Online activisme:

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Online activisme:

Postby Führer » Tue Apr 27, 2010 11:53 pm

Online activisme:

Dit onderwerpje mag erg onzinnig en kinderachtig klinken toch is het wat de tegenpartij dagelijks doen, zij krijgen er zelfs subsidie voor en achten het als normaal en hun plicht om zo te doen.

Youtube:
Zoals u misschien al gezien heeft staan er een aantal extreem-rechtse muziek nummers op deze site ingevoegd van youtube, het gebeurt erg vaak dat deze nummers verwijderd worden door youtube omdat mensen hebben geklaagd over deze nummers. Vaak zijn meteen alle nummers van een band verwijderd dit betekent dus dat er mensen aan het zoeken zijn naar nummers en filmpjes die ze kunnen aangeven om deze informatie niet beschikbaar te laten zijn voor burgers.
Dit is een zeer successvoll methode maar die kan ook 2 kanten opwerken.
Zo kan je filmpjes en muziek laten verwijderen die beledegend zijn voor "beschermde groepen" zoals religie, ras, leeftijd, kleur, geslacht, sex, sexuele geaardheid.
Zo zijn er veel filmpjes aan te geven die expliciet tegen christenen gericht zijn, denk aan de vele haatmufti filmpjes.
Politieke voorkeur staat er niet bij maar meldt ook alle filmpjes die haatdragend naar de rechtse politieke flank zijn dan worden ze vanzelf verwijdert.


Webfora's:Wat de vijand al lange tijd successvol probeert is om ons de extreem-rechts denkende te isoleren constant te bashen en elk fora waar ze al admin rechten hebben meteen bannen blokkeren en verwijderen.
Het is erg opvallen dat fora's waar voorheen nog een gemengde mening te horen was geinfriltreerd zijn door moslim en linkse admin's, en elke rechtse user bant, en blokkeert.
Zodoende zijn er veel mensen tot stromfront en andere extreem-rechtse fora veroordeeld om hun mening te uitten.
Deze fora hebben een erg klein bereik en zijn daardoor erg ongevaarljik, het is dus belangrijk om onze mening toch te verkondigen op andere 'mainstream' lees linkse fora's en zelfs op de politiek links getinte fora.
Een account met een onopvallende naam en mening is op deze fora's dus gewenst om toch onze mening te uitten op deze fora al is het op een onopvallende manier.
Voorbeeldje:
Stem niet voor die kanker linkse Cohen die gaat weer 100 000 woestijnratten uitnodigen voor gratis auto, huis en uitkering. (fout)
Vorig jaar heb ik op Bos gestemt maar de laatste 4 jaar ben ik mijn baan kwijt geraakt en ik heb nog steeds geen nieuw werk gevonden, dit jaar gaat mijn stem naar Wilders. (goed)

Zo blijven de berichtjes in iedergeval staan zodat de mtvkijker in iedergeval niet alleen linkse berichtjes leest.

Desinformatie:
Ook erg lullig kinderachtig en dom maar goed het werkt zeer goed waarvoor de tegenpartij dit ook elke keer weer successvol gebruikt.Een goed voorbeeld is de reportage van Wilders FITNA, toen deze naam bekend was en nog niet eens op internet te zien was stond het internet al vol met kinderachtige filmpjes met de naam FITNA als titel en beschrijving. Iedereen die informatie over deze reportage zocht kreeg alleen onzin te zien.
Vaak zijn de eerste kinderachtige gedachte die opkomen nog het best maar men moet het wel uitvoeren.
Aarzel dus niet maak een dom filmpje of een dom plaatje en laad het op internet alleen om de tegenpartij te frustreren.

Klagen, klachten en iriteren:
Zoals bij het youtube kopje al aangegeven klikt de tegenpartij altijd de "meldt dit" knopje in terwijl wij als rechtsen vaak meer iets hebben van "ah wat een onzin" en weer wegklikken. Het is toch beter om linkse content gewoon te rapporteren zodat het misschien verwijdert wordt. Als een gebruiker meerdere klachten krijgt wordt die vaak geblokkeerd omdat het de admin anders te veel tijd kost.
Linkse berichtjes en filmpjes die denken dat ze het beter weten altijd voorzien van ongepeperde kritiek maar net op een maniet dat het niet verwijdert wordt.
Dit soort mensen kunnen vaak niet tegen kritiek en als 1 of 2 van deze mensen hierdoor niet meer posten hebben we het internet al van vele onzinnige en mislijdende berichtjes gered.
Soms kan je een gebruiken ook rapporteren vanwegen een berichtje dat hij of zij geplaatst heeft, overdrijf je klacht dan gewoon. Als je uitgescholden wordt voor jood, schrijf de admin dan dat je jood bent en deze gebruiker verwijdert dient te worden comform met de gebruiksregels van betreffende site. Als je uitgescholden wordt voor homo, schrijf de admin dan dat je homo bent en dat in de gebruiksregels staat dat er niet gedsiscrimineerd mag worden op sexuele voorkeur.
Dit doen Linkse en allochtonen constant je hoort er verder niets van alleen ben je ineens geblokkeerd.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron