Als de blanke worden verdreven door buitenstaanders

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Als de blanke worden verdreven door buitenstaanders

Postby Führer » Thu Jan 07, 2010 12:09 am

Uit recent onderzoek weten we allemaal dat inteligentie niet bij ras bepaalt is. Mensen uit elk ras of sexe kan met de juiste opleiding raket geleerde worden. Ik zou bijna obama als voorbeeld nemen omdat deze in een overwegend blank land President van het machtigste land ter wereld is geworden, maar voor politiek hoef je dan weer niet echt slim te zijn.
Toch lijkt het sommige rassen niet te lukken om een vreedzaam land op te bouwen of te onderhouden.

4 van deze voorbeelden zijn Zuid Africa, zimbabwe, turkye en california.
AfrikanersMurderedInSouthAfrica DeesIllustrationRense website_thumb[3].jpg
moord van de blanke boeren
AfrikanersMurderedInSouthAfrica DeesIllustrationRense website_thumb[3].jpg (92.61 KiB) Viewed 5087 times

Zuid Afrika een eens machtig land het rijkse en voorspoedigste van heel Afrika. Echter nadat de blanke elite op geweldadige manier was verdreven is het land keihard achteruit gegaan. Blanken worden systematisch vermoord en de productieve boeren zijn verdreven of gedwongen te verkopen.
Nu is het land niet meer dan een multiculturele chaos.sig1.jpg
ethnic cleansing van de blanke bevolking
sig1.jpg (90.52 KiB) Viewed 5087 timesZimbabwe is een ander voorbeeld wat er gebeurd is nadat de blanke de leiding hebben overgegeven aan de lokale bevolking. Die zich snel ontpopte als een medogenloze dictator. Weer werd de blanke minderheid snel verdreven uitgemoord en beroofd van alles wat ze eens bezitten. Al deze blanken waren gewoon in deze landen geboren en noemden zichself uitsluiten afrikaans.Ook zimbabwe wat toen de blanke nog de leiding hadden de graanschuur van afrika werd genoemd kan nu niet eens zijn eigen bevolking te eten geven.


Turkye, wat veel mensen niet weten is dat turkije van oorsprong een europees land is en was bevolkt door grieken en christenen. Rond 1200 werdt dit veroverd door massale legers centraal aziaten. Deze centraal aziaten hebben de oorspronkeljike bevolking volledig uitegemoord zo'n 30 miljoen christenen. De 2 miljoen grieken die in west turkije overbleven hebben daar onder onderdrukking geleefd tot 1914 toen werd ook dit laaste deel grieken en christenen afgeslacht.
Je hoeft ook niet lang te zoeken op google om er achter te komen dat de kleine christelijke bevolking in turkije ernstig gediscrimineert en vaal ook uitgemoord wordt door de centraala ziaten die men tegenwoordig turken noemt.

Wordt christen en je gaat 3 jaar in de cel in Turkije. Een kerk bouwen is ook verboden in.
Ook mogen christenen geen baan, in politie, overheid of politiek pure discriminatie op basis van geloof.


Racisme, slavernij en genocide in turkije.California die andere idilishe plaats in het zuiden van de VS we kenne het allemaal uit de films en fotos wat een mooie staat en al die rijke mensen. Nu kunnen we niet een ader ras de schuld geven op het hoogste niveau Arnold Swarznegger is zelfs de baas van de staat. Zelfs deze sterke republiekein heeft de staat niet kunnen redden. De staat is voor minder dan 50% blank vanwege massale immigratie vanuit het naburige Mexico. De staat is finincieel falliet, de blanke midden klasse vlucht de staat uit en gang oorlogen zijn aan de orde van de dag.Advies van extreem-rechts.nl is dan ook boycotten deze landen en staat california. Laat ze maar stikken niks geen Wereld cup in zuid afrika, turkije in de eu of ontwikkelingshulp aan zimbabwe voordat de blanken rechten in deze landen hersteld zijn.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron