Inleiding survivalisme

Survivalism, Einde van de wereld en overleving.

Inleiding survivalisme

Postby Führer » Thu Feb 04, 2010 12:43 am

Survivalisme kan in 2 delen gesplitst worden outdoors survivalism en urban survivalisme.
Traditionele survivalists zjin die mannen die met een broodmes in de natuur konden leven. Dit is tegenwoordig echter niet meer denkbaar en zeker niet in modern Nederland. Na een alles vernietigende ramp of een alles dodend virus zal men echter nog steeds moeten overleven maar dit zal in een moderne bebouwde wereld moeten gebeuren.
Urban survivalism dus wel, men zal niet hoeven weten hoe een vuurtje gemaakt kan worden met wat hout of een hutje gebouwd moet worden. Maar wel dingen als wat voor gebouw in te vestigen, alleen te reizen of juist in groepen ook wel gangs.

Wat doet een survivalist topic nu weer op een extreem-rechts forum?

Het is gebleken dat vele traditionele en ook wel moderne survivalists uit de extreem-rechtse groep komt.Hoe dit komt is nergens terug te vinden maar de webmasters zijn mening is:
Deze technieken kunnen opgedaan worden in het leger, en het is bekend dat 80 tot 90 % van de soldaten uit de rechtse hoek kwamen, tegenwoordig is dit waarschijnlijk anders vanwege de taak en moraal in het moderne leger.Veel extreem-rechtse potentiele soldaten zullen niet in bunkbeds gaan slapen als er ook homos, travestieten en dat soort mensen in het bed naast, onder of boven hem kan slapen.

En dan is er nog waarschijnlijk de grootse reden de reden tot noodzaak, survivalisme niet alleen als hobby maar door het echtse geloof dat de wereld zoals wij deze kennen ophoudt te ontstaan.
De linkse gedachte is altijd geweest dat dit niet kan gebeuren en dat een perfectse samenleving gecreerd kan worden met geld weggeven, sociaal engeneering of gewoon door de kop in het zand te steken.
De extreem-rechtse reeele denker ziet echter dat alle indicators op rood staan en dat alle ingredienten voor een wereld wijde catastrofe aanwezig zijn.
Ook is het zo dat voor de extreem-rechtser de westerse wereld nu al catastrofaal verandert is, en dat een wereldwijde ramp niet als een totale schok zal komen. Het is gewoon nog een paar stappen achteruit. De linkse en naive denker gelooft nog steeds in de amerikaanse/multiculture droom. Een totaal andere wereld is dan gewoon te ver verwijdert van wat mogelijk geacht kan worden.Als je aan een linksmens vraagt wat die zal doen als er een wereld wijde crisis komt krijg je vaak een antwoord als "Als ik mijn eigen eten moet gaan zoeken ben ik liever dood"
Zodoende behoort dit topic op dit forum thuis.

Wat zou in godsnaam nu de wereld kunnen veranderen? we leven toch goed zo?
Erg domme vraag toch is dit de vraag die waarschijnlijk bij de meeste mensen op zou komen als ze onverwachts op dit forum komen.
Een aantal oorzaken uit het recente verleden die een wereldwijde catastrofe hadden kunnen veroorzaken zijn:

9/11 Had makkelijk wereld oorlog 3 kunnen beginnen of zelfs een atoom oorlog.
Sars
Hn2no of whatever
Zonne storm Solar storms.
2012
Mexicaanse griep

Andere reele oorzaken:
Overbevolking
Massale Migratie
Voedsel tekort
Water tekort
Grondstoffen in het algemeen (china heeft el grote gebieden opgekocht in afrika)
terrorisme
Zonne stormen
Virussen natuurlijke of gemaakt door de mens
Olie en energie in het algemeen (gas, olie kernenergie grondstoffen)

Wereld veranderende gebeurtenissen in het verleden:
-Komeet aanval uit de ruimte met klimaat verandering als gevolg dat 90% van het leven uitroeide zoals de Dinosours.
-De pest een ziekte die in 1347-1351 1 derde van de europese bevolking uitroeide.
-Eerste en tweede wereld oorlog voor de getroffen gebieden.Survivalisme komt min of meer uit de Verenigde Staten en kan in 3 fases gedeelt worden.
Fase 1, de tijd na de Vietnam oorlog toen soldaten uit de vietnamese jungle hun heil in de wilderniss van amerika zochten.
Fase2, de koude oorlog toen vele amerikanen schuilkelders, heuse atoom bunkers in de tuin bouwden en voorraden voedsel insloegen.
Fase 3, de tijd 9/11 en SARS toen ineens alle gasmaskers en mondkapjes wereldwijd uitverkocht waren.

Elke fase heeft dan ook andere tools en voorbereiding nodig. Tegenwoordig is fase 1 min of meer overbodig er is immers geen bos of wilderniss in Nederland. En de 1 of 2 kleine stukjes bos die er zijn zal vol zitten met mensen met hetzelfde idee en zodoende nog drukker bevolkt zijn als de binnenstad van Amsterdam, ook zullen daar de rijke lui zijn die wel wapens en jachtgeweren mogen hebben.
Echter bevat de skills uit fase 1 wel makkelijke en bruikbare tips, het is dan ook goed en leuk om deze fase toch goed door te nemen.
Fase 2 Is ook inet geheel toe te passen in Nederland, voor zelfs een klein voorraad kastje in de tuin krijg je al geen 'bouwvergunning' en al zet je het zelf neer dan wordt dat opgespoort met heuse helicopters of de extreem-linkse nsb buren geven je aan voor het overtreden voor wat voor domme wet dan ook. Het land van de vrijheid leven we in zeggen ze dan, maar je mag helemaal niets.
Laat staan een heuse bunker bouwen in je tuintje.
Maar ook uit deze fase kunnen we een aantal lessen trekken en lering nemen. Je hebt niet perse een bunker nodig om een voorraadje voedsel op te slaan. Ook de gasmaskers uit deze tijd zijn van toepassing op een eventuele moderne ramp. Onze moderne levenstijl eist honderden verschillende extreem gevaarlijke stoffen die vrij kunnen komen.
Fase 3 is min of meer de moderne fase die het meest op Nederland van toepassing is. Mondkapjes, voorraad voedsel gasmaskers, en voor u p to date blijven met informatie.
Zorg altijd voor minstens een half volle tank benzine in je auto en voldoende voedsel en drinken in je auto dat je bij een eventuele ramp 300km kan rijden zonder dat je wat dan ook nog nodig hebt. Dit geeft je als het goed is voldoende afstand van een atoom blast of een chemische aanval.

Als de aanval of gebeurtenis zo ernstig is dat een groot deel van de bevolking dood is en de overheid gevallen is of geen authoriteit meer heeft, dan is het tijd om deze overheid uit het zadel te wippen en om zelf met de sceptor te zwaaien.
Juist wanneer de nood het hoogst is en een ramp waar niemand op gerekend heeft is het aan ons om de touwtjes in handen te nemen, want wij zijn niet zo naief en hebben deze gebeurtenis wel verwacht.
Uit de puinhopen van het Nederland is het aan ons om een nieuwe extreem-rechtse staat op te richten waar orde en respect afgedwongen en verdient moet worden. Eindelijk na die tientallen jaren durende regen schijnt dan eindelijk de zon voor ons.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Update Geschiedenis van survivalisme

Postby Führer » Sat Feb 04, 2012 5:20 pm

Update Geschiedenis van survivalisme:
Na de 3 phases in het verleden is er een vierde phaze survivalisme bijgekomen de 2012 Survivalists die zichzelf Preppers(komend van preparred zijn op wat misschien komen gaat.).
2012 is al kort behandeld de likse media schildert iedereen die zich prepper noemt uiteraard af als iemand die denkt dat klokslag 12 uur 21 december 2012 de hele wereld vergaat en uit het heelal verdwijnt.
In werkelijkheid licht het ietwat genuanceerder als de extreem-linksen denken/voordoen. Een CME zonneactiviteit die vergelijkbaar is met 1853 of zelfs 1983 legt grootte delev van de electriciteit voorziening plat in de hele wereld.
Een conservatieve schatting is dat als dit een wereldwijd fenomeen is 50% van de mensen binnen een jaar dood zal zijn door ziekten, honger of sociale effecten zoals sub rampen raciale oorlog, multiculturele gewoonten en oorlogen voor de voedsel, water en energie voorraden.
Grote aantallen gebrainwashte multiculturele slachtoffers zijn de laatste tijd wakker geworden en noemen zichzelf nu 2012 survivalisten of preppers. De survivalist is niet meer te herkennen aan zijn camoflage, legerkisten en ongeschoren gezicht maar is tegenwoordig niet meer te herkennen aan zijn kledij.
Echter heeft de nieuwe prepper waarschijnlijk meer voorraden als de meeste oorspronkelijke survivalisten.
Niet raar als men denkt dat de survivalist iemand is geworden die alles uit de natuur kon halen met niet veel meer als een camopak en pack paracord en een survivalmes, tot een schijnaar multicultureel wezen die grote voorraden voedsel, gereedschap een oorlogstuig in de kelder of zolder heeft opgeslagen.

Al lijkt Nederland ook nu weer in een bubbel te leven die zich afschermt van de rest van de wereld maar 1 dezer dagen zal leeglopen en waar men zich dan afvraagt hoe dom men was om in de dagen van rijkdom wel duizenden euros aan verzekeringen kon kopen maar niet de moeite nam om zich voor te bereiden op een maandje zonder electriciteit en luxe artikelen in de schappen van de appie.
Waarom had men niet een rijk gevulde voorraadkast voor slecht een paar dagen loon maar wel de nieuwe ipod met data-abonnement dat vele malen duurder was, nu in de dagen van ramspoed zal toch dit abonement betaald moeten worden ook al heeft men geen stroom om de apparaten van stroom te voorzien. En hoe kan de overheid die voor ons linkse mensen werkt nu toestaan dat de geldeisers spulletjes en autos in beslag komt nemen via een incassoburo ook al is het hele land in chaos?


Er zijn vele oorzaken die dit jaar en net zo goed in de directe toekomst grote schade kunnen brengen aan dit totaal-afhankelijke multiculturele experiment.
Zo was vandaag te lezen in de brainwash-media (Geen extra energie voor Europa vanuit Rusland) en (Iran gaat de olie toevoer naar Europa stoppen).

Slechts een klein voorbeeldje wat duid op een EUSSR wat totaal niet serieus genomen wordt door de rest van de wereld, niet zo vreemd ook. Een criminele organisatie met een grote mond maar zonder middelen om deze grootsepraat kracht bij te zetten en totaal afhankelijk van import veelal vanuit deze landen.
Europa lijkt niet gespaard te worden in tegenstelling tot voorgaande crisissen en oorlogen, simpelweg omdat EUSSR zichzelf heeft verzwakt met multiculturele chaos, overname door criminele bankiers en wegdoen van hele legers met de linkse krankzinnige gedachten dat de hele wereld vrolijk met elkaar gaat zitten pimpampetten en dat de staat iedereen allemaal gratis geld geeft.

Met weinig geld kan men ervoor zorgen dat je beter voorbereid kan zijn als 90% van de overige mensen die in nederland wonen hiermee de overlevingskansen met +- 500% toenemen.


Voorraad voedsel - lang houdbaar
Energie om te koken
Middel voor zelfverdediging
12 volt accu zo groot mogelijk die aller tijden opgeladen dient te zijn.
(in worst case scenario zijn er duizenden accus in autos die niet meer gebruikt worden).
Met randapparatuur die op 12 volt werkt.
(ventilator, verwarming, auto opladers voor telefoon, smartphones, koelkast)
water voorraad

Hou er rekening mee dat een volwassen man die veel lichamelijke inspanning heeft veeeeel meer eet als de gepropagandeerde gemiddelde calorien die de ronde doen in zogenaamde professional kringen.
In een situatie waar men alles doet om aan voedsel of drinkwater te komen zal een grote lichamelijke inspanning nodig zijn om die spullen zelf te bemachtigen of de eigen bezittingen te verdedigen van onnozelen.
het dubbele van de gemiddelde calorie aanbeveling zal meer in de richting zijn voor het optimaal functioneren van een volwassen man.


Zo kan met een kleine investering een maand voorraad aangelegd te worden.

Als de SHTF ook al is het een kleine ramp of een kortdurende ramp kan men simpelweg wachten totdat het ergste voorbij is.

In het ergste geval zal de rest van de multicultis na een maand zonder luxe in de schappen van de appie al ernstig zijn verzwakt en heeft men door middel van deze kleine investering een groot voordeel op de rest.Wat net zo belangrijk is om met vrienden of familie een plan op te stellen om smaen te komen in de tijden van rampspoed wat de kansen tegen een mobattack vergroot.


MOBATTACK:

een mobattack is een grote groep kanslozen veelal multicultis die alles beroven/moorden en stelen wat ze kunnen.
Recente voorbeelden zijn in Amerika, Londen, Parijs en Australie te vinden, die overigens allemaal een racistisch anti-blank karakter hebben.
Dit zijn de voorbeelden die in de brainwash-media te vinden zijn maar ze komen steeds vaker voor en in tijden zonder stroom voor de alles-opnemende beveiligings cameras zullen deze mobattacks toenemen.

Een mobattack is bijna altijd dodelijk en slecht tegen te verdedigen in een land waar alleen de criminelen bewapend mogen zijn.
Deze criminele realitiet doet men automatisch een eigen nog gevaarlijkere mob vormen.

Als voorbeeld is de mobattack in Londen erg toepasselijk waar hele wijken werden geplunderd en in de fik gestoken door multicultis, die de wijken waar plaatselijke turkse en aziatische mobs bewapend met zwaarden, knuppels, messen en metalen staven bespaard werden.
Mobs worden gevormd door criminelen die altijd de makkelijkste slachtofers pakken het is dus belangrijk om agressiever en gevaarlijker te zijn als de buurt of flat naast die van jouw.
als hunnie allemaal binnen zitten te kaarten dan is een lokale onbewpapende mob voldoende, als de buren allemaal bewapend met messen zijn zal men zelf alles op alles moeten zetten om gevaarlijker te zijn als de buren zodat de mobatack zich eerder op hunnie richt als op uzelf.Een lokale mob heeft de omgeving en de voorbereidstijd als voordeel om een mobattack af te slaan of in de pan te hakken.
Als een mobattack geconfronteerd wordt met slachtoffers aan het eigen kant voordat ze enige buit heeft kunnen bemachtigen zou wellicht kunnen resulteren in een aftocht van de zielige gebrainwashte multicultis.

De angst om opgepakt te worden en gebrainwashte gedachte dat met praten alles goedgepraat kan worden zal in de meeste gevallen de aangevallen communitie besluiten om niet op te treden ook al is dit hun laatste kans.
een mobattack is altijd te herkennen en verrassing kan niet als excuus gebruikt worden aangezien mobattacks een logisch gevolg zijn van een vacuum als de politie en andere criminele organisaties hun werk niet meer doen.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am


Return to Survivalism, Einde van de wereld en overleving.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron