Gebruik een wereld ramp om de macht te krijgen.

Survivalism, Einde van de wereld en overleving.

Gebruik een wereld ramp om de macht te krijgen.

Postby Führer » Sun Sep 05, 2010 1:39 am

Het overleven van een wereld ramp is 1 ding en voor dat moment het belangrijkste maar na regen komt zonneschijn zoals het hollandse gezegde spreekt.
Echter is er na de regen vaak een tijd van chaos en wetteloosheid, dit moment kan uitgebuit worden met de juiste voorbereidingen.
voorbereidingen zoals wapens, plannen en scenarios die in werking treden wanneer een specifieke gebeurtenis gebeuren.

Waarvan uitgegaan dient te worden is dat de communicatie niet meer werkt na een wereld veranderende gebeurtenis en men dient dus te weten welke stappen te nemen ook zonder eerst contact te hebben met gelijkgestemden.

Zo zijn wapens, waly talkies en lijsten van waardevolle objecten van noodzakelijk belang alsmede een schaduw overheid die in werking treed wanneer de oorspronkelijke overheid de touwtjes niet meer in handen heeft.

Al deze informatie is op internet te vinden maar zoals al gemeld is het internet waarschijnlijk het eerste wat uitvalt is het noodzakelijk om deze informatie uit te printen en op te slaan zodat dezei nformatie ook beschikbaar is wanneer het internet uitvalt of uitgeeschakeld wordt door Nederlandse of Amerikaanse overheid!

http://nl.wikipedia.org/wiki/Kazerne
http://nl.wikipedia.org/wiki/Vliegveld
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_ ... _Nederland
[lijst politie buros.]


Zo kunnen scenario's samengesteld worden wat te doen bij een specifieke ramp of gebeurtenis een aantal voorbeelden:

Rassenrellen:
- Zoals de naam zegt rellen met vele doden tussen verschillende rassen ervan uitgaan dat de overheid nog volledig aan de macht is zal hier overleven de eerste prioriteit zijn. De juiste voorbereiding kan hier van levensbelang zijn vergeet de blanke idealen van een eerlijk gevecht of 1 tegen 1 hier gaat het om overleven en wapens en burger wacht of gangs zijn de way to go.

Atoom/chemo/Bio aanval op DenHaag, Rotterdam, Amsterdam of Brussel:
- Eerste prioriteit is uiteraard om te beschermen tegen de aanval met gasmasker, pillen of zware kleding, alsmede zoveel mogelijk afstand tussen uzelf en de aanval te creeren.

Dis is echter 1 van de gebeurtenissen die de samenleving in zo een verdwaasde staat kunnen doen verkeren dat een poging tot de macht te grijpen mogelijk zou kunnen zijn.

Zo kan men een kijkje nemen bij politie buros of andere overheids instellingen als deze verlaten zijn is het mogelijk om wapens of dergelijke te bemachtigen onze zogenaamde beschermers zijn dan ook gevlucht om ons zonder berscherming achter te laten en is het dus ons goed recht om ons zelf te beschermen met de middelen die darbij nodig zijn.

Als na een aantal dagen of weken nog steeds grote onrust is en er zijn aanwijzingen dat de overheid het niet meer in de hand heeft kan de volgende fase in werking treden.
Overname van politieke of handhavingstaken dus.


Epidimie:
- Epedemieen zijn zo oud als adam en eva en zullen niet snel verdwijnen ze worden tegenwoordig goed bestreden door massale injectie inentingen en nog meer gekke shit maar iets onbenulligs zoals een olie crisis kan de verspreiding van het medicijn zomaar in de war schoppen en een uitbraak kan ook tegenwoordig gewoon uitbreken in de westerse wereld.
En dan nog zo westers zijn we niet meer mensen van over de hele wereld komen hier wonen met de meest verschrikkelijke ziektes die ze meenemen. Ook een bio aanval kan een epedimie veroorzaken.
Los van de oorzaak is het overleven van de eerste uitbraak de eerste prioriteit een goede gezondheid is ook hier weer van vitaal belang.
een voorraadje vitamine pillen kan ook uitkost bieden als groente en fruit of vitaminepillen zelf niet meer te verkrijgen zijn in de winkels!

De duur en ernst van de ziekte en sociale gevolgen zal bepalen welk plan in werking dient te treden.

Burger oorlog:
- Een burgeroorlog kan zomaar uitbreken prioriteit 1 is natuurlijk om te bepalen aan welke kant u staat en of u wel wilt vechten in deze oorlog mits die keus er is.
Kiezen welke kant en dan welke partij u aan gaat vallen een burger oorlog kent eigenlijk meer als 2 kanten.
In een burgeroorlijk zijn voorraden en wapens een van de grootste prioriteiten als men weet waar deze te vinden zijn kunnen deze al in handen zijn voordat de vijand op het idee komt om wapens te gaan plunderen of zoeken!

Conventionele aanval van china or arabische unie:
-
Moord op politieke leider zoals Geert Wilders:

2012 paniek
Sociale onrust 21 December 2012 confirm de mayan Kalender en de verandering in de sterren hemel zou een dekmantel kunnen zjin voor een poging to gerechtigheid.
Denk aan oud en nieuw 2000 ook toen was er sociale onrust en een gerucht over een extreem-rechtse coup zal dus afgedaan worden als conspiracy denkers!


Voorbeeld fase 2
Fase 2 gaat ervan uit dat een verschrikkelijke ramp plaats heeft gevonden in Nederland of zelfs in de wereld, maar aangezien een ramp nooit verspild dient te worden is dit de aangewezen kans voor onderdrukten om hun lot weer zelf te bepalen.

Dit wordt overwegend gedaan door de regerende macht in het land of staat over te nemen, klinkt erg simpel maar is het uiteraard niet.
Wat is er nodig om een kans van slagen te hebben?

Politie, regering, televisie en radio controle zijn de belangrijkste posten die ingenomen dienen te worden.
Een vrijwel onmogelijke taak onder normale omstandigheden zeker met alle controle middelen die de staat op ons uitoefend tegenwoordig, maar net na een verschrikkelijke ramp heeft dit systeem het te druk om zelf te overleven en te bevatten wat er nu werkelijk gebeurd is.

Juist dit korte moment dient aangegerepen te worden en massaal de doelen in te nemen als beschreven in deze fase.
Doel van deze fase is om zoveel mogelijk doelen in zo kort mogelijke tijd te bemachtigen en in te zetten voor controle over de gerechtelijke macht en de schaduw overheid te installeren.
De schaduwoverheid heeft vanaf dit moment de touwtjes in handen.

Wanneer fase 2 in werking gesteld wordt is aan iedereen zelf te bepalen aangezien alle communicatie waarschijnlijk uitgevallen of overbeladen is echter kan deze fase alleen successvol afgerond worden als iedereen er aan mee doet. Om dit te bereiken zal een aantal kriteria bedacht moeten worden echter is het onmogelijk om elk scenaria mee te nemen.

Een belangrijke voorwaarde is dat een grrot deel van de communicatie uitgevallen is.
Dat er een grote mate van onrust in het land heerst.
Onzekerheid of dat de regering nog in leven is.

Politie
Leger basis
Wapens
Radio
Televisie stations
Gevangenissen
Regeringsgebouwen + personeel
Belastingdienst + andere controlerende en informatie verzamel instituten.
Road blocks op alle wegen in en uit Nederland of betreffende gebied denk aan Dietsland?


Ook met al deze doelen in handen kan van massale opstand tegen de nieuwe ontwikkelingen verwacht worden, deze onrust kan tegen gegaan worden door directe communicatie via televisie en radio stations.

Welke tactiek of middel het best gebruikt kan worden om een specifiek doel in te nemen of te vernietigen hangt af van vele faktoren en valt sowieso buiten dit artikel. Maar oook hier geldt weer dat deze kennis opgedaan dient te worden en zo goed bestudeert en getraind dient te worden dat het uitgekozen doel in zo snel mogelijke tijd in bezit is nog voordat de vijand weet wat er aan de hand is.

Stel dat een doel niet tijdig ingenomen kan worden zoals een politiestation vliegveld of basis kan deze misschien wel vernietigd of beschadigd worden zodat ook al is dit doel niet in ons bezit het ook niet tegen onze makkers ingezet kan worden!

Voorbeeld: Jan woont bij een legerbasis in de buurt en heeft deze in de goede tijden bestudeert en bedacht hoe deze aangevallen kan worden, echter jan houdt niet van wapens en geweld ook heeft Jan geen vrienden om een cel op te richten. Wel heeft jan gezien dat een aantal jaar geleden de hele basis nieuwe leidingen en kabels aangelegd werden vlak langs de weg werd alles een meter of 2 diep begraven in wat pvc buizen.
Jan weet ergens een wegwerk bedrijfje die een klein buldozertje heeft staan die Jan weet te bemachtigen en graaft binnen een half uurtje dekabels en waterleidingen en beschadigt deze zodanig dat de komende week geen water of communicatie benuttigd kan worden in de basis.


Als eerder beschreven is het ieders taak om in goede tijden te bepalen waar aan wapens gekomen kan worden en hoe deze te bemachtigen wanneer fase2 in werking treed. Nu deze fase in werking getreden is dienen deze wapens opgehaald te worden en voor de goede zaak dienst te doen.Transport:
Nederland transportland luid de leus weleens, goed om te weten dit is meteen een zwakke plek van deze fascistische staat. Door roadblock op te werpen of simpel weg wegen te blokkeren of te vernietigen kan de doorstroom direct lamgelegd worden en de paniek te vergroten om zo tijd te winnen en kans van slagen te vergroten.
Trein en busverbindingen zijn net zo kwetsbaar er zijn vele manieren om deze tijdelijk of voor lange tijd stil te leggen we zullen hier een aantal voorbeelden geven zonder teveel in detail in te gaan.

Als de communicatie nog werkt kan simpelweg gebruik gemaakt worden van bommeldingen, weinig efficient als 1 station voor een uurtje dicht is om deze melding te controleren maar als dit in het hele land op dezelfde tijd gebeurt kan het hele spoor netwerk lamgelegd worden zonder ook maar een schot te lossen.
Als dit gepaard gaat met dummy bommen en dummy branden op de sporen en in stations zal het gewenste effect des te groter zijn.

Denk ook aan simpele hit and run acties als branden op de snelwegen, of gewoon zware machinerie op de snelwegen rijden en zodanig beschadigen dat deze niet 1,2,3 weg te slepen is.


Voorbeeld:
Als een snelweg geblokkeerd wordt maar het verkeer wordt niet geinformeerd zal deze weg in zeer korte tijd vol staan met autos van mensen die deze weg zijn ingegaan maar niet meer terug kunnen, in paniek verlaat een groot aantal mensen hun auto midden op de snelweg om maar naar huis te lopen. Deze snelweg zal dus volstaan met dan wel verlaten of niet verlaten autos en voor lange tijd onbruikbaar zijn voor alle partijen.

Zelfde geldt voor het spoor wanneer een spoor zodanig vernield of geblokkeerd wordt zodat een trein er niet meer langs kan zal het enige tijd duren voordat dit traject weer gebruikt kan worden.


Ook in de geschiedenis boeken staan voorbeelden hoe het verzet van die tijd dit soort doelen lam legden.


Alianties:
Alianties kunnen nodig zijn en zou geen probleem moeten zijn, hoe meer zielen hoe meer vreugde zullen we maar zeggen, helaas zal deze samenwerking wel ten koste gaan van consessies denk aan buurten die aan de samenwerkende groepen als vrij gebied gegeven kunnen worden.Met autonoom zeggeschap, uiteraard kunnen er geen consessies gedaan worden in de regering aangezien we in totale controle van de grenzen moeten zijn en blijven.


Inviteer gelijkgestemden:

Miljoenen gelijkgestemden dromen van een land waar ze niet bang hoeven te zjin voor hordes immigranten en om voor hun politieke overtuiging uit te komen.Inviteer deze mensen en leg de situatie uit dat als we met zijn of haar hulp ons recht behalen hij of zij een plaats in het nieuw te vormen paradijs verdient heeft.

Verdeel en heers:

Zoals de multiculti's ons altijd verdelen door elke andere groep tegen ons op te stoken, van de haat imams tot de linkse socialisten door middel van leugens, bedrog geweld en intimidatie zullen wij deze truukjes moeten overnemen om het doel te behalen.
met simpele smerige acties is Rechts al vele decennia gefrustreerd het werd steeds erger en tegenwoordig worden politieke executies niet meer geschuwd denk aan de Moordaanslag op Hans janmaat, de moord op Pim Fortyuin en theo van Gogh.
Helaas is het deze smerige taktieken die successvol zijn en de westerse waarden hebben we helaas omgeruild voor linkse multiculti normen en waarden.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1137
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Gebruik een wereld ramp om de macht te krijgen.

Postby Führer » Wed Dec 15, 2010 9:08 pm

Strategish kadoootje van Wikileaks.
extreem-rechts.jpg
Beverwijk en Katwijk ontvangen 10% van het USA-Europa datavaerkeer
extreem-rechts.jpg (23.53 KiB) Viewed 3119 timesWikileaks publiceerde eenn groot aantal communicatie berichten van Amerikaanse ambasades. Op de vraag om alle vitale doelen in betreffend land als potentieel terroristische aanvallen in kaart te brengen.
Het is echter waarschijnlijker dat deze doelen in kaart worden gebracht om te gebruiken of aan te vallen in geval van een nieuwe oorlog. Met Europa of tegen Europa!
Maakt verder niet uit maar het kan toch nuttig zjin om deze plaatsnamen te onthouden.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1137
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am


Return to Survivalism, Einde van de wereld en overleving.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest