Linkse media truukjes en brainwashing

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Linkse media truukjes en brainwashing

Postby Führer » Sat Jan 30, 2010 10:31 am

Linkse media truukjes en brain washing.

We kennen het allemaal wel, je zit televisie te kijken en je ergert je eraan dat er alleen maar negers op de tv zijn, of dat een heel peleton mariniers in de pan wordt gehakt door een klein zwart vrouwtje met super neger powers.

Het leek mij dan ook een goed idee om de meest gebruikte linkse media truukjes in 1 plaats te noemen zodat als mensen het internet raadplegen of dat het nou alleen aan hun ligt of dat er ook andere mensen zijn die het opvalt dat minderheden altijd maar als super menselijk op tv getoont worden. Op deze manier kunnen we hen erop duiden dat er nog meer manipulatie door de media gebruikt wordt en hen op deze manier waarschuwen voor het gevaar dat op de loer ligt in deze linkse media.

Nummer 1, dus, dat elke film geproduceerd in holywood altijd negers en andere minderheden toont en deze als superhelden neerzet. Zodat als men deze films over 20 of 30 jaar terug ziet men zal denken "He in de 90s en 2000s waren er helemaal geen problemen tussen bevolkings groepen."

Nummer 2, dat de blanke man altijd als een domme crimineel neergezet wordt die dan door een kleine negertje of een nep vrouwtje verslagen wordt. Kleineren van de blanke man dus en het doen voorkomen alsof vrouwen en negers in alle grote oorlogen de helden daden hebben gepleegd terwijl we weten dat miljoenen blank mannen deze gedaan hebben en de minderheden en vrouwen lekker thuis bleven zitten en de echte helden gestorven zijn voor ons.

Nummer 3, Altijd als het systeem wilt dat we geld doneren aan zogenaamde arme landen laat het wel wezen dat deze landen vaak geld toch niet als rijkdom zien en meer geluk zien in een grote familie dan als geld verdienen en sparen. Geld geven door middel van doneren na een grote ramp zoals Haiti of de tsunami ramp, dan laten ze een slachtoffer zien en geven deze een nep naap zoals Paula, mieke, nancy of miky dit wordt gedaan om een band te creeren tussen kijker en slachtoffer.(je denk toch niet dat iedereen in Haiti met een oer nederlandse naam rondloopt, de echte namen zijn vaak zoiets als Nebula Shamiro, neginnyeh shanquelle of Nosmo ) Men wilt dat we zoveel mogelijk geld weggeven en op die manier meer afhankelijk worden van de overheid voor subsidies en uitkeringen. Vaak is dit ook geld weggeven in een bodemloze put. bijvoorbeeld Haiti Nederland heeft zo een half mijard euro gegeven na de ramp en zodra daar wat huizen en wegen van gebouwd zijn zal er weer rellen uitbreken of wat ook en de huizen weer in de fik gezet worden en dan zal er weer een half mijard naartoe moeten. Advies van extreem-rechts.nl is dan ook geef geen geld weg!
Als je dan zo nodig geld weg geeft denk dan eens aan de blanke minderheid in oos siberie en zuid afrika.

Nummer 4, Het benamen van rechtse activisten en demonstranten als, extreem rechts tuig, en geweldadige demonstranten.
En het benamen van Linkse criminelen als "activisten", terwijl we allemaal weten wie het georganiseerde geweld elke keer weer pleegt.

Nummer 5, Geen spreek tijd voor extreem-rechts, als er dan ooit eens een camera bij een demonstratie of betoging is wordt alleen de meest extreme uitspraak of demonstrant laten zien maar geen overzichtje van wat de standpunten van deze demonstratie of politieke partij weergegeven. Er wordt dan alleen gezegd dat deze extreem-rechtse ultra rechtse niet in deze samenleving past. Zonder ook maar het verkiezings of demonstratie standpunten gelezen te hebben laat staan op te noemen op tv. Daarom al hoor of zie je een uitspraak zoals dit in de Linkse media verdiep jezelf dan even en zoek de standpunten zelf eens op op google.

Nummer 6, Wij de blank mannen worden geacht om onszelf op te offeren om wie dan ook maar te redden. Dit hoogstandje komt voor in vrijwel elke film geproduceert in het extreem-linkse bolwerk holywood. We kennen het allemaal wel een vrouwtje of een negermannetje ligt gewon op de grond en de blankman redt het geval ten kostte van zijn eigen leven.
Nou goed onthouden als dit scenario in het echt gebeurt dan geldt er maar 1 ding en dat is onszelf redden/beschermen en niet een of ander vreemd persoon.

Nummer 7, Mythes de wereld in helpen en voortzetten zoals:
Alle serie moordenaars zijn blanke mannen (Meer info zwarte serie moordenaars.) en
Alle gezinsdrama's worden gepleegd door blanke Nederlanders.

Nummer 8, met een nieuw genre films met de nieuwste animatie technieken probeert met de jeugd te brainwashen. Films zoals AVATER en District 9, wordt sympathy opgewekt voor het zielige alien ras en de lokale verdrongen bevolking als bezetters af te schilderen om op die manier het fascitsiche multiculti ideologie op te dringen, en het blanke schuldcomplex in leven te houden.
Om ook maar een een WO2 vergelijking te maken, was er niet een Duitse film die hetzelfde deed met de Joodse immigranten?
Multiculti Fascisme is daarintegen veel gevaarlijker als het Nationaal Socialisme omdat multiculti wereldwijd is en het nationaal Socialisme in principe alleen in west Europa was, wat maar 5% van de wereld is.


Nummer 9, Zogenaamde wetenschappelijke onderzoekjes doen en wijdverspreid nonstop op de internationale zenders uitzenden.
Een bekende en zeer geslaagd voorbeeld is program Y ofzoiets.
Het vooropgezette doel en uiteraard dezelfde uitkomst van het onderzoek is dat alle mensen hetzelfde dna hebben en dezelfde oorsprong nu komt het linkse logica DUS we zijn allemaal hetzelfde ras.....?
Totale waanzin uiteraard en een conclusie die alleen door een gek getrokken kan worden.

Een tafel en een kast hebben dezelfde moleculen DUS zijn ze hetzelfde voorwerp?

Toch heeft dit onderzoek grote invloed gehad op de multiculti's die dit propaganda tool met bijde handen aangrijpen en te beweren dat we allemaal hetzelfde zijn omdat we hetzelfde dna hebben, en er dus geen rassen bestaan.

Nummer 9, Eindeloos dezelfde kutzooi blijven uitzenden zodat je er niet omheen kan net zoals geforceerde immigratie.
In de hoofdstad van Noord Korea staan flatgebouwen met ingebouwde radio en speakers in de woon units die niet uitgezet kunnen worden en de hele dag communistische propaganda uitzenden.
Hier in Nederland wordt dezelfde multiculturele kutzooi op elk radiostation en muziek zender op de televosie uitgezonden zodat ook wij er niet omheen komen. Waar je ook komt die kut radio staat wel aan met 538, 3fm, decibel of nog erger mtv op de televisie, elk compleet met rond de 20% van de tijd kut reclames voorzien van anti Blank haat propaganda.
Dit gebeurt uiteraard niet alleen in Nderland maar in de hele westerse wereld en zelfs ver daarbuiten. Een gericht instrument om 1 hitlerjeugd te creeren weer een stap dichter bij 1 Wereld ofwel 1 nieuwe Wereld Orde.


Nummer 10, verneuken van wetenschappelijke termen door ze in een andere context te gebruiken.
Met name "Het menselijke ras" What the fuck is dat nu weer.
Verneuken van het woord Ras inderdaad omdat in de toekomst er maar 1 ras zal zijn in lijn met de Linkse Fascistische ideologie nameljik Het menselijke ras.
In het verleden waren we het menselijke soort.
Het kan natuurlijk zijn dat er buitenaardse menselijke rassen zijn gevonden met ook 2 benen 2 armen en een hoofd, maar erg waarschijnlijk lijkt ons dat niet.
In veel films is dit duidelijk terug te zien tot de late 90er jaren gaat het altijd over The human specie. en later wordt het The human race.

akubva.jpg
racisme
akubva.jpg (184.88 KiB) Viewed 4867 times

11razht.jpg
mtv cultuur
11razht.jpg (164.37 KiB) Viewed 4867 times

User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1072
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Linkse media truukjes en brainwashing

Postby DerMauz » Thu Dec 20, 2012 11:21 am

En niet tevergeten de hoofddoekjes in Reclames / Campagnes etc etc etc.
Ik zag laatst reclame op de website van Telfort; een hoofddoek-fatima die een fotoshoot heeft gehad en hiervoor betaald heefd gekregen van Telfort voor deze opdracht.

Waarom een godvergeten hoofddoek gebruiken ?? We zijn hier in Nederland!
Ook als ik bij de plaatselijke Apotheek kom hier in het dorp staat er een medewerkster achter de bali met snor en hoofddoek. HALLO ?!! Wakker worden NL.

Gewoon blijven thee drinken met dat schijtvolk... Hopelijk maak ik niet meer mee als ze in de meerderheid zijn.
Onkruid is het niks meer en niks minder.
Pim we never forget you!
User avatar
DerMauz
 
Posts: 6
Joined: Thu Dec 20, 2012 1:00 am


Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron