debunking de extreem linkse mythe dat de westerse cultuur to

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

debunking de extreem linkse mythe dat de westerse cultuur to

Postby Führer » Fri May 26, 2017 4:56 am

debunking de extreem linkse mythe dat de westerse cultuur tollerant zou zijn.


Vaak wordt er in de ectreem linkse media gepropagandeerd dat de "westerse cultuur" zo tollerant is. Zo tollerant dat het alleman en iedereen moet toelaten en accepteren zonder enige grens.

Het is echter frappant dat er over een Westerse cultuur gesproken wordt aangezien er niet over een moslim cultuur gesproken mag worden. Als er over de moslimcultuur gesproken wordt dan moet het altijd gekwantificeerd worden door alle 2 miljard moslims bij naam te noemen.

Dat terzijde is het erg kwetsend als er op deze manier veel verschillende culturen op 1 hoop gegooid worden onder de noemer De Westerse cultuur.

Zo zijn er duidelijke verschillen tussen noord en zuid Europese culturen, zelfs de russische cultuur is duidelijk westers toch zijn er onoverbrugbare verschillen tussen west Europesche en de russsiche westerse cultuur om over de Amerikanen nog maar niet te spreken.


Een korte blik op de geschiedenis wijst er op dat de "westerse cultuur" doordrenkt is met het bloed van andersdenkende.

Van het coloniale verleden, de honderden vernietigende oorlogen uit de 20ste eeuw en de oorlogen in de 21ste eeuw om de elite te spekken ten koste van andere culturen.


Het Europese immigratie beleid is na de tweede wereld oorlog onder dreiging van totale vernietiging van Europa opgedrongen aan Europa.

Wat dat met cultuur te maken heeft is de schrijver van dit artikel niet helemaal duidelijk. Brengt wel de vraag naar boven wat een cultuur eigenlijk is.

Is een cultuur een deel van de samenleving die op een natuurlijke wijze een eigen identiteit en cultuur hebben gecreeerd?
Of kan een cultuur ook door de staat opgedrongen worden? of zelfs naderhand gecreerd worden uit niets anders dan de fantastiscche hersenspinsels van media programmeurs?


Naast deze fundamentele vraag is het een groot raadsel hoe de "Westerse cultuur" bepaald word is het een gemiddelde van alle andere westerse culturen die samen een Westerse cultuur zouden vormen, of wordt de Westerse cultuur slechts bepaald door een heel kleine minderheid van de bevolking met heet veel macht in de staat en media netwerk?

Zoals net al aangeduid is het immigratie beleid van Europa en Nederland door de Amerikaanse Millitaire overheersrs bepaald en in kleine mate door de Nederlandse Elite gevolgd door de 5th colum communisten die sinds de jaren na de oorlog het land en werelddeel in handen hebben.
De bevolking is nooit geraadpleegd of het 20% van de bevolking van verre landen wilde importeren. Nooit geraadpleegd over de bestanden en wetten die er later voor zouden zorgen dat gekozen politieke partijen een halt toe zouden roepan aan de grenzenloze massa immigratie.

De mythe van extreem-links dat de Westerse Cultuur dus tollerant zouden zijn is totale fictie.


Tenzij de Westerse cultuur gedefinieerd wordt door de staat en de media die door regels en regulaties feitelijk een sterke arm van het systeem zijn.

Zoals de westerse cultuur wordt beschreven in de massa media lijkt het het meest op een extreem linkse communistische cultuur.
Sowieso vreemd om een Russisch communistische systeem als westers te omschrijven.
Zo kan het nazisme ook als een Westerse cultuur omschreven worden, en om die nou zo tollerant te noemen.
In het kader van 1 cultuur met politieke strekking te nemen (communisme) en die als "de Westerse Cultuur" te propaganderen, zou je het Nazisme zelfs als d=De Westerse Cultuur kunnen omschrijven.

De mythe van de staatskanalen dat de Westerse cultuur altijd zo tollerant is geweest en daarom gen enkele weerstand kan of moet willen bieden tegen grote sociale veranderingen is dus totale onzin!

De term Westerse cultuur is weer een multiccultureel geval van leugenachtige termonology, waar ze mee bedoelrn rrn door de staat/millitaire maht opgedrongen set van regels wetten maar vooral veel verboden voor de gewone man en vrouw.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron