Alternatieve Media

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Alternatieve Media

Postby Führer » Tue Feb 15, 2011 5:45 pm

De televisie en radio zijn de ergenis van elke Nationalist, ze zijn overal en er is bijna nooit echt its van en voor ons op te zien of te horen. Wel kookt het bloed van menig oorspronkelijk Nederlander als wij weer worden gediscrimineerd, geridiculiseerd en gedemoniseerd op de Nationale en regionale televisie en radio.

Niet alles op de televisie en radio is irriterend natuurlijk, we houden allemaal van een slechte hollywood film en iedereen heeft wel een favoriete kutserie. Dat is vaak ook het probleem dat


Een moderne Europeaan kan natuurlijk ook niet zonder tv of radio meer, we moeten allemaal op de hoogte zijn van wat er gaande is in Nederland en de wijde wereld helaas zijn alle media bronnen in handen van een klein groepje vooral extreem-linkse en globalisten die deze machtige media gebruiken voor hun politieke doeleinde.
Het is niet goedkoop om elke dag wereldwijd nieuws te brengen en hierdoor blijft het aanbod zeer beperkt en zijn we allemaal overgeleverd aan het aanbod wat er is.
Al is er een verschil tussen verschillende televisie zenders dit verschil is zo minimaal dat we het maar als 1 geheel zullen behandelen.
Zo lijkt het net alsof we een keus hebben om NOS of RTL te bekijken maar het verschil is uiteindelijk zoo klein.

En als je dan eindelijk een keertje wat leuks aan het kijken bent wordt je weer emotioneel aangevallen met neger reclames of zielige jankende zwarte babies die maar weer geld moeten krijgen(Ze mogen wel eens bij elke bedel reclame adverteren dan 1% van al je belasting al naar zielige kindjes gaat.).
Reclames komen ook steeds vaker en tegenwoordig proppen ze ook rustig een reclame banner over de film of serie, serieus meer reclame als dat er te kijken valt.

Gelukkig zijn er alternatieven op het internet te vinden, niet zo professioneel als de nationale tv uiteraard ook niet verwonderlijk als je de strategie van de glabalisten en extreem-linkse media magnaten kent. Die vaak kleine alternatieve programmas en sites opkopen om dan failiet te laten gaan of te absorberen en zo de alternatieve concurentie de mond te snoeren.


Er zijn op dit moment maar 3 noemenswaardige alternatieve media bij ons bekend maar we ontvangen graag extra alternatieve nieuws bronnen.

Radio Rapaille:
24 uur per dag internet radio met speciale programmas
radio programma
http://www.radiorapaille.com/player.htmlRadio Stormfront:
http://loudcity.com/stations/my-new-sta ... p_low.html

Radio Alex Jones:
Dagelijks van 18:00 tot 21:00 +
Zondag van 23:00 tot 1:00
http://www.infowars.com
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1160
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 amReturn to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron