Sinterklaas avond: extreem-rechts verlanglijstje aan Trump

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Sinterklaas avond: extreem-rechts verlanglijstje aan Trump

Postby Führer » Tue Dec 06, 2016 8:54 am

Na de historische overwinning van Trump over de fascistische democraten is het afwachten of dat Trump wel of niet positief is voor de Europeaan.

Wat kunnen we rederlijkerwijs verwachten van een financiele hyena die niet naar raciale identiteit kijkt voor het maken van geld doch een realistische kijk lijkt te hebben voor een toekomstvisie die gabasseerd is op persoonlijke vrijheid in plaats van een allesoverheersende staat.


1- Build the fucking wall.
Het bouwen van de muur zal niet enkel de verkiezingsbelofte vervullen maar zal tevens een fysiek argument zijn dat er een grens loopt tussen de 2 verschillende landen.
Vaak is het verwijt dat muren niet zouden werken en dat muren racistisch zijn. Het racistische argument negeren we aangezien dat argument zijn houdbaarheidsdatum heeft overschredden.
Zo werd het racisme argument vaak gebruikt tegen statistieken en registratie van criminaliteit en moorden. Terwijl er wel met dezelfde statistieken en feitjes wordt gesmeten als immigranten en niet europeanen in een goed daglicht gesteld kunnen worden.

Aangezien er een wereldwijde tendens is om de grenzen stilaan te doen verdwijnen door middel van wereld regering en dubieuze verbonden regels en dictaten vanuit de elite.

Vaak wordt de muur van Berlijn tussen de USSR en het Amerikaanse Rijk als voorbeeld gebruikt om te laten zien dat een muur niet werk en hoe wreed een muur is.
De muur was echter meer een hek dan een muur een dun betonnen wandje dat zonder onderhoud nog geen 50 jaar zou bestaan. Duidelijk een tijdelijke grens in afwachting wat de toekomst zou brengen.

Een meer modern voorbeeld zou de muur in Israel kunnen zijn wat een meer permanente functie lijkt te hebben en met een slagingspercentage van 99% minder terrorisme en invatie vanuit de gazastroom tooont deze muur een uitermate success.

Bij extreem-rechts denkenwe echter dat China een beter voorbeeld is om een successvolle muur te bouwen. Al zijn er nog meer vragen over de muur van China over wanneer die gebouwd is, door wie en met wat voor reden.
Het feit is dat deze muur er nog steeds stat en dat niemand het bestaan van deze muur ontkent. Een duidelijke fysieke muur die een fysieke grens tussen verschillende landen aanduid.

Het bouwen van een permanente muur tussen USA en mechico zal naast het stoppen of op zijn minst het drastisch verminderen van illegalen, criminelen en terroristen.
Een bijkomende functie (of misschien wel de meest belangrijke) is om een fysieke grens te bouwen die de komende honderden of zelfs duizenden jaren in de toekomst aan zal tonen waar en dat er een grens ligt tussen 2 verschillende landen.
een fysiek testament dat in de toekomst kan dienen op het duiden dat er wel degelijk verschillende landen zijn.

De muur van china zou 2000 jaar geleden gebouwd zijn, al is een meer recente discussie dat het merendeel van de muur in de jaren 1700 zijn gebouwd om de landsgrenzen van een overeenkomst met de russen zou zijn geweest..
De chinezen hadden toen al een goede kijk op de toekomst en hadden besloten om de grenzen die op papier waren afgesproken duidelijk in steen op de werkelijke grenzen te bouwen zodat er in de toekomst geen onduidelijkheden zouden ontstaan.

Een goed gebouwde muur tussen USA en Mexico kan niet enkel immigranten, terroristen en criminelen stoppen. Maar ook duizende geschoolde en tevens ongeschoolde Amerikanen werk bieden in het bouwen van de muur.
Als de muur zo gebouwd is dat het meer geld en moeite kost om het af te breken dan om hem te laten staan zal de muur lange tijd blijven staan zeker met het ook op de toenemende armoede in USA in de toekomst.


Een wereld waarin de President Elect wordt gedreigd van Twitter te worden geblokkeerd, valse waarheden worden gepropagandeerd door staats TV kanelen, en feiten stelselmatig genegeerd en verdraaid worden schetst een donkere toekomst voor de waarheid.
Zo kan de sociale en staats gelieerde media feiten volledig negeren en verdraaien en kan in de toekomst o een orwellian manier verteld worden dat Trump juist geen Muur wilde met aan elkaar geplakte geluidsfragmentjesen gefotoshopte documenten.
Een fysieke muur is echter minder makkelijk te censureren.

In het kader van banen scheppen zou de muur voor duizenden zowel lg als hoogopgeleide Amerikanen een goed salaris opleveren.
Vandaar nummer 1 op de extreem-rechtse verlanglijst aan President Trump, Build the fucking wall.

Trump the Wall.2 - moderne prioriteits driehoeks relatie USA-EU-Russia met culturele, finaciele en energie relatie. Met de gedeelde culturele en raciale geschiedenis als verbindingsdraad en een gezamelijke voorspoedige toekomst.

3 - verbreek het taboo op anti-blank racisme en anti blank geweld (moorden).
wellicht een nationale onderzoekscommissie hoe breed en weidverspreid anti-blank racisme in USA voorkomt. Met nadruk op racisme en anti-blank geweld in gebieden waar blanken de minderheid vormen.
Met het feit van toenemend geweld en racisme tegen blanken in USA (en de rest van de wereld. een gedegen onafhankelijk onderzoek naar anti-blank geweld in usa kan een opening bieden aan onderdrukte blanken in andere delen van de wereld aangezien het taboo van dit geweld enigszins doorbroken is.)

4 - (Nieuw) onderzoek naar de raciale en culturele geschiedenis van het amerikaanse land. De theorie dat de indianen de enigste bevolkingsgroep is die Amerika heeft bevolkt uitermate achterhaald is. Terwijl die onjuiste theorie wel de basis is om elk onderzoek naar deamerikaanse geschiedenis te dwarsbomen in de vorm van verbieden van archeologisch onderzoek op plaatsen waar ooit indianen rondgezworven hebben.

Met een audit van het Smithsonian instituut als 1 van de prioriteiten aangezien die dubieuze organisatie telkens weer genoemd wordt met het verdoezelen van bewijs en artifacts ui de verre geschiedenis van het Amerikaanse land.

De huidige archeologische vondsten duiden erop dat vele volkeren het amerikaanse land bevolkten zoals bij voorbeeld de Neanderthalers (uitgeroeid door de indianen), Egyptenaren, Etruscans, Vikingen en diverse aziatische volken.

5 - Einde aan climaat fascisme. in 2005 zou Nederland geheel onderwater staan als we niet direct zouden stoppen met het gebruik van Auto's........
Als dit soort leugens door het systeem versrpeid kunnen worden zonder dat er mensen voor decennia in het gevang worden gezet kan die climaat maffia niet vertrouwd worden.

6 - einde van elke internationale overeenkomst die enige vorm van een wereldoverheid kan voorspoedigen.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron