Internet 2.0

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Internet 2.0

Postby Führer » Sat Feb 19, 2011 10:26 pm

Internet 2.0

Eind jaren 80 brak het Internet door in de gewone huishoudens en al snel had elk huishouden een pc met internet wat een vooruitgang en wat een vrijheden had men op het internet. Zonder dat je licensies, juridische adviseurs of een internet diploma mocht je het internet op en zowar een eigen website publiceren. Dit was al snel een probleem voor de globalisten en de multi miljoenen bedrijven. Vooral de manipulatieve holywood massa productie industry verloor al snel een groot aandeel van zijn klanten daarintegen had de consument ineens een echte keuze uit wat en vooral wanneer to bekijken of te luisteren.
Overheden werden onder druk gezet en kleine internet bedrijfjes werden massaal opgekocht en later kapot gemaakt met regularisatie.
De elite en linkse media bazen konden het allemaal niet meer buhhouden en liepen altijd een paar stappen achter en het werd duidelijk dat ze er geen greep meer op hebben.

De massa productie bedrijven eb globalisten hebben lang druk op overheden gezet om strenge regels in te voeren voor het gebruik van internet vaak met mager resultaat en de technologie was vaak al een aantal stappen verder als de regels en beperkingen die ingevoerd werden.
Zo kon een aantal torrentsites dan eindelijk geblokkeerd en bestraft worden met miljoenen boetes maar dan waren de downloadsites alweer online in china en america.

De laatste jaren wordt het echter duidelijk dat een serieuse bedreiging voor het vrije internet verkeer in aantocht is.
We hebben allemaal al gemerkt dat er een aantal websites dagelijks de media halen zoals google, twitter, youtube en hotmail.

Nu zijn deze websites zo bekend en machtig dat bijna geen enkel land ze kan verbieden en ja deze websites zijn al vaak genoemd als medeplichtigen zoniet aanstichters van diverse dodelijke opstanden van oost europa tot centraal azie top noord afrika.

Tegelijkertijd zien we gerichte aanvallen op kleine websites en website administratoren, zo is er de rechtse blogger die werd doodgeschoten door globalisten en kennen we allemaal het voorbeeld van nekschot die door een arrestatie team van zijn bed werd gelicht voor het publiceren van een cartoon.

Ook wordt er zware regulatie en kostenposten ingevoerd voor het beheren en bezitten van een internet website.
Zoals jaren bijhouden van internet logs en informatie op elk moment van de dag direct van de websitete halen als een linke-activist dit bij de politie aanvraagt.

Ook het actuele Obama Internet KILLSWITCH bewijst dat er een duidelijk verband en strategisch doel achter al deze maatregelen zitten.

We hebben dus kleine websites die verdwijnen door tal van reden zoals, DOS attacks van linkse activisten en globalisten, opkopen van successvolle internet sites en door zware regularisatie met doel van het beheren van een website af te moedigen.

Tegelijkertijd worden een aantal globalisten websites groot gemaakt zoals de reeds genoemde websites en zo gehypt dat je bijna wel een account bij zo een website moet hebben om mee te tellen of aan een debat mee te doen.
Ondertussen passen deze websites (Hirerna Globalisten websites genoemd) hun regelemt elk jaar aan en verscherpen zij het zo dat iedereen met een afwijkende mening met als excuuse het regelemt geblokkeerd en verwijderd kan worden.
Zo is uiteraard het voorbeeld van de Moslims voor de hand liggend die 2 dagen geleden van youpoep geknikkerd werden.

Zo zijn er nog vele voorbeelden van het aanpassen en reguleren van het internet in zo een manier dat we niet meer van vrij internet verkeer kunnen spreken maar van een gereguleerd en bewaakt internet dat ook vaak Internet 2.0 genoemd wordt.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron