Gastarbeiders

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Gastarbeiders

Postby Führer » Wed Apr 14, 2010 4:21 am

Gastarbeiders

Bij elke discussie over allochtonen/immigratie/massa immigratie en illegalen krijgen we altijd te horen 'we hebben ze allemaal zelf hierheen gehaald als gastarbeiders.'.
Niks is minder waar natuurlijk wat deze linkse mogolen doen is 2 dingen totaal uit verband halen en door elkaar heen halen zodat er geen touw meer aan vast te knopen is en een discussie geheel niet meer mogelijk is.
'We' hebben nooit allochtonen illegalen of immigranten hierheen gehaald.


'We' hebben wel Gastarbeiders hierheen gehaald.
Met hierheen gehaald wordt min of meer gesuggereerd dat we boot ladingen vol met turken en marokkanen als slaven hebben ontvoerd en onder onmenselijke omstandigheden uitgebuit hebben.
Ook dit is verder van de waarheid als dat een linkse de goedheid zelfe is.

Wat wel is gebeurt is dat er bedrijjven naar die landen zijn gegaan en een heel erg aantrekkelijk arbeidscontract hebben aangeboden zo aantrekkelijk dat hierop ingegaag werd door vele kansarme.
Met deze praktijken is echter niks mis mee teenwoordig gebeurt precies hetzelfde, als je een leuk arbeidscontract aangeboden krijgt neem je de baan aan of niet.
Het woordt Gastarbeider geeft ook duidelijk weer dat het arbeidscontract tijdelijk was en men weer huiswaarts zou keren.
De werving van gastarbeiders werd beëindigd in 1973!
In dis jaar vond de eerste oliecrisis plaats en kampte Nederland weer met grote werkloosheid en waren de gastarbeiders overbodig. Deze zouden dus terug naar huis moeten keren.
Hier is het fout gegaan. In plaats van deze mensen met hun berg geld spaargeld terug naar huis te sturen zijn 'We' aardig geweest door deze mensen een uitkering te geven en hier te laten blijven.
(Onze goedheid wordt onze ondergang zoals elke keer weer in de geschiedenis!)

Dit is wel een belangrijk feit dat sinds 1973 er GEEN 1 Gastarbeider meer naar Nederland is gehaald.
De wikipedia schrijft dat er op dit moment 22.000 Marokkanen in Nederland waren 22.000 Marokkaanse Gastarbeiders en als ik het goed heb in totaal rodn de 50.000 Gastarbeiders.

Deze mensen hebben ongetwijfeld hard gewerkt maar deze arbeidsloopbaan is vaak van korte duur geweest.
Niet te min hier een bedankje voor alle Gastarbeiders die hier 25 jaar of langer hard of smerig werk hebben gedaan waar geen Nederlanders voor te vinden waren!


Dat 'we' illegalen/immigranten/allochtonen hierheen gehaald hebben is dus een pertinente leugen. Dat de Gastarbeiders na verloop van tijd immigranten/allochtoon of illegaal werden konden 'we' niets aan doen omdat deze mensen weigerden om terug naar huis te keren.

Het is ook wel opvallend dat er geen cijfers terug te vinden zijn over de gemiddeld behaalde rendement over een gasterbeider omdat deze toch echt hierheen gehaald zijn om winst te maken en zoals we weten houden bedrijven alles bij en berekenen precies wat een investering gaat en heeft opgeleverd.
Het ontbreken van deze cijfers toont duidelijk dat dit grapje deze bedrijven alleen maar geld gekost heeft.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Gastarbeiders

Postby Führer » Thu Apr 15, 2010 2:18 am

:D
Ik ga mijn post nog aanpassen he.
Dat er een 'joods complot' achter zit is niet mijn mening.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Gastarbeiders

Postby whoknows » Thu Nov 15, 2012 1:40 am

Dood aan de Joden en Amerika!
whoknows
 
Posts: 1
Joined: Thu Nov 15, 2012 1:29 am


Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron