Noord-Korea na Iraq, Afghanisan, Libya en Syria?

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Noord-Korea na Iraq, Afghanisan, Libya en Syria?

Postby Führer » Tue Aug 22, 2017 5:09 am

Nu de rethoriek aan het opbouwen is, alle rode strepen uit het verleden zijn betreden en de historische tijdslijn een gat achterlaat in de oorlogen die de grote machten uit deze wereld beginnen is het tijd om een korte extreem-rechtse kijk op de oorlog met Noord-Korea te geven.

Als Nationalisten kijken we altijd met vreugd naar andere landen die hun eigen kultuur hebben behouden en nog niet met macht en geweld aan de nieuwe wereld orde zijn toegevoegd. Zo kijken we ook met groot respect naar Noord-Korea, dat en hoe het zo lang de financiele en millitaire macht der nieuwe wereld regering heeft tegen gehouden.

Al is het uiteraard een achterlijk regime dat zijn bevolking op extreem-linkse "socialistische" wijze onderdrukt.
Toch zien we liever een wereld met verschillende landen, en culturen die samen tegen een dictatoriale "nieuwe" wereld regering strijden dan 1 voor 1 in puin geschoten worden en met met millitaire macht bij het duizend jarige wereldrijk onder vlag van de VN worden toegevoegd.
Zeker als we zien dat deze tijd van "vrede" veel gevaarlijker is voor de rechtse mens dan de 2 grote oorlogen bij elkaar, en het feit dat de Wereldregering steeds meer zijn macht krjigt over de wereld lijkt het erop dat enkel een nieuwe grote oorlog het tij kan keren voor vrede en vrijheid voor de rechtse man en vrouw. Dus is een oorlog met internationale gevolgen te prefereren boven deze kleinschalige conflicen die de vrije landen in puin leggen en zo als schoothondje van de wereld regering maken.
De realiteit lijkt echter het bewezen pad van bommen en granaten te lijden.
Israel huilt al minstens 20 jaar dat Iran bijna DE BOM heeft en dat het dan sowieso het einde van de zionistische staat is.
al 20 jaar is het fout geweest en heeft de islamitische staat DE BOM nog niet.
Ondertussen heeft het extreem-linkse regime in Noord-Korea we DE BOM. De consensus was dat het kleine staatje nog een decennia lang was verwijdert van een lokaal geproduceerde Inter-continentale-balistische raket. Vrij onverwacht lanceerde het extreem-linkse staatje ineens een raket die naar het uitziet een groot deel van de westerse wereld kan bereiken.Met uitzondering van Al-asad van Syria waren de leiders van de in de titel genoemde voorgangers van Kim-Jong-Un Leiders die zelf de revolutie hadden gewonnen en aan de zogenoemde front line hebben gevochten en zo relevante ervaring opgedaan om een land te regeren, je zou zelfs Husni Mubarak bij dat rijtje kunnen voegen. Al-Asad was 2e generatie leiders, al-Asad had echter een professionele opleiding in het westen gevolgd en had diepe banden met het westen en dus ook contacten was zo goed in te schatten hoe en waarom hij zou reageren.

In tegenstelling is Kim-Jong-Un 3e generatie en al heeft hij zijn school in een rijkeluis schooltje in Zwitserland gevolgd, verder is er niet van de jonge leider bekent.

Om het erg simpel te zeggen waren de meeste leiders beter in te schatten en wellicht te vertrouwen met een wapen zo krachtig als een Atoombom dan de leider van het extreem-linkse staatje.

Niet alleen is hij vrij onberekenbaar de taal die hij en het regime in zijn geheel zijn niet erg geruststellen bij de ontvangende kant van de bedreigingen.Vele onderhandelingen en embargo's zijn er uitbesproken met een handtekening van de jonge Koreaan met een glimlach op zijn gezicht zoals aziaten altijd vriendelijk naar je lachen. Verbaasd leest Trump het resultaat van de onderhandelingen met zowaar de handtekening van Kim.
Totdat die de handgeschreven regel onderaan het bestand leest. Ps i am gonna nuke you haha.

Het lijkt dan ook erg onwaarschijnlijk als Noord Korea de bom en Inter-continentale-raketten kan behouden met wellicht nog verdere ontwikkelingen in strategische wapens in de nabije toekomst. Dat andere landen zijn voorbeeld niet zullen volgen.
Als Kim met zijn atoomdreigementen atoombommen en bijbehorende lange afstandsraketten mag hebben dan mag iedereen het, zou de logische redenatie kunnen zijn bij vergelijkbare staten.

Voor de hand liggende uitkomsten van een aanval op Noord Korea en hoe het de Europeaan kan beinvloeden.
Zoals hiervoor aangegeven zijn er redenen waarom een aanval op Noord Korea waarschijnlijk is des te meer omdat Trump pas een half jaartje aan de touwtjes trekt en er al harde woorden zijn gevallen. Er zijn nog minstens 3.5 jaar in het vooruitzicht. Als hij voor die tijd niet gezelfmoord of verongelukt wordt door de zionistische tak die de USA regering al die eeurwen heeft beheerd.

Er zijn 3 voor de hand liggende scenario's die de ronde gaan.

- Elimineren van Kim Jung Un en zijn belangrijkste regime leiders in de hoop dat het land in chaos gestort wordt zonder dat het een noemenswaardige aanval op buurlanden Zuid korea of Japan uitvoert.

Deze optie lijkt echter niet waarschijnlijk omdat het land en bevolking nu nog te geindoctrineert is en waarschijnlijk wel tot de vernietiging van Seoel zal leiden.

- Vernietigen van alle atoom en raket geassocieerde installaties, om dan de reactie van de jonge communistische leider af te wachten. Om dan al dan niet naar de volgende en tevens meest drastische aanvalsoptie te gaan

- Totale oorlog op het leger van Noord Korea met als hoofddoelen de artillerie en raket mogelijkheden vande Noord Koreaanse staat. Deze optie zal echter gepaard gaan met tienduizenden zoniet miljoenen doden.


Zonder inmenging van China zijn de gevolgen voor deEuropeaan vrij makkelijk in te schatten. De eerste 2 opties zullen geen enkele impact hebben op het dagelijkse leven. Al zal de jodenbox moord en brand schreeuwen om hogere olieprjzen, zullen de gevolgen voor de benzineprijs nihil zijn aangezien wij nu al 25 keer teveel betalen voor het product. Of de internationale olieprijs hoger of lager is maakt voor ons niet uit aangezien de benzineprijs toch zal stijgen door meer en meer belasting.

De derde optie met wellicht behoorlijke schade aan Seoel (de hoofdstad van Zuid-Korea even ten zuiden van de grens met het communistische staatje). Kan meer invloed hebben op ons dagelijkse leventje in de vorm van hogere prijzen voor electronische producten en wellicht zal de benzine prijs in dit geval wel iets hoger uitvallen. De hogere prijzen zullen dan waarschijnlijk niet meer dalen door het systeem die dan extra onopgemerkte beastingen invoert om extra geld te innen en het volk de prijsstijging niet zal merken. Of beter gezegd niet opgemerkt dat de prijs niet meer naar beneden is gegaan terwijl de olieprijs wel weer gezakt is als de rijs voor de oorlog begon. Zoals we in het verleden vaak hebben gezien met millitaire conflicten en incidentjes zoals kwartjes van de communistische crimineel Kok.
Al zijn er ook kansen voor een ieder met een vooruitziende blik zo kan er wellicht geld bijverdient worden met aandelen in olie en amerikaanse wapen fabrikanten.

Als China zijn communistische bondgenoot bijstaat zijn de gevolgen wat moeilijker in te schatten en is dit misschien ook wel onmogelijk aangezien de gevolgen van nihil naar wereld veranderend kunnen zijn.

Om slechts een indicatie te schetsen over een gelimiteerde Chinese millitaire reactie die zich enkel op het Koreaanse schiereiland en enkele Amerikaanse millitaire buitenposten en marine doelen richt.
Zijn de gevolgen op korte termijn beter voelbaar voor de Europeaan aangezien 95% van onze electronica uit die hoek van de wereld komt zullen die sowieso duurder worden en wellicht moeilijk te krijgen voor een korte termijn.
Ook benzine en grondstoffen uit het machtige China zullen duurder worden net als de vele non-electronische gadgets die Europa dagelijks uit de industriele motor van de wereld importeerd.

China leek de meest gemotiveerde speler op de rand chessboard om Noord Korea bij te staan, terwijl Rusland er minder baat bij lijkt te hebben om het kleine socialistische landje bij te staan.
De recente uitspraken van de Russische leider maakt de situatie echter wat ingewikkelder.
Putin zei zoiets als ""Trump better be carefull by attacking North Korea or he may make very unpredictable nosedive"
Zoals vaker bij de uitspraken van Putin is het moeilijk om te annalyseren wat die woorden precies betekende.

De uitspraak kan al slecht vertaald zijn uit het russisch, en wellicht een culturele betekenis hebben. Het zou ook een simpele slecht verwoorde grap kunnen zijn. Of zelfs een persoonlijke dreiging tegen het person van Trump. Wellicht staan er russische spionnen klaar om trump te verongelukken zoals vaker gebeurd met oprechtse mensen.

De meest waarschijnlijk juiste opvatting van de Putin uitspraak lijkt een millitaie waarschuwing aan de Ameikaanse President. Dat de Russen ver vooruit lopen in de technologie van gps, radar en radiosignalen te blokkeren en zelfs te spoofen is algemeen bekend. Tevens beschikt het Noordelijke deel van Korea over GPS signaal blokkers van Russische makelaardij.

De nosedive waar Putin het over heefts lijkt dus een waarschuwing aan de Amerikanen dat de russen de technologie heeft en za gebruiken om de GPS bommen en granaten van de Amerikanen vrijwel nutteloos te laten worden door GPS spoofen en blokkeren, en zo wellicht Amerikaanse bommenwerpers een nosedive te laten crashen.

Of de waarschuwing tevens verdere millitaire steun aan het Noord Koreaanse leger betekent blijft een groot vraagteken.

In de recente geschiedenis maakte dezelfde Putin ook een waarschuwing aan het Oekraiense leger dat toen in de val was gelokt in Debaltseve. De waarschuwing van toendertijd bleek later geen loos dreigement en heeft wellicht honderden Oekraiense soldaten het leven bespaard door ground zero op tijd te verlaten voordat het met de grond gelijk gemaakt werd door zwaar artillerie.
Dus een waarschuwing als deze kan niet onopgemerkt blijven.Potentiele WW3 uberhaupt een slecht idee of niet?

In een zieke en dodelijk gevaarlijke wereld voor de extreem-rechtser is een vooruitzicht van een medogenloze oorlog wellicht minder erg dan het vooruitzicht van een levensgevaarlijke multiculturele wereld waar men vogelvrij is van de horde's multiculti's en elke poging van verzet onvermijdelijk de maximale straf opgelegd krijgt door het door EUSSR opgelegde beleid.
Een zieke wereld waar iedereen elkaar vergiftigd, verraad aan het systeem en de multiculturele facebook, twitter en whatsapp a la 'trace a nazi' appjes etc etc met daaropvolgend geweld.

Het weldoordachte en goed voorbereide aanval door antifa gefinancieerd en aangevoerd door het systeem in Charlotte'sville in USA lijkt een volgende fase te zijn in het plan om de rechts denkende mens aan te pakken. In een moderne beeldenstorm gaat het systeem niet enkel achter de politiek rechtse man en vrouw maar moeten ook de helden van het verleden uit de geschiedenis en het straatbeeld weggevaagd worden. Waarschijnlijk om te vervangen te worden door een extreem-linkse zoals Nelson mandele of een kindermoordenaar zoals che gevura, al zal die wel niet zwart genoeg zijn om een standbeeld te krijgen.

De bizarre manvrouw thema (communistisch beleid om de natuurlijke famlilieverbanden af te breken. Propaganderen en financieel belonen van mensen die als homo, over verklede man tot vrouw of verklede vrouw tot man door het leven gaan. Recente fase van dit beild was ten schrijven van dit artikel dat manvrouwen bij vrouwen naar de WC gaan en in de schoolgaande fase van de samenleving met de vrouwen gaan sporten etc,etc) van de laatste jaren die door Amerikaanse harde hand ook hier doorgevoerd moet worden lijkt een indicatie dat deze moderne beeldenstorm ook hier over zal komen waaien.
Zeker omdat de antifa en soortgelijke multiculturele knokploegen een waar hoogtij vieren in het grotere deel van Europa.

Dan zijn er nog de extreem-linkse conspiracy theorien zoals global cooling of nee was tegenwoordig global warming, zure regen (wat is daar van gewoorden alle bossen zouden verzuurd zijn), peak olie zou ook al 10 jaar geleden gebeuren, echter elke dag wordt er meer en meer olie opgepompt.........


Nee de toekomst lijkt niet rooskleurig voor de blanke man of vrouw die een zo natuurlijk mogelijk leven wil leiden.

Dan volgt de vraag uiteraard of een Wereld oorlog wel zo slecht zou zijn. Gevaarlijk is het toch wel en zal enkel steeds meer gevaren met zich mee brengen voor een ieder die zich over politiek wil uitten.

In de literatuur over de wereld regering geschreven in de vorige eeuw komt het thema van een derde weeld oorlog telkens weer terug.
Een korte blik in de wereld politieke situatie is ook al minder rooskleurig, alle rare earth metalen zijn in de handen van de Chinezen. Europa is geheel afhankelijk van de grillen van de Russische beer en het midden-oosten, wat betreft energie voorziening.
Als peak olie geen fabeltje blijkt te zijn dan kan het niet lang duren voordat de olie geheel opgebruikt is met de explosieve bevolkingsgroei gecombineerd met het steeds meer verbuik per persoon van olie nu bijna de hele wereld voorzien is van vervoer en climaatbeheersing aangedreven door een verbrandingsmotor.
Nuclair, wind en zon heeft alleen hun eigen beperkingen waardoor dit argument geen houvast krijg om een oorlog af te wenden.

Nee een wereldwijd conflict is een vraag van wanneer en niet van wel of niet.

Om het maar erg simpel en oppervlakkig te zeggen is Noord-Korea dan de ideale plaats van een wereldwijde oorlog.
Is ook wel zo eerlijk aangezien Europa net 2 wereld oorlogen te verduren heeft gehad is het niet meer dan logish/eerlijk om de derde ergens andes te voeren in een globale wereld.

Regime verandering in Syrie:

De oorlog in Syrie duurt nu een jaar of 7, een conflict wat zoals goed gepland en uitgevoed het goed getrainde en goud uitgerustte Syrische lege meer dan gedecimeerd heeft wllicht meer dan gehalveerd zelfs en totaal uitgeput door de duizenden gevechten die het al uitgvoerd heeft.
Vrij onverwachts was het Putin die Assad en syrie in het algemeen van een gewisse dood heeft gered.
Na een 100 tal aanvallen van zionistische regime in israel tegen Syria, was het de laatste die 1 van de aanvallende gevechts vliegtuigen uit de lucht schoot.

Dit ogenschijnlijk kleine incident heeft waarschijnlijk echter grote gevolgen en kan een grote mijlpaal in het lang dorsudderende conflict blijken.
Al is het millitair en sociaal gezien een logische stap om een gevechtsvliegtuig dat een illegale aanval op een land doet, te onderscheppen. De zionistische eigenaar van des betreffend vliegtuig lijkt een andere mening te hebben en uit de ene na de andere bedreiging aan het buurland.


Het incident stond niet op zich, dezelfde week waren er nog een aantal incidentjes die het noemen waard zijn.

Zo begon de week met het neerhalen van een Russisch gevechtsvliegtuig. De dag van het F16 incidentje, was een drukke. Zo waren de Zionisten naar eigen zeggen begonnen met het neerhalen van een onbemand speelgoed vliegtuigje van de Iraniers die al dan niet de Israelische grens was over gekomen.
Wat sowieso een rare reden is voor een land dat all grenzen van alle landen om zich heen overschrijd met zowel bewapende drones als volledige battalions gevechts vliegtuigen maar goed.

Zo kregen de bloedlustige Zionisten de smaak van overwinning te pakken en besloten om nog een stuk of 10 Syrische doelen oer het hele land met de grond gelijk te maken.
1 van de aanvalsvliegtuigen werd dus neergehaald, waarop de Israelier nog een stuk of 20 israelische/Iraanse en Russische doelwitten bestookte.
Terwijl diezelfde dag aan het westerlijke front 2 gevechtshelicopters van de Turken neergehaald werden meet een stuk of 20 slachtoffers.

De aantallen zijn zoals in elke oologs berichtgevind enkel een schatting van de desbetreffende schrijvers, zo zijn er aanwijzingen dat de Zionisten meerde dan 1 wellicht 3 of 4 gevechtsvliegtuigen verloren zijn.

Deze korte schets van de dag toont wel aan wat een ingewikkeld zooitje het momenteel is in Syrie.
Na 7 jaar van proxy oorlog, conspiracy theorien, die na 7 jaar niet meer ontkent kunnen worden lijkt het deze dag te ijn geweest die de rode lijnen accentueerde en de zogeznaamde loopgraven gegraven zijn.

Dan dient de vraag wat die rode lijnen en of beaamde doelen van de vele spelers in dit ingewikkelde spel zijn.

Doelen van de partijen in Syrie.
Israel: Totale vernietiging van zijn eeuwige vijand Assad, en Syrie.
Syrie (Assad), proberen de oorlog te overleven en zijn landsgrenzen te behouden.
Turkije: Minimaal een 50 kilometer brede bufferzone (in Syrie) tussen de Eufratis, Turkse grens naar het west tot aan Aziz. En zo mogelijk deze hele annexatie van het Noordelijke deel an Syrie tot aan de Iraanse grens.
Rusland: Overleving van Assad en minimaal zijn behoud van de Russishe marine basis in de Middellandse zee.
Amerika: Balkaniseren van het Midden-oosten en behoud van Israel.
Iran/Libanon: overleven van Assad voor eigenbehoudt, zonder Assad (syrie) is het idioot om ervan uit te gaan dat de moderne oorlogsmahine hun land over zou slaan en dan -inplaats van met zijn 3en alleen de oorlogsmachine van de VS en NAVO te ervaren.


Al-qaida/ISIS/ISIL/FSA/ headchoppers/ moderate headchoppers/moderate terrorists/ en wat voor nieuwe namen ze nog meer kunnen verzinnen voor al-qaida: Moord en destuctie.
Koerden: vrij land Noord-oost Syrie.
Christenen: overleven van de Genocide die elke andere partij in het conflict ongestraft op hun uitoefenen. Wellicht met uitzondeing van Rusland.

Rode lijnen voor zover bekend.

Turkije: Koerden ten westen van de Eufratis, Koerden die hun eigen land krijgen.
Syrie: Geen Israelische aanvallen meer op het land.
Iran: zie Syrie.
Israel: Geen syriers in Golan heights, Geen wapens naar Libaon, Geen iraniers in zuid Syrie, geen iraanse wapens naar Syrie en de lijst is nog vele pagina's langer.
Amerika: Zolang Assad/Syrie maar geen onahankelijk land meer zal worden met zijn eigen olie inkomsten.
Rusland: Geen aanvallen op zijn belangen.---- update 20-Februari-2017 ---

De ene spannende week wordt gevolgd door nog een week met veel interessante gebeurtenissen.
De chaos van vorige week slaat om in nog meer verbazingwekkende ontwikkelingen als we naar Afrin kijken het bergdorpje waar erdogan zijn ogen op heeft gericht met zijn operatie olijftak.
Of de naam van de operatie nog een duistere betekenis heeft, s niet bekend. Maar lijkt toch ietwat onpasselijk aangezien dat in de arabische wereld een laatste kans betekent om de wapens neer te leggen. Maar bij erdoghan betekent dat de tanks en aanvalsvliegtuigen beginnen te schieten.

Nu zijn het niet Enkel de Amerikanen die eerst tegen Al-Qaida waren om er nu mee tegen Assad te strijden. Maar turkije maakt het nog een stapje bonter door met Al-qaida tegen isis te strijden.

De amerikanen beweerde jaren lang dat er geen Boots on the ground zouden komen in Syria, om dan vorige week te stellen dan de syriers en russen te dicht bij hun "goed bekende en lang gevestigde basis in oost-syrie" kwamen om ze dan 3 uur lang met alles wat ze ot hun beschikking hadden af te maken. (aanvaslvliegtuigen, aanvals helicopters, tanks, atllery en een aantal honderd commando's).
Met als resultaat tussen de 100 en 300 dode Syrische, Iraanse en Russische stijders.

Dit incident kan niet anders dan de situatie tussen de Russen en Amerikanen moeilijket te maken.
Turkije treed het land binnen en strooit met zijn bommen alsof het snoepgoed is op december, en de zionisten bombarderen het land alsof het een goot oefen doelwit is.
Het gemak dat jan en alleman het land binnenkomt en stukken van het land in beslag neemt, kan een voorbode zijn van het ineenstorten van het land zoals wij dat de laatste 40 jaar gekend hebben.

De gebruikelijke werkwijze van De wereldregering is om verkiezingen te houden en zo het land te verdelen dat het de komen 100 jaar geen gevaar voor de Wereld regering kan betekenen.

In dit geval is dat wellicht niet de meest logische mogelijkheid. Want wie zou er baat bij hebben als er verkiezingen gehouden zouden worden.....?

De frontlijnen lijken te duiden op een opgedeeld Syrie, waar het Assad gedeelte van Syrie zich beter bij Hezbollah en Libanon past. Turkije die het zijn zo geliefde wsterlijke over van de Eufratis verovert en in beslag neemt om zo de koerden het geliefde Krdistan in Noord-Syrie te gunnen. En de Israeliers de kans om de Golan hoogte te veroveren.

De neergestortte vliegtuigen in Rusland en Iran dienen ook gemeld te worden, als is het de mening van de schrijver van dit artikel dat je geen conclusies kunt trekken op enkel een datum of tijdstip. Is het tijdstip van deze 2 vliegtuigen ongelukken zeker erg toevallig.

Zeker na de dreigende Woorden van de president en andere zionistische leiders de laatste week.

"We gaan de oorlog naar Iran brengen"

"We kunnen Iran aanpakken ook op niet conventionele manieren"

"Iran stopte de oorlog tegen Iraq in de jaren 80 niet vanwege de miljoen doden, maan pas toen de raketten Theran begonnen te treffen. Daarvoor zullen we de oorlog tegen Iran beginnen met massale burgerdoelen aan te vallen in Theran."
Conclusie: in deze tumultieuze tijd zijn de kansen redelijk groot dat het Syrie drama, Noord Koreaanse en of ook Iraanse atoom oorlog of de internationale handelsoorlog het leven van de rechtse man en vrouw iets veiliger zal maken, door de boel een beetje om te gooien.
Last edited by Führer on Thu Mar 22, 2018 12:04 pm, edited 13 times in total.
Reason: kladje for the record
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron