SUrvivalisme Post Doomsday Preppers in Nederland.

Survivalism, Einde van de wereld en overleving.

SUrvivalisme Post Doomsday Preppers in Nederland.

Postby Führer » Sat Jan 05, 2013 9:37 pm

Nadat de ook in Nederland populaire Amerikaanse TV serie Doomsday Preppers in Nederland is uitgezonden is het survivalisme ook bij een kleine minderheid "gewone" Nederlanders bekend geworden.
Na het bekijken van een aantal Nederlanders "Prepper" sites blijft er van dat normale ook niet veel over, de sites lijken op goedkope klonen van het radicaal linkse webforum FOK inclusief radicaal linkse webadmin.

Al blijft is het uiteraard leuk om te zien dat de linkse medemens ook voorbereid is dat scheelt weer wat linkse gelukszoekers als het erop aankomt.

De series Doomsday preppers laat de meest media-geile en meest exentrieke survivalisten uit de Verenigde staten zien op een manier dat ze kunnen laten zien waar ze hun geld aan uitgeven en zodat de gemiddelde TV consument met een vrij negatieve indruk van de survivalisten achterblijft. Deze negatieve aandacht wordt voor een keertje wel verdeelt over mannen/vrouwen/blanken/en andere. En niet eens alleen de blanke radicale man.
Met dit feitje in het achterhoofd moet men daar wel achterdochtig van worden. In america zijn het afgelopen jaar verschillende extreme wetten aangenomen die het confisceren van eten en goederen aanmoedigt door overheids bendes in geval van nationale tegenslag. In Europa zijn deze wetten al gemeengoed van voor dat Nederland gesticht werd, in rampen komt de koning/overheid/EU met zijn gewapende bendes en neemt in beslag wat het wil.
Het huidige debat in de Amerikaanse doema over het confisceren en verbieden van wapens voor de verantwoordelijke man en vrouw naar aanleiding van psychopaten die met illegale wapens wat mensen hebben vermoord in gebieden waar wapens verboden waren zou kunnen wijzen op grote sociale veranderingen in Amerika.
Nu nog een vrij volk en als een van de weinige burgers waar de burger wordt vertrouwd met een wapen dit vertrouwen komt terug in de productiviteit van de amerikaan net als zijn bereidheid om voor zijn land te vechten en te sterven.
Als dit grondrecht wordt afgenomen zou dit tot een burgeroorlog kunnen leiden danwel grote sociale onrust voor de komende decennia.
De media doet er alles aan om deze psychopaten die stijf van de legale drugs stonden ten tijde van de moorden met survivalisten of de moderne naam "preppers" te linken doet vermoeden dat na de wapen ook voedsel voorraden meer dan xxx aantal dagen verboden zal worden.

Survivalisme zal dus wel gebruikt worden om mensen in het slechte daglicht te stellen enof reden voor huiszoeking net als racistische en extreem-rechtse uitlatingen de afgelopen 30 jaar reden voor huiszoekingen, intimidatie, bedreiging en nog veel erger is geweest. Om maar een beetje trendie te blijven zal extreem-rechts.nl het moderne woordje preppen en preppers gebruiken in plaats van survivalisme en survivalist op de plaatsten waar dat gepast is.

Het is wel opvallend dat de meeste Nederlandse preppers pas net begonnen zijn en pas na het zien van de TV propaganda Doomsday Preppers, toch heeft deze gemeenschap al een gruwelijke hekel aan de mainstream media, mainstream burger en de overheid. Waardoor dit komt is mij niet geheel duidelijk het komt over alsof ze al decennia lang zijn vervolgd voor hun denkbeelden. Net als extreem-rechts. Maar het merendeel lijkt pas net begonnen met het zich verdiepen in survival, preppen of voorbereiden.
Wellicht zit hier een deel extreem-rechts denkende mensen die nog niet helemaal uit de rechtse kast zijn gekomen, laten we hopen dat dat nog gebeurd in de toekomst wellicht na het gevoel te hebben voor gek of doomsday denker uitgemaakt te worden door de mainstream bevolking zodra mensen uitvinden dat de persoon in kwestie volledig voorbereid is op een atoomaanval uit het machtige communistische china of wat dan ook. Want al zijn ze net begonnen en zijn het over het algemeen exentrieke mensen sommige hebben wel degelijk geinvesteerd in verschillende scenario's.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Survivalism, Einde van de wereld en overleving.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron