Tegenstrijdigheden van MultiCulti's

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Tegenstrijdigheden van MultiCulti's

Postby Führer » Sun Jan 03, 2010 12:39 am

Het argument van multiculti's luidt altijd dat het zo leuk en fijn is om tussen verschillende culturen te leven. De een blank, de ander bruin of zwart, mensen half gesluierd andere mensen geheel gesluierd met daartussen in schaars geklede mensen.
Punkers, krakers maar ook de conservatievelingen mogen een plekje hebben en in de traditionele 3delige pak of afghaanse tribal kleren lopen.

Echter doen dezelfde multiculti's alles om de integratie er maar door heen te duwen. We moeten allemaal naar dezelfde school, christelijke moslim of joodse scholen zjin uit ten boze en we woorden allemaal geacht hetzellfde linkse tv programma's te bekijken. Ook het linkse nieuws op alle zenders exact dezelfde linkse nieuwsberichten en achtergronden wordt de hele dag in onze huiskamers uitgezonden.

Neem bijvoorbeelt de MTV/TMF cultuur van de jeugd, een 80% van de jeugd kan je tot deze groep berekenen, ze zijn er goed in geslaagd om de nieuwe generatie zonder jezus of allah op te doen groeien, nee de jeugd kijkt liever tmf als dat ze in de kerk of moskee zit.
Dit staat echter wel haaks op wat deze multi cultis altijd beweren dat zij tussen verschillende culturen willen leven maar op hetzelfde moment werkt het keihard om alle culturen zo danig af te zwakken dat dit geen echte cultuur meer is, Nee ondertussen wordt er een nieuwe cultuur gecreerd waar geen plaats meer is voor onze eigen cultuur of meningsuiting.

Ook wordt door de MultiCulti's altijd gehamerd op de diversiteit van andere rassen en hoe geweldig dit zou zijn.In dezelfde zin zeggen zij echter vaak dat alle rassen moeten mengen en dat dit beter zou zijn voor de diversiteit.
In het blanke ras is al zeeer veel diversiteit, zwart haar, blondhaar blauwe ogen groene ogen bruine ogen rood haar bruin haar men kan zelfs kiezen om een weekje aan de franse kust te liggen en de huid wat te buinen.
Terwijl als je menging van Rassen een heel klein beetje gevolgd hebt dan weet je wat het eerste is wat gebeurt als een blanke met een niet blanke gezinsuitbreiding nastreeft, dit kind heeft ALTIJD een buine huid, zwart haar, bruike ogen en zwarte wenkbrouwen. Jaja mensen in slechts 1 generatie is alle diversiteit verdwenen en ziet iedereen er vrijwel hetzelfde uit.

Een echt multicultureel land is dan ook alleen mogelijk door verschillende culturen in verschillende wijken of zelfs steden te laten leven en een gescheiden gezinsleven zodat de verschillende culturen en rassen in stand gehouden kunnen worden.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron