ons schuld aanpraten voor onze westerse levensstijl en dat we geen vlees meer moeten eten want doe koeien schijten teveel CO2 en daardoor gaat de hele wereld kapot.
Deze website heeft een mooi grafiekje gemaakt om u weer lekker schuldig te laten voelen.... na voor slaven handelaar uitegmaakt te worden en daarna als joden vergasser zijn wij nu de wereld verneukers door ons co2 verbruik.
http://www.changemagazine.nl/klimaatken ... 2_uitstoot
Hierin kunnen we lezen dat een Nederlander per persoon in 2009 14.9 ton co2 verbruiken ervan uitgaand dat een Noor hetzelfde verbruikt.

91 x 14.9 ton = 1355.9 TON per jaar.
De slachtoffers waren vrij jong laten we een gemiddelde leeftijd van 20 nemen en een gemiddelde sterfte leeftijs van 70.

Dan is dat 50 jaar x 1355.9 TON = 67795 TON.

Hoe verschrikkelijk deze daad ook is terroristische daad wel te verstaan heeft meneer Anders de linkse ideologie wel een bijzondere verrichting gedaan door deze zielige aarde 67795 TON giftige kwaadaardige CO2 bespaard!


De geruchten zijn dat deze meneer 6 ton kunststof had ebsteld en deze met diesel overgoten en zo een zware ontploffing te veroorzaken bij een Command and Control center van de Noorse overheid.
De schade is echter erg oppervlakkig er is vrijwel geen structurele schade aan het gebouw te vinden,
In tegenstelling tot de vermeende Oklahoma aanslag die de helft van een massief betonnen gebouw deed verpulveren.
De Oklahoma aanslag was met een zelfde bom uitgevoerd.

We weten ondertussen dat de Oklhamoma aanslag een false-flag aanval is geweest uitgevoerd door de Amerikaanse overheid...... Helaas zou je bijna zeggen want het had wel iets heldhaftigs om het FBI hoofdkantoor op te blazen nadat deze de gruwelijke massamoord in Whako op zijn geweten had.

De overeenkomsten met de vermeende Oslo aanslag is erg opmerkelijk en doet het vermoeden van een overheidsrol alleen maar aansterken.


Uit niets blijkt dat Anders een racist is zelfs niet aan zijn aanslag of de slachtoffers.Toch vindt de media het nodig om dit als een feit naar buiten te brengen en een verband tussen racisme en rechtse-politiek te leggen.
De Twitterpagina die die nog geen week voor zijn actie aanmaakte is het enige dat tot nu toe als uiting of afscheidsbrief kunnen aanmerken.
One person with a belief is equal to the force of 100 000 who have only interests.

Dit is van een linkse poeet of whatever maar niet een quote van een racist hitler of wat dan ook.
Er is dan geen enkele link te leggen tot de rechtse politiek en deze aanslag.
Het lijkt meer op dat deze meneer door een Linkse poeet is geinspireerd en zijn lidmaatschap van een geheime organisatie lijkt een betere kandidaat als reden van zijn doen en laten op de dag van de actie.


Bijzonderheden en losse endjes

Meerdere schutters waargenomen
Delta arrestatie team kende Anders breivigh zijn naam voordat die aangehouden was.
17.24 Jon Snow from Channel 4 News asks why police knew the killer's name by the time they had arrived on the island.

"...he surrendered the moment police called his name 3 minutes after they arrived. What we don't know is how the police knew the terrorist's name before they arrested him."

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... pened.html
https://twitter.com/#!/jonsnowC4/status ... 9032085504Niet kloppende dodenaantallen van 93 naar 76 ....
Manipulatie van Anders zijn identiteit van links anti-massaimmigratie afeschildert als White SUpremist - Extreme religious - extreme christian etc etc.Manipulatie van facebook profile nadat identiteit van dader bekent werd.
Noorse politie bekeek bestelling van Anders breivik
Ameriaanse TSA propaganda niet al-quadia maar Blanke mannen terroristen
Communisten op het eiland werden geinformeerd van een politieman die op het eiland zou komen.
Adrian Pracon
We were informed by radio of a bombing in Oslo, so we gathered all 700 people on the island together to tell them.
A couple of minutes later we got a phone call to say one policeman was coming on to the shore to see us.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-14260148Anders zijn media bijdrages.

Anders Behring Breivik - zijn Manifesto.

Een heel boek
2083+-+A+European+Declaration+of+Independence.docx
Anders Behring Breivik - Manifesto
(4.45 MiB) Downloaded 393 timesAlle bijdrage die Anders op een website/blog had staan onder de naam Fjordman.
Anders Behring Breivik -fjordman-files

Video van Anders:
http://www.liveleak.com/view?i=093_1311453213
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Personen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron