Van conspiracy theorie naar werkelijkheid

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Van conspiracy theorie naar werkelijkheid

Postby Führer » Sat Nov 26, 2016 12:00 am

Turks dreigement om miljoenen vluchtelingen Europa in te sturen.

Wat de rechtse man en vrouw al decennia lang verkondigen maar net zo vaak weer werden uitgelachen als ze kenbaar maakte dat cluchtelingenstromen als wapen werden gebruikt.
Vertelt de turkse leide Erdogan met simpele taal die elke ziel kan begrijpen.

Doe dit of dat, minder of meer of wat dan ook anders stuur ik de vluchtelingen over de grens :o .

Dreigen met een strategisch wapens zoals massale vluchtelingenstromen lijkt meer op een oorlogsverklaring dan een loos dreigement.

"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades."?

Muammar Gaddafi.

Al zal een Europese reactie achterwege blijven aangezien extra vluchtelingen enkel meer stemmen zijn voor hun europa projectje. Toch toont dit millitaire dreigement aan dat de vluchtelingenstromen als wapen gebruikt worden, en de hele vluchtelingen problematiek niets met mensenwelzijn te maken heeft.


Turkije zal de grenzen openstellen

Erdogan
Bron:http://www.telegraaf.nl/buitenland/27105833/__Erdogan_dreigt_EU___grens_open___.html

" De Turkse president Erdogan.
Foto: AP
Erdogan dreigt ’grens open te gooien’
Gisteren, 10:08

ANKARA - Als de Europese Unie „nog verder gaat”, zal Turkije de grenzen openstellen. Dat dreigement uitte de Turkse president Erdogan vrijdag. Als hij de daad bij het woord voegt, betekent dat het einde van de vluchtelingendeal tussen Turkije en de EU.

De relatie tussen Europa en Ankara is de afgelopen tijd snel verslechterd. Het Europees Parlement riep donderdag de lidstaten van de EU op de toetredingsgesprekken met Turkije te bevriezen vanwege de „disproportionele onderdrukkende maatregelen” die het land sinds de verijdelde staatsgreep van juli heeft genomen.
Belofte

Dat is slecht gevallen bij Erdogan, die Europeanen rechtstreeks aansprak: „Jullie hebben je niet gehouden aan je belofte. Toen 50.000 vluchtelingen bij de grens aankwamen, schreeuwden jullie: ’Wat gaan we doen als Turkije de grenzen openzet?’ Maar als jullie zo verder gaan, gaan die grenzen open. Besef dat goed.”

Erdogan had flinke kritiek op Europa: „Jullie hebben de mensheid nog nooit eerlijk behandeld en jullie hebben niet goed voor mensen gezorgd. Jullie hebben geen baby’s opgeraapt als die aanspoelden op de kusten langs de Middellandse Zee. Wij zijn degenen die in dit land zo’n drieënhalf miljoen vluchtelingen voeden.”
Coup

Tienduizenden vermeende aanhangers van geestelijke Fethullah Gülen, volgens Turkije de aanstichter van de coup, zijn ontslagen, opgepakt of uit hun functie gezet. Ook Koerdische parlementsleden en journalisten zijn opgepakt, kranten gesloten en bestuurders vervangen. Maar uiteindelijk is het aan de lidstaten van de EU en niet aan het parlement om te beslissen hoe het verder moet met de plannen voor een Turks lidmaatschap van de unie.

De deal die Turkije begin dit jaar met Europa sloot, bestaat eruit dat de Turkse autoriteiten actief tegengaan dat vluchtelingen en andere migranten de Egeïsche Zee oversteken naar Griekenland. Wie dat toch doet, wordt teruggestuurd naar Turkije. Dat land ontvangt in ruil voor de medewerking Europese miljarden.

Verder stond in de overeenkomst dat er snel zicht moet komen op afschaffing van de visumplicht voor Turken die naar de EU willen reizen. Dan moet Turkije echter eerst aan een reeks voorwaarden voldoen en dat is volgens Brussel nog niet het geval.

Europese politici haastten zich vrijdag om het belang van de vluchtelingendeal te onderstrepen. „Beide kanten houden zich aan de overeenkomst en we hopen dat dit zo blijft, aangezien het ook in het belang is van beide kanten”, zei de woordvoerster van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken. „Ik geloof dat dreigementen niet helpen”, zei de Nederlandse minister Bert Koenders."
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron