Top 10 redenen om Hillary clinton op te sluiten

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Top 10 redenen om Hillary clinton op te sluiten

Postby Führer » Sat Nov 12, 2016 4:55 am

De wild vreemde zwarte man met de gemaakte vriendelijke lach die in 2008 de president werd had mooie beloftes, niemand met een iq hoger als 75 had ooit verwacht dat hij het meende. Echter hij was zwart en de hele wereld was in extace een zwarte president hoe mooi. alle wereldproblemen zouden verdampen en een extreem links communistisch valhalla zou op aarde neerdalen.


8 jaar later staat die onbekende man met de vriendelijke lach bekend als de president van de niet waargemaakte verkiezingsbelofte's.

Er zijn mooie youtube compilaties gemaakt met letterlijk honderden verkiezingsbelofte's die nooit waar gemaakt zijn.

=====================
sumary
======================


1, Voor de Trump legacy niet in een anti climax te laten eindigen zoals obama

2, legitimize the clinton en podesa email files

3, criminalize the MSM voor het propaganderen van een zware crimineel

4, begin het presidentschap sterk en laten zien dat trump zijn verkiezingsbelofte's serieuse beloftes waren en niet zoals gewoonlijk loze belofte's. Een duidelijk teken naar zowel de amerikaanse ans de internationale bevolking.

5, schud de blinde democraten wakker die domweg geloofden wat de MSM propagandeerde. Maar met clinton in het gevang kan de MSM de feiten niet meer negeren en ontkennen.
Om zo de ene helft amerikanen wakker te schudden dat hun geliefde o zo brave democraten de werkelijke criminelen zijn en net zo goed republikeins kunnen stemmen. De meeste Hillary stemmers hebben hun nieuws enkel van de beekende TV kanalen ontvangen die zoals nu wel duidelijk is, alle criminele activiteiten van de Clinton criminele familie heeft genegeerd. Die stemmers denken dus nog werkelijk dat de Clinton's normale mensen zijn. Als ze uiteindelijk de feiten onder ogen krijgen te zien kunnen ze niet anders dan hun politieke geloofs overtuiging te herzien.

6, Bloot leggen van de weidverspreide corruptie in democratische partij.


7. Toonbeeld van een crimineel die bedwelmd door de macht en onkwetsbaarheid die ze de laatste 30 jaar genoot de realiteit totaal kwijt was. En staatsgeheimen practisch voor niets weg gaf aan wie dan ook. Door middel van illegale emailservers had terwijl ze amper de technische knowhow had om een email te versturen. Laat staat een emailserver te runnen en te beveiligen.
Tevens totaal onbewust wat voor geheimen en vertrouwelijke informatie de democratische partij onder haar leiding in yahoo emailtjes doorstuurden.


8.


9. gerechtigheid voor de honderd duizend doden christenen in haar oorlogen in jugoslavie, Syrie en Libya.


10. Yes we can.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron