Linkse media truukjes en brainwashing

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Linkse media truukjes en brainwashing

Postby Führer » Sat Jan 30, 2010 10:31 am

Linkse media truukjes en brain washing.

We kennen het allemaal wel, je zit televisie te kijken en je ergert je eraan dat er alleen maar negers op de tv zijn, of dat een heel peleton mariniers in de pan wordt gehakt door een klein zwart vrouwtje met super neger powers.

Het leek mij dan ook een goed idee om de meest gebruikte linkse media truukjes in 1 plaats te noemen zodat als mensen het internet raadplegen of dat het nou alleen aan hun ligt of dat er ook andere mensen zijn die het opvalt dat minderheden altijd maar als super menselijk op tv getoont worden. Op deze manier kunnen we hen erop duiden dat er nog meer manipulatie door de media gebruikt wordt en hen op deze manier waarschuwen voor het gevaar dat op de loer ligt in deze linkse media.

Nummer 1, dus, dat elke film geproduceerd in holywood altijd negers en andere minderheden toont en deze als superhelden neerzet. Zodat als men deze films over 20 of 30 jaar terug ziet men zal denken "He in de 90s en 2000s waren er helemaal geen problemen tussen bevolkings groepen."

Nummer 2, dat de blanke man altijd als een domme crimineel neergezet wordt die dan door een kleine negertje of een nep vrouwtje verslagen wordt. Kleineren van de blanke man dus en het doen voorkomen alsof vrouwen en negers in alle grote oorlogen de helden daden hebben gepleegd terwijl we weten dat miljoenen blank mannen deze gedaan hebben en de minderheden en vrouwen lekker thuis bleven zitten en de echte helden gestorven zijn voor ons.

Nummer 3, Altijd als het systeem wilt dat we geld doneren aan zogenaamde arme landen laat het wel wezen dat deze landen vaak geld toch niet als rijkdom zien en meer geluk zien in een grote familie dan als geld verdienen en sparen. Geld geven door middel van doneren na een grote ramp zoals Haiti of de tsunami ramp, dan laten ze een slachtoffer zien en geven deze een nep naap zoals Paula, mieke, nancy of miky dit wordt gedaan om een band te creeren tussen kijker en slachtoffer.(je denk toch niet dat iedereen in Haiti met een oer nederlandse naam rondloopt, de echte namen zijn vaak zoiets als Nebula Shamiro, neginnyeh shanquelle of Nosmo ) Men wilt dat we zoveel mogelijk geld weggeven en op die manier meer afhankelijk worden van de overheid voor subsidies en uitkeringen. Vaak is dit ook geld weggeven in een bodemloze put. bijvoorbeeld Haiti Nederland heeft zo een half mijard euro gegeven na de ramp en zodra daar wat huizen en wegen van gebouwd zijn zal er weer rellen uitbreken of wat ook en de huizen weer in de fik gezet worden en dan zal er weer een half mijard naartoe moeten. Advies van extreem-rechts.nl is dan ook geef geen geld weg!
Als je dan zo nodig geld weg geeft denk dan eens aan de blanke minderheid in oos siberie en zuid afrika.

Nummer 4, Het benamen van rechtse activisten en demonstranten als, extreem rechts tuig, en geweldadige demonstranten.
En het benamen van Linkse criminelen als "activisten", terwijl we allemaal weten wie het georganiseerde geweld elke keer weer pleegt.

Nummer 5, Geen spreek tijd voor extreem-rechts, als er dan ooit eens een camera bij een demonstratie of betoging is wordt alleen de meest extreme uitspraak of demonstrant laten zien maar geen overzichtje van wat de standpunten van deze demonstratie of politieke partij weergegeven. Er wordt dan alleen gezegd dat deze extreem-rechtse ultra rechtse niet in deze samenleving past. Zonder ook maar het verkiezings of demonstratie standpunten gelezen te hebben laat staan op te noemen op tv. Daarom al hoor of zie je een uitspraak zoals dit in de Linkse media verdiep jezelf dan even en zoek de standpunten zelf eens op op google.

Nummer 6, Wij de blank mannen worden geacht om onszelf op te offeren om wie dan ook maar te redden. Dit hoogstandje komt voor in vrijwel elke film geproduceert in het extreem-linkse bolwerk holywood. We kennen het allemaal wel een vrouwtje of een negermannetje ligt gewon op de grond en de blankman redt het geval ten kostte van zijn eigen leven.
Nou goed onthouden als dit scenario in het echt gebeurt dan geldt er maar 1 ding en dat is onszelf redden/beschermen en niet een of ander vreemd persoon.

Nummer 7, Mythes de wereld in helpen en voortzetten zoals:
Alle serie moordenaars zijn blanke mannen (Meer info zwarte serie moordenaars.) en
Alle gezinsdrama's worden gepleegd door blanke Nederlanders.

Nummer 8, met een nieuw genre films met de nieuwste animatie technieken probeert met de jeugd te brainwashen. Films zoals AVATER en District 9, wordt sympathy opgewekt voor het zielige alien ras en de lokale verdrongen bevolking als bezetters af te schilderen om op die manier het fascitsiche multiculti ideologie op te dringen, en het blanke schuldcomplex in leven te houden.
Om ook maar een een WO2 vergelijking te maken, was er niet een Duitse film die hetzelfde deed met de Joodse immigranten?
Multiculti Fascisme is daarintegen veel gevaarlijker als het Nationaal Socialisme omdat multiculti wereldwijd is en het nationaal Socialisme in principe alleen in west Europa was, wat maar 5% van de wereld is.


Nummer 9, Zogenaamde wetenschappelijke onderzoekjes doen en wijdverspreid nonstop op de internationale zenders uitzenden.
Een bekende en zeer geslaagd voorbeeld is program Y ofzoiets.
Het vooropgezette doel en uiteraard dezelfde uitkomst van het onderzoek is dat alle mensen hetzelfde dna hebben en dezelfde oorsprong nu komt het linkse logica DUS we zijn allemaal hetzelfde ras.....?
Totale waanzin uiteraard en een conclusie die alleen door een gek getrokken kan worden.

Een tafel en een kast hebben dezelfde moleculen DUS zijn ze hetzelfde voorwerp?

Toch heeft dit onderzoek grote invloed gehad op de multiculti's die dit propaganda tool met bijde handen aangrijpen en te beweren dat we allemaal hetzelfde zijn omdat we hetzelfde dna hebben, en er dus geen rassen bestaan.

Nummer 9, Eindeloos dezelfde kutzooi blijven uitzenden zodat je er niet omheen kan net zoals geforceerde immigratie.
In de hoofdstad van Noord Korea staan flatgebouwen met ingebouwde radio en speakers in de woon units die niet uitgezet kunnen worden en de hele dag communistische propaganda uitzenden.
Hier in Nederland wordt dezelfde multiculturele kutzooi op elk radiostation en muziek zender op de televosie uitgezonden zodat ook wij er niet omheen komen. Waar je ook komt die kut radio staat wel aan met 538, 3fm, decibel of nog erger mtv op de televisie, elk compleet met rond de 20% van de tijd kut reclames voorzien van anti Blank haat propaganda.
Dit gebeurt uiteraard niet alleen in Nderland maar in de hele westerse wereld en zelfs ver daarbuiten. Een gericht instrument om 1 hitlerjeugd te creeren weer een stap dichter bij 1 Wereld ofwel 1 nieuwe Wereld Orde.


Nummer 10, verneuken van wetenschappelijke termen door ze in een andere context te gebruiken.
Met name "Het menselijke ras" What the fuck is dat nu weer.
Verneuken van het woord Ras inderdaad omdat in de toekomst er maar 1 ras zal zijn in lijn met de Linkse Fascistische ideologie nameljik Het menselijke ras.
In het verleden waren we het menselijke soort.
Het kan natuurlijk zijn dat er buitenaardse menselijke rassen zijn gevonden met ook 2 benen 2 armen en een hoofd, maar erg waarschijnlijk lijkt ons dat niet.
In veel films is dit duidelijk terug te zien tot de late 90er jaren gaat het altijd over The human specie. en later wordt het The human race.

Nummer 11 Straatterreur:

hier 1 voorbeeldje van de vele emails ontvangen door deze site.
Hoe multiculti's de rechtse man en vrouw terroriseren, vaak gesteund door overheids geld in de vorm als uitkeringen, huursubsidie, culturele bijdrage's etc etc.


meer dan 165 000 schade door diefstal, medische kosten en vandalisme 2010 -2018 z.o.z
kosten, schades en diefstal lastercampgne 2010 - 2016


500 x 50 cent muntjes banden oppompen
8 x bnden lek geprikt of weg.
2 x wild camera 85 en 200 uro
5 x sd kaartjes 100 euro
1 keer nummerplaten gestolen halve vakantie verneukt 2500 euro
waterschade nieuw tapijten 400 euro nieuw witten 3 verdiepingen 450 euro
vuurwerk op auto, krassen op ramen en krassen op interieur en exterieur auto total loss
80 zilver munten gejat a 40 euro per stuk = 3200 euro
1 x beveiligingscamera set 250 euro
4 x webcam 110 euro + 55 euro + 180 euro + 120 euro
1 tas sexspullen weg 300 euro
1 x fishfinder gejat 180 uro
portemonnee en telefoon weg 600 euro telefoon + 220 euro pasjes vernieuwen
preppersvoedsel 500 euro
co2 generator + installatie 350 euro
deurmat 100 euro vol met chemisch goedje
hotspot indirecte kosten en extra abonement 500 euro
starthulp = 80 euro
jerrycan + benzine 60 euro.

verloren inkomsten ruwe schatting 2 keer jaaromzet inclusief verloren grote orders door email hacks. + hacken site momentum weg. failiet
100 000 euro2012 vuurwerk op auto na werken voor baas 3 keer van de vossen door kut hillegommers. vrijdag avond zaterdag ochtend auto onder vuurwerk kutzooi.
2012 molukkertjes schijnen lampen op a2 op de snelweg.
2012-2011 nummer borden gejat in zweden

2014 -2015 kut blonde jongetje bij xxx alles doorgechat whatsapp twitter of wat ook.

2014 junkies rode kut autotje en zwarte sedan proberen mijn telefoon te jatten.

2016 kickboksers minstens 2 keer op werk en ingebroken in mijn auto camera's en sd kaartjes gejat.

2016 gifgas aanval door brievenbus signalement klein.


2016 telefoon en portmonee gejat uit auto tussen 04:00 en 4:30

2016 kickboksend soort of type achterna in boskoop daardoor door woonwijk moeten rijden en bijna pompstation kapot.

2016 4 x band + wegslepen, botsing etc 1200 euro

2017 verkoop kayak hobby 700 verlies.

------------------------------------------------------------------------------------------------
2016 poging tot inbraak signalement molukker
tevens tiende keer zelfde signalement molukker, lampjes schijnen stenen gooien tijdens rijden van viaducten en naast de kant van wegen.
dingen door brievenbus gooien, stalken op de veiling en langs de snelweg.


molukkers stalken huis + veiling.

15 december 2016 2 molukkers stalkers op veiling noord. +- 02:00 snachts.
vaker gebeurd meestal zondagavond.

molukker + 2 blanke die ons achtervolgde naar camping vandalisme auto en lekke banden 4 dagen later. september 2016
Truukjes multikulti's

steentjes gooien 2010 - 2017
groot licht aan en op me in rijden 2014-2015-2016-2017
schieten 2014
paintbal balletjes schieten 2017
begravenis verpesten 2017
vanuit inrit keihard de weg oprijden in poging tot botsing/ongeval te veroorzken
banden leeg laten lopen/steken 2011-2017
gif in auto/brievenbus/raam gooien 2012-2017
2013-2017 badkamerdeur onder stroom zetten, 220 stroomstoot, olie op remschijven spuiten bakstenen op rijbaan gooien uit rijdende auto's

nieuwe auto bekrassen 3000 euro.
chemische goedjes in auto gooien op de veiling.
vakantie verpesten 2017 2500 euro
gereedschaptas pikken op de veiling 150 euries.

gps in of onder auto. bakstenen op de rijstrook leggen

moluks stalking team weten precies waar en wanneer ik rij.
bedrijf gesaboteed + inventaris gestolen/gesaboteerd. +- 100 000 euro schade.

1-januari-2018 gif in auto gooien
3 januari 2018 gif in auto gooien
25 januari inbraak met mes in plank krassen in slaapkamer.
10 000 euro schade/boetes belasting stelen post + administratie.
14 maart 2018 met met in autoraam krassen + inbraak met mes in tafel krassen.
15 maart volle cola blikes onder rijdende auto gooien.
16 maart 2018 olie pijlstok stelen.
21 maart 2018 v.a 2012 lampjes/laser lampjes uit rijdende auto's/ benzine station's/bruggen schijnen. dan filmpjes maken.

verzameling vintage computer verzameling beschadigd schade +- 500 euro.

8-april-2018 kabel conversie setje gepikt - 30 euro _ landbouwhamer gepikt 75 euro.

12-4-2018 oude harde schijven pikken en gif in bed deponeren.

2010- 2018 Hillegommers en molukkers die telkens in mijn auto's komen en gif in ventilatie systeem gooien.
2018 - langsrijden en met electronische stoorzender telefoon en gps netwerken uitschakelen.
1-5-2018 - vandalisme auto op de veiling.
24/7 camera's op huis gezet en op internet gestreamd minstens 5 jaar lang.
7-5-2018 - rattengif in ventilatiesysteem van auto stoppen
1 x 80 watt en 9 x 7 watt zonnepanelen gestolen - +- 700 euro
11-05-2018 met mes auto en schutting bekrassen.
15-05-2018 rattengif in ventilatiesysteem van auto gooien op de veiling + mobius dashcam + sd kaartje gestolen +- 125 euro.
16-05-2018 rattengif in ventilatiesysteem van auto gooien op de veiling
18-05-2018 banden leeg laten lopen.
22-5-2018 molukker dreigen met een mes op de snelweg
22-5-2018 setje bitjes gestolen uit auto op de veiling +- 35 euro schade.
24-05-2018 molukse stalkers whatsapp clan bedreigen op de snelweg.
24-05-2018 lekke band reparatie set gestolen uit auto.
29-05-2018 rattengif in ventilatiesysteem van luxe auto gooien + gif in vrachtwagen gooien op de veiling.
10-06-2018 portemonee voor scandinavie gestolen +- 250 euro Noord en Zweeds geld + pasjes.
14-06-2018 lekke band schade +- 100 euro.
28-6-2018 molukkers laser lampjes schijnen - taxi stalker
10-07-2018 - chemische stof in auto gooien.
12-07-2018 - chemische stof in auto gooien op de veiling.
2017-2018 - boot saboteren +-2500 euro.
2607-2018 - cursus boek en hengel met molen uit auto gestolen op de veiling +- 110 euro schade.
30 -07-2018 - molukker dreigen met gangsigns op snelweg.
30-07-2018 - pepperspray spuiten uit rijdende auto a12.
8-8-2018 - gif in ventilatiesysteem auto + brievenbus gooien.
29-8-2018 - gif in auto gooien + trailcam uit auto stelen 199 euro schade.
04-09-2018 - chemisch goedje in auto gooien slaat op longen en ogen.
29-10-2018 molukkers/hillegommers steentjes gooien op snelweg

vakantie 2018 samsung s5 gestolen uit auto in zweden door molukkers/hillegomers +-600 euro schade + steentjes gooien op terugweg.

8-11-2018 ongeluk op de a12 door die hillegommers/molukkers die metalen buizen, planken, manderijntjes, spijkers, bakstenen voor me op de snelweg gooien.
11-11-2018 leatherman gestolen uit auto en chemische stof-drugs in auto gooien, slaat op keel en ogen en word ik duizelig van.

15-11-2018 sleutelbos gestolen uit vrachtauto op de veiling. +- 2000 euro schade sloten en deur vervangen
15-11-2018 08:80 molukse stalker zilkerduinweg in de zilk. 7-xdx-40
3-12-2018 chemische stof in autostoel gegooid.
05-12-2018 - chemisch goedje in auto gooien op de veiling slaat op longen en ogen + duizelig.
akubva.jpg
racisme
akubva.jpg (184.88 KiB) Viewed 6242 times

11razht.jpg
mtv cultuur
11razht.jpg (164.37 KiB) Viewed 6242 times

User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Linkse media truukjes en brainwashing

Postby DerMauz » Thu Dec 20, 2012 11:21 am

En niet tevergeten de hoofddoekjes in Reclames / Campagnes etc etc etc.
Ik zag laatst reclame op de website van Telfort; een hoofddoek-fatima die een fotoshoot heeft gehad en hiervoor betaald heefd gekregen van Telfort voor deze opdracht.

Waarom een godvergeten hoofddoek gebruiken ?? We zijn hier in Nederland!
Ook als ik bij de plaatselijke Apotheek kom hier in het dorp staat er een medewerkster achter de bali met snor en hoofddoek. HALLO ?!! Wakker worden NL.

Gewoon blijven thee drinken met dat schijtvolk... Hopelijk maak ik niet meer mee als ze in de meerderheid zijn.
Onkruid is het niks meer en niks minder.
Pim we never forget you!
User avatar
DerMauz
 
Posts: 6
Joined: Thu Dec 20, 2012 1:00 am


Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron