Culturele slachtoffers multicultureel fascisme.

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Culturele slachtoffers multicultureel fascisme.

Postby Führer » Fri Oct 10, 2014 5:23 pm

Beetje bij beetje wordt de Nederlandse cultuur vervangen door een links gemeen en geweldadige multiculturele iets.... wanr een cultuur is het helemaal niet. Een multicultureel bijeen geschraapt zooitje criminelen.

Zo is vanaf vandaag Zwarte piet en daarmee het hele onschuldige Sinterklaas feest verneukt, een echte Nederlandse traditie ontstaan uit een goede daad van een welwillende burger zonder inmenging van de staatn.
Na al die honderden jaren is het ze dan eindelijk gelukt om het sinterklaas feest te verneuken, eerst probeerden de Amerikanen het door het gezellige sinterklaas feest om te toveren tot een Kapitalistische Kerstman die niets anders wil dan de consument zoveel mogelijk te laten consumeren zonder enig besef van het eigenlijke ontstaan van het sinterklaas feest.
Nu is het ze dan eindelijk gelukt Sinterklaas verneukt door de multiculturele overname van de Nederlande cultuur door linkse consumisten.

Intocht_Sinterklaas_Amsterdam-470x255.jpg
Intocht sinterklaas en zwarte piet in Amsterdam


Neger Zoen
negerzoen.jpg
Negerzoen verboden door totalitaire multicultureel fascisme


Nederlandse vlag
nederlandse-vlag.gif
Nederlandse vlag verboden


Chokolade sigaret
chokolade sigaret verboden door eussr.png
hindoeleider
chokolade sigaret verboden door eussr.png (161.15 KiB) Viewed 2302 times


Het Europese verbod op chokolade sigaretten laat duidelijk zien hoe multicultis werken, in 2002 stemde het europese toeschoewers clubje genaamd europese parlement voor een verbod van de chokolade sigaret.
Europarlement wil verbod op chocoladesigaretten
Laatste update: 21 november 2002 21:47 info
STRAATSBURG/DEN HAAG - Als het Europees Parlement het voor het zeggen zou hebben, zouden sint en piet geen chocoladesigaretten meer in schoenen van kinderen kunnen stoppen.

http://www.nu.nl/algemeen/80259/europar ... etten.html
Het gaat hier duidelijk om een advies kunnen we lezen, 12 jaar later wordt het advies een keiharde wet, gehandhaafd door gewapende systeem agenten.

Zo gaat het altijd in het multiculturele systeem, eerst een advies of een regeltje ergens in een document, wat later wet wordt of keihard gehandhaafd wordt nadat alle ophef wat minder is geworden zal het systeem toeslaan.
Zo is ook in het artikel te lezen dat Sint en piet gewaarschuwd zijn, 12 jaar later is zwarte piet al verbannen en verboden in diverse steden en de meeste scholen.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron