Na 7 jaren, breken de 7 arme jaren aan....

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Na 7 jaren, breken de 7 arme jaren aan....

Postby Führer » Sun Nov 25, 2018 12:01 am

Nu de 7 jaren van oogst over lijken te zijn en de 7 barre jaren in aantocht lijken te zijn is het tijd om een korte blik naar de toekomst te kijken.

De wereld is erg verandert sinds de laatste crisis de laatste beetjes Hollandse cultuur zijn verdwenen, de menselijke habitat ofwel overheids controle grid is in plaats.


Inplaats van de 7 jaren van overvloed te gebruiken om het volk in een betere positie te brengen om de komende crisis aan te kunnen,
Heeft het systeem bewust en systematisch elke mogelijkheid voor de burger om de financiele crisis aan te kunnen en het volk zo totaal afhankelijk van hunnie te maken.
Met deze wetenschap in het achterhoofd dit verzamel artikeltje om de weerstand van het "Europesche" volk te documenteren in de te verwachtte protesten, "onverklaarbare" moordpartijen, religieus geweld etc et.


Poll: Na hoeveel belasting komt u in actie?
Image


Poll: Wat voor actie vind u acceptabel bij 95% belasting?
Image

Om ergens te beginnen aangezien er elk jaar wel ergens in EUropa een demonstratie is te vinden, hebben we ervoor gekozen om deze grote demonstratie te kiezen als beginpunt van deze opsomming Europees volks verzet tegen kunstmatig hoge prijzen die zo zijn ontworpen dat de gewone man of vrouw nooit genoeg geld en of vrije tijd heeft om zelfstandig te kunnen leven en tijd genoeg heeft om over belangrijke dingen te denken.
Gele hesjes protest in Frankrijk. Begonnen nadat de links fascistische, zionistische en Blank hatende president Makron het volk nog armer wilt maken met totaal onnutige extra belasting op benzine.
https://www.youtube.com/watch?v=UQw_-DRER0I
staatsgeweld-tegen-vreedzame-protestanten.jpg
Links fascistisch staatsgeweld tegen vreedzame kansarme protestanten.
In een dictatoriaal systeem als de EU of de daarvoor machthebbende Koninkrijk der Nederlanden is de staat in staat om oneindig belasting te verhogen. Zo veel dat elke "nieuwe" als in nieuw geboren Nederlander met een schuld geboren wordt die niet af te betalen is. Dus een geboren belastingslaaf van het systeem is.

Nu Betaald de gemiddelde Nederlander al 85% van zijn salaris aan belasting aan de staat.

De staat zal nooit en te nimmer belasting verlagen, of het nu goeie of slechte tijden zijn... bevolkingsgroei of bevolkingsdaling, hoge olie prijs of lage olieprijs de staat of het systeem in geheel kan enkel meer belasting afpersen van de werkende Nederlander.

Wat is voor u de drempel om actie te ondernemen..... 90%.... 99%..... of bent u iemand die uw hele leven in de handen van de staat legt?
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Na 7 jaren, breken de 7 arme jaren aan....

Postby Führer » Sun Dec 16, 2018 4:43 pm

16 December 2018 Rellen tegen het vervangen van de Blanke bevolkings pact van de VN in Brussel.

Anti- white-replacement-riots (Migrant migration pact marakesh pact) Brussel 16-12-2018

voor de derde week achter elkaar vonden de anti white replacement riots plaats in Brussel.
Naast tientalle gewonde Me'ers voornamelijk van door hunzelf geschoten duizenden traangas granaten die teruggegooid werden door de protestanten. Waren er ook tientallen gewonde protestanten waaronder meerdere door staats geweld tegen de protestanten.


Anti-white-replacement-pact-UN-police-violence.jpg
tientalle gewonden bij anti verenigde naties rellen

Politiegeweld tegen protestanten tegen genocide van de europese bevolking door het vervangen van de Blanke bevolking door miljoenen illegale immigranten.

indiscriminate_police_violence_migration_pact_UN.jpg
indiscriminate police violence against protesters against white replacement pact by UN
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am


Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron