Verkiezingen Divided states of amerika 2016

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Verkiezingen Divided states of amerika 2016

Postby Führer » Sun Oct 30, 2016 12:18 am

Waar we aftellen naar de volgende oorlog.
donald-trump-money.jpg
Trump for president 2016

in de aanloop van de verkiezingen ten tijde dat de linkse media rassenwrijving opstookte. Waren het vooral de linkse amerikanen en communisten die propagandeerde dat de republikeinse partij het einde naderde door de veranderende bevolkingssamenstelling in dit geval door social enginering en massa importatie van niet blanke communisten uit latijns-amerika en mexico.

De communisten onder moderne label van progressieve dachten het presidentschap al in hun zak te hebben en verkondigen dat nog net zo hard. Het feit dat ze gaan verliezen van een a-politieke financiele sjoemelaar wil er niet in en toont beter dan wat ook aan hoe verdeeld het land is geraakt.

De poging van de democraten om een rassenoorlog te beginnen en zo Trump (of welke andere republikeinse kandidaat) als racist weg te zetten lijkt mislukt te zijn. Ondanks dat Trump geen lekker mannetje is, en het feit dat een groot deel van de autochtone lees blanke bevolking voor democraten/hillary stemmen en het feit dat tientalle miljoenen mexicanen voor de democraten dienen te stemmen en het voltallige systeem zoals de media en de gevestigde orde zich tegen Trump keerde wordt hij toch de nieuwe president van de Divided states of amerika.
Al komt het woordgrapje van Divided States of Amerika ietwat grappig over het is verre van grappig bedoeld. Al was het altijd de bedoeling geweest van de communisten en Elite's om het land in chaos te storten door middel van social engineering. Lijken ook zij de dupe te worden van het onvoorspellende gedrag van totaal verschillende bevolkingsgroepen. Nu Trump geheel onverwachts de president van Amerika wordt is het een ieder duidelijk dat de elite's de macht aan het verliezen zijn. Het 2 partijen dictatuur stond altijd garant voor een president die in de zakken van de elite's zat. Trump lijkt een uitzondering te worden..... met nadruk op lijkt. Wat een kleine toelichting verdient.


Trump komt over en doet zich voor als een kandidaat die los van het politieke systeem staat, een kandidaat die zonder enige hulp van buitenaf president wordt en een toonbeeld kan zijn wat een ieder kan bereiken in het grenzeloze Amerika.

Dit is echter precies wat verwacht kan worden van een kandidaat die door het systeem naar voren geschoven wordt om een duidelijke scheiding tussen het Obama tijdperk en het nieuwe Trump tijdperk aangeeft en alle fouten aan Obama toe te wijden zijn.
Een veel gebruikte truuk in het 2 partijen systeem dat de nieuwe leider zich uitdrukkelijk distantieert van het beleid van zijn voorganger.Al is het gevoel van de schrijver van dit artikeltje dat Trump wel oprecht is en america als een zelfbeschikkend land wil laten bestaan in plaats van opgaan in een fascistische 1 wereldregering.


Het Trump fenomeen is bij geenzins nieuw of opmerkelijk te noemen, de recente geschiedenis van Nationalistische leider geeft echter een grimmig beeld van de toekomst.


Je zou ze simplistisch in 3 kategorien kunnen verdelen. zijnde:

kategorie 1 - Nationalistische leiders die gekozen zijn om daarna geliqudeerd te worden: Haider, Fortuin, Poolse elite 2009?, etc etc etc

kategorie 2 - Nationalistische leiders die gekozen zijn om daarna systematisch geboycot/gecriminaliseerd te worden door het systeem. denk aan - front National, Vlaams belang, Wilders, english defence league, gouden dageraad etc etc

Kategorie 3 - Leiders die naar voren worden geschoven als zijnde Nationalistisch en anti-elite maar in wezen de grootste knechten van het systeem zijn denk aan: Bush Junior, Obama, etc etc

In de Amerikaanse geschiedenis is de liquidatie van president Kennedy nog steeds een trauma, al zijn de feiten en redenen nog steeds niet duidelijk de consensus is echer wel dat die geliqudeerd werd door het invoeren van de Amerikaanse dollar in plaats van de Amerikaanse federal reserve note die nog steeds het huidige betaalmiddel is in America.
Aangezien het volk nog steeds erg ontdaan is van deze executie zal het systeem deze optie niet snel aangrijpen.

Al is democratie bedoeld om niet teveel macht in de handen van een president te geven is in amerika een lange traditie gaande die de macht meer en meer aan de president geeft onder de noemer van executive orders. Obama heeft hier meer gebruik van gemaakt dan enig president voor hem.
Deze macht is echter wel een tool voor en President zoals Trump om toch zaker voor elkaar te krijgen terwijl de rest van het systeem hem boycot. Zoals in Europa steevast word gedaan bij een anti-fascistische kandiadaat die het welzijn van de bevolking wel hoog heeft staan.
Deze loophole ontneemt de elite de optie om Trump effectief te boycotten, aangezien hij alsnog zijn beleid kan doorzetten doormiddel van zijn wil te dicteren onder noemer van een executive order. Net zoals zijn voorganger Obama zijn anti-europesche beleid heeft doorgevoerd onder noemer van executive orders.In het geval dat Trump wel oprecht is en geen knecht van het systeem, niet geexecuteerd wordt voordat hij zinvolle veranderingen doorbrengt desnoods door executive orders om uit de tweede kategorie te blijven zou er een nieuwe kategorie bij komen. Zijnde kategorie 4. Waar Nationalistische/anti-elite kandidaten die het beste met de autochtone bevolking voor heeft aan de macht komen en blijven. In dit geval komen we in geheel onbekend terrein.

De veranderende machtsverhoudingen in USA zijn niet alleen overduidelijk bij jan met de pet maar ook op makro nivo. Waar een decennia geleden de USA nog als de enigste Superpower de machtigste en economisch de grootste staat van de aardbol was. Is dat tegenwoordig niet meer het geval en verliest de USA op vrijwel alle fronten aan macht en invloed in de wereld.

De economische toestand in USA is dramatisch met meer schulden dan dat ze kan afbetalen, de goud en zilverprijs worden gemanipuleerd en alle grote banken zijn betrapt met financiele misdaden. Zoals eerder vermeld in dit artikel is de bevolking van de VS extreem verdeeld. Republikeins, democratisch, autochtoon multicultureel, christen atheisten, patriots globalisten, nationalisten communisten etc. Zelfs de millitaire dominantie van de Amerikanen verliest meer en meer terrein zowel of kwaliteit van de nieuwste wapens als in aantallen.
Het Aerikaanse leger ontvangt al jaren minder en minder geld en de weerstand tegen de zwarte geldstromen en zwarte millitaire budgetten stijgen met het jaar.

1 van de meest grote en verregaande verslechteringen van USA van de laatste 15 jaar is ongetwijfeld het verplaatsen van de productie naar mexico en China.
Trump heeft aangekondigt om de belasting te verlagen op productie in het land zelf om zo de productie weer naar het land zelf te halen en economisch weer meer macht te creeren. Dit zou een eerlijke manier zijn de afgang van het land te stoppen.
In afwezigheid van het waarmaken van deze verwachtingen in het eerste half jaar van zijn presidentschap ligt het in de lijn der verwachtingen dat er elementen in het systeem zich genoodzaakt zien om een oorlog van grote omvang te beginnen.

Uiteraard met het oog om extra budgetten voor millitaire doeleinde te bemachtigen om zo tenminste de millitaire overmacht te behouden op zijn grootste concurenten zoals een verenigd Europa, Rusland en China.

De gelimiteerde oorlogen van de afgelopen 2 decennia, zoals de destructie van Jugoslavie, Iraq, Afghanistan, Syrie en Libya laten zien dat de amerikanen prima in staat zijn om kleine landen af te slachten zonder dat ze daarvoor ongelimiteerde budgetten en exotische nieuwe wapens nodig hebben.
Wat de kans op een grote ouderwetse oorlog met veel dood en verderf of aan de andere kant een geavanceerde oorlog met een geavanceerde grootmacht zoals China of Rusland enkel doen toenemen.
Een robotische oorlog waar het mensenleed erg miniem is maar waar de nieuwste robots tegen elkaar strijden en het vooral piloten zijn die omkomen. Maar wel een goede reden zijn om grootse budget binnen te slepen om het leger in de top 1 te houden.


Hoe de verkiezingen ook uitvallen, de machtwisseling van 2016 belooft hoe dan ook op geweld uit te lopen.


PS in het onwaarschijnlijke geval dat Hillary de US gaat regeren is een nieuwe oorlog een kwestie van tegen wie en wanneer en niet een vraag of.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron