Nieuwe Wereld Orde voor dummies

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Nieuwe Wereld Orde voor dummies

Postby Führer » Tue Mar 22, 2011 2:11 pm

Nieuwe Wereld Orde voor dummies

Een bezoeker van extreemrechtse websites heeft de twerm nieuwe wereld orde of in het engels The New World Order voorbij zien komen maar heeft hier wellicht geen aandaht aanbesteed omdat hij of zij denkt dat niet bestaat of gewoon een complot theorie en doemdenkerij is. Voor die mensen die wel willen weten wat dit nou inhoudt dit bericht ter inldeiding van de NIeuwe Wereld Orde en waarom dit van belang is voor extreemrechts. De Nieuwe Wereld Orde is een ideologie net als islaam, fascisme en communisme alleen dan modern en voor de rijke mens. Net als voorgenoemde totalitaire ideologieen zijn er verschillende opvattingen en verschillende stromingen zo zul je vaak een ander antword krijgen als je aan mensen vraagt wat Dit nieuwe regerings systeem nou inhoudt. Eerst de belangrijkste werkwijzen van de NIeuwe Wereld Orde aangezien deze vaker terug zullen komen.
1 Creer een probleem en biedt dan de oplossing aan.
2 verwoest een land of economie en koop dan de infrastructuur op voor een relatief laag bedrag.
3 Creer schaarste zodat je eigen producten voor meer geld verkocht kunnen worden of om controle te vergaren
4 Kom met een idee waar je principeel niet tegen kunt zijn en gebruik dit om een geheel ander doel op te dringen.


Wat is het goal van de Nieuwe wereld orde

De wereld onder 1 regering een kleine regering of beter gezegd de hele wereld onder gezag van een kleine groep elite.en een paar multinational bedrijven. Een volledig beheerde wereld, het weer, populatie, gedachten alles beheerd door de elite en gehandhaaft door een totalitaire politie staat. Een extreme vermindering van de populatie denk aan 80% tot 95% van de wereld bevolking. Levens verlengende techniek voor de elite Geen religie Geen rassen, alle rassen vermengd tot een bruin superieur ras. Een belastingsysteem gebasseerd op co2 uitstoot op alles van je adem tot hoeveel kilometers je rijdt en vlees eet. Geen grenzen en onafhankelijke landen of staten. Elke burger wordt bij voorkeur met een schuld aan de bank geboren die nooit meer terug te betalen is
Hier komt ook de term slaaf van het systeem vandaan. Zo werd somige slaven vroeger ook de mogelijkheid om zichzelf vrij te kopen, en verdienden bijvoorbeel 10 cent per dag en mochten zij zichzelf vrijkopen voor 1825 euro.

Een schuld die pas na 50 jaar te betalen is zo ook de nieuwe wereld burger wordt geboren met een schuld van laten we zeggen 2 miljoen euro en alles wat je verdient mag dan vriendelijk bij de bank gedopeneerd worden.
De nieuwe Wereld orde is al decennia lang overtuigd dt er teveel mensen op aarde zijn en dat deze aarde niet zoveel mensen kan onderhouden maar heeft nooit de totale macht gehad om de macht te pakken en zijn long term plan uit te voeren. De laatste paar decennia zijn ze helaas wel erg gevorderd met dit doel en hebben cruciale bedrijven en strategische doelen in handen gekregen zoals alle massa media, linkse actie groepen en hele politieke partijen.
1 wereld onder gezag van 1 overheid is uiteraard geen nieuw idee zo waren de Romeinen dit van plan, Communisme en ook Hitler was ervan overtuigd dat de hele wereld onder zijn Orde een groot success zou zijn.


Of zoals de meest gecreesde persoon ter wereld vertelde: Het doel is om een wereld te creeren onder gezag van een One World Government gerund door de banken.In plaats van geld moet er een geldloos systeem gecreerd worden waar alle betalingen door middel van een verplicht geimplanteerde chip geregeld wordt. En iedereen die kritiek op deze one World Government heeft wordt de chip gewoon afgezet. Op deze manier kan je niet meer reizen, niet meer werken en nergens voor betalen.Aangezien we al hebben bewezen dat globalisten nooit zullen stoppn met hun duivelse plannetje is de volgende stap in deze "evolutie" uiteraard dat de chip zo gemaakt is dat deze intern ontploft met 1 klikje op een rood knopje en dat elke dissident gewoon mysterieus sterft.
Wat zijn de organisatoren en personen die nu deze Nieuwe Wereld orde promoten

Bilderberg Verneignde naties C|ouncil of foureign relationships David rockefeller Internationale socialisten


Waarom hoor je niets in de massamedia over de NIeuwe Wereld Orde
Er is altijd een verbond geweest tussen de grote media bedrijven vooral in de VS en de nieuwe Wereld Orde. Om ook eens een quote te plaatsen "" "" Ook is er een taboe om de nieuwe wereld orde gecreerd dat dit alleen maar een samenzweerings theorie is en dat alleen maar domme mensen hierin geloven. Met deze feitjes benoemd, gaan we ervan uit dat je door hebt dat dit de nachtmerry van extreemrechts en Nationalisten is. Aangezien die altijd tevreden zijn geweest met hun onafhankelijke land en het liefst lokale producten en voedsel kopen, producern en benuttigen. Wat dus haaks staat op wat de Nieuwe Wereldorde aan het invoeren is. Een simpel voorbeeld om dit een beetje specifiek uit te leggen: Jan houdt van een rustig leven en beheert graag zijn eigen kleine boerderij waar hij zijn eigen voedsel verbouwt en ook nog elke maand een zakcentje bij wilt verdienen door zijn producten aan lokale bedrijven en de markt. De Nieuwe Wereld Orde haat onafhankelijke mensen zoals Jan en ziet liever dat alle boerderijen oonder 1 bedrijf vallen en dat deze boerderijen massaal groot zijn om kosten te besparen en alles onder controle te houden en uiteraard alle winst op te strijken. Stel Jan had deze boerderij al in bezit geerfd van zijn vader en de nieuwe wereld orde heeft hier vrijwe; geen macht over dus zullen ze het Jan zo moeilijk mogelijk proberen te maken door midden van constante belasting verhogingen, almaar toenemende regeldruk, onmogelijke wettelijke eissen die elk jaar weer veranderen. Als dit niet werkt veranderen ze gewoon het bestemmings plan en bieden een geringe vergoeding voor de boerderij.


Welke praktische dingen zijn er al ingevoerd onder druk of invloed van de NIeuwe Wereld Orde


Camera's op elke straathoek en elke weg die je in de gaten houden en alles op slaan zodat ze over 10 jaar precies kunnen zien waar en wanneer je geweest bent. Databases met alles wat ze maar van je kunnen opslaav, DNA, vingerafdrukken, persoonlijke gegevens en ga maar door, niets geen privacy meer maar alles gecontroleerd door het systeem. vernietigen van kleine bedrijven en onafhankelijke gemeenschappen. ongefundeerde co2 belastingen invoeren De bevolking afhankelijk van de overheid maken voor tal van zaker waaronder vooral veiligheid door een monopolie op wapens en geweld in zelfverdediging.

Waarom zou iemand de nieuwe wereld orde steunen als ze zelf ook als overbodig gezien worden

De Nieuwe wereld orde werkt erg subtiel en geniepig ze komen met een voorstel wat heel redelijk en zelfs goed klinkt wat langzaam ingevoerd wordt. Zodra dat eenmaal ingeveord is weordt dit principe meer en meer uitgebreid zonder dat de medestanders hieraan gedaht hebben. Voorbeeld co2 belasting klinkt wel erg intressaant als je gelooft dat dit het einde van de wereld zal verhinderen, maar dit is totaal ongefundeerd. Zelfs als alle co2 uitstoot vandag de dag gestopt zou worden zal het klimaat nog steeds warmer worden door de natuurlijke klimaat verandering. Maar door eerst eens co2 belasting op vliegtuigen in te voeren is het erg makkelijk om dit op steeds andere produkten in te voeren.
Wat uiteindelijk het doel is van de NIeuwe Wereld Orde.


De nieuwe wereld orde bestaat uit verschillende lagen en levels, zo kan een linkse lerares bijvoorbeeld hameren op de multiculturele samenleveving en hoe goed dit is en er alles aan doen om multiculturele wezens te creeren. Met haar linkse hersens is ze alleen niet tot staat om verder als deze generatie te denken en haar einddoel is dan ook een multicultureel gedoe als we bijvoorbeeld in hartje Amsterdam zien.
Iemand die 2 of 3 lagen hoger in de Nieuwe wereld orde leeft ziet haar einddoel echter alleen maar als een middel om zijn visie op de nieuwe wereld orde te realiseren.
Zo is een multiculturele wereld niet het einddoel maar juist een monogene cultuur met alle andere culturen verboden en 1 superieur bruin ras door middel van dan wel geforceerd of gemanipuleerde rassenmenging.
En verschillende geloven en klederdracht is in zijn einddoel ook geen keuze meer aangezien kleding en geloof door de overheid verstrekt worden.

Het wordt ook wel duidelijk dat de nieuwe wereld orde of welke regering dan ook, nooit zal stoppen en nooit tevreden zal zijn, alles klinkt redelijk maar er komt alttijd een vervolg stap.
Snelheids cameras op gevaarlijke kruispunten klonk wel redelijk, nu staan ze zowat op elk kruispunt.
Belasting betalen ok voor noodzakelijke zaken, nu wordt het grootste gedeelte van het geld verspild of weggegeven.
Politie controle is wel logisch als er veel criminaliteit is, echter nu wordt je altijd gecontroleerd terwijl ze nog geen eens de grens willen bewaken of illegale mensen opsporen en bestraffen.
Milleu belasting op vliegtiugen klinkt niet echt bizar, maar die komen langzamerhand op elk product aangezien die ook allemaal door middel van brandstog verbranding geproduceerd worden.
etc.etc.etc


Zo zijn er ook andere getallen in omloop sommige zeggen 60% teveel bevolking en andere 95% zo kan een welgestelde directeuren van een groot bedrijf denken dat hij binnen de 40% valt terwijl de hogere bazen in de nieuwe wereld orde liever hem en 95% van alle bevolking als overbodig en milleuverontreiniging zien.Hoe zou de nieuwe wereld orde in godsnaam een een groot gedeelte van de wereld bevolking kunnen verwijderen onder mom van milleuvervuiling?
Er zijn krachten in de Nieuwe wereld orde die een softkill prefereren en andere die liever een hardkill ofwel massa event prefereren.

De softkill is al decennia aan de gang, denk aan abortie, vergiftiging van eten en drinken zoals melamine in eten en fluoride in het drinkwater. Verwoesting van eco systemen en schoon drinkwater.
De hardkill is vooralsnog niet uitgevoerd of nog niet gelukt denk aan atoomoorlog, epedimieen of globale genocide.
Wat ook een waarschijnlijk scenario is is het uitzenden van radio magnetische signalen die een mens kan doden of zodanig verminken dat het een kort leven beschonken is.

Klinkt bizar maar de technologie bestaat al en er zijn tal van onderzoeken, expirimenten en zelfs patenten op deze technologien.
Elk soort meteriaal heeft een soort van breekpunt met electro megnetische golven dat het kan verwoesten, denk aan een hoge tootn voor glas.
Zo zijn er al micrp golf wapens en signalen die de bevolking rusttig maken in geval van massa onrusten.
Het moet niet moeilijk zijn of zelfs al mogelijk om een bepaald gedeelte van de menselijke hersens te beschadigen met electro megnetische golven om zo een zee aggressief of zelfs gek persoon te kweken of zelfs te doden. Ook op deze manier kan een reductie van de wereld bevolking gerealiseerd worden.
In tegenstelling tot atoomoorlog of epedemieen is het voor de NIeuwe Wereld orde elite erg makkelijk om zichzelf te beschermen tegen deze electromagnetische golven wat niet zo makkelijk is tegen een epedimie of atoom oorlog.Door de Tv, radio en electrisiteit uit te schakelen en liever nog naar het platteland verplaatsen biedt al bescherming tegen deze methoden.

Leuke weetjes: er zijn tal van Amerikaanse patenten op verborgen electromagnetische signalen in televisiesignalen en zelfs in het licht uit de nieuwe spaarlampen die wereldwijd verplicht ingevoerd worden onder mom van milleubescherming.
Electromagnetische wapens bestaan denk aan HAARP, LRAD en electro magnetische bommen om communicatie middelen uit te schakkelen.


Genetisch manipuleren
Genetisch manipuleren van voedsel, mensen en dieren is 1 van de hoogstandjes van de nieuwe wereld orde met desastreuze gevolgen.
Ook hier is de tegenstrijdigheid van de multicultis en nieuwe wereld orde opmerkelijk.
Aan de ene kant wordt een multiculturele hell opgedrongen onder het mom dat diversiteit goed zou zijn.Aan de andere kant wordt met genetisch manipuleren een aantal dier en planten soorten uitgekozen en gemanipuleerd om die wereldwijd in te voeren en zo een gecontroleerd en beheerd planten en dieren systeem to ontwikkelen en beheren met een beperkt aantal dier en planten soorten.

Wat zeer gevaarlijk is uiteraard omdat diversiteit in planten en dierenwereld noodzakelijk is om veranderingen van klimaat en omgeving op te vangen.
Zo kan een ziekte met een killratio van 100% bijvoorbeeld een heel diersoort uitroeien maar er zijn altijd andere soorten die hier niet door getroffen worden door genetische barierres. Door genetisch te manipuleren worden deze barieres doorbroken. Wat nog erger is het genenmengen van menen en dieren door elkaar.
Vorige week werd bekend dat er nu al koeien met mensen genen rondlopen die melk produceren die op menselijke moedermelk lijkt.
Met deze "vooruitgang" kan een dierziekte dus veel makkelijker door de genetische barriere tussen mens en dier doorbreken en van een puur dierlijke ziekte een heuse menselijke epedimie veranderen.

Genetisch manupuleren gebeurt al een decennia lang ongeveer op industriele schaal, groter en mooier vruchtvorming doet het goed in de supermarkt, elke dag zie je ze staan klanten bij appie heid die de alleen de mooiste en grootste vruchten en groeten uitzoeken met de achterhaalde gedachte uiteraard dat mooier en groter ook gezonder zou zijn zoals in de ouderwetse natuurlijke wereld het geval was.
1 voorbeeld van massaal genetisch manipuleren is de mais uit america elke maiskorrel wordt genetisch voorzien van een portie bestrijdingsmiddel wat elk insect afschrikt en anders doodt als het geconsumeerd wordt door een insect.
Dit portie bestrijdingsmiddel wordt dus geconsumeerd door de consument zijnde mens or dier.

over het algemeen plant genetisch voedsel zich niet voort dit betekent dat een boer elk jaar nieuwe zaden moet kopen en inderdaad die zaden worden geproduceerd door bedrijven in handen van de nieuwe wereld orde.
Dit geeft de NWO een jaarlijks inkomen en zeer verregaande macht uiteraard. Zo kan de levering van nieuwe zaden selectief geweigerd worden op basis van geloof, politieke voorkeur of het hebben van geen schulden bij de NWO.
Ook in staat van oorlog kan nieuwe zaden gewoon geweigerd worden aan het betreffende land!

DIt effect wordt nog eens vertienvoedigt als je weet dat

We Feed The World


Infowars Special Report With Mike Adams: The Huge Secret GMO Cloning Program


GMO resulteerd in onvruchtbaarheid:


Genetically Modified Food – Panacea or Poison


Constante staat van verwarring

1 van de meest gebruikte truukjes van de nieuwe wereld orde is het gebruik van verwarring, onzekerheid en onwetigheid. Di is iets wat elke dag plaats vindt in de media en blijkbaar zeer successvol aangezien de reactie van vele mensen op bepaalde feiten en nieuws berichten.

Om met een actueel voorbeeld te beginnen zondagnacht beweerde de amerikaanse president obama dat Bin Laden gedood zou zijn in een rijke woonwijk in Pakistan. Eeerst wordt er beweerd dat een 3 jaar oude photoshop creatie bewijs zou zijn van de dood van Bin laden, als uit komt dat dit een fake is wordt dit ingetrokken en beweerd men dat 1 foto van het lijk van Osama Bin Laden in de media getoond zal worden, om een paar dagen later weer ingetrokken te worden met een excuus dat doomdenkers deze foto toch niet geloven.

Tegen de tijd dat ze het uiteindelijke berecht in de wereld helpen is de aandacht al zo afgezwakt dat het eerste bericht de meeste impact heeft gehad en ook bij de meeste mensen zal blijven hangen. Ook al is aan het einde van het verhaal geen enkel bewijs dat Osama Bin Laden gedood is die dag heeft het merendeel van de klanten van het nieuws toch het gevoel dat dit bewezen is door de aandacht in het nieuws.

Het verspreiden van misinformatie op deze simpele manier heeft dpprgaans het gevold dat er ele lange en verhitte discussies ontstaan over waarom er wel/niet een foto getoond zou moeten worden en of/waarom het lichaam wel in zee gegooid moest worden terwijl het diep in de bergen van Pakistan gedood zou zijn.

Terwijl de echte vraag uiteraard hoort te zijn "Was Bin Laden daar wel vermoord en op die datum?"

ZO ook met allerdaagse dingen in de kranten en het nieuws... wordt er op een dag een bericht in de wereld verspreid in de strekking dat koffie slecht is voor je omdat je er een verlichte hoge bloeddruk van krijgt kan je er van uit gaan dat er de volgende dag op de televisie een berechtje in de wereld wordt geholpen dat koffie goed voor e is omdat je er een verhoogde bloeddruk van krijgt en daardoor je aders minder slecht dicht slippen.

Het gevolg uiteraard dat je niet meer weet of koffie wel of niet slecht voor je is..... en zodoende maar accepteerd wat god er van maakt en stug koffie door blijft drinken en er verder geen aandacht meer aan besteed.
Een klein voorbeeld maar dezelfde taktiek wordt met allerlei onderwerpen tegen ons afgevuurd.
Een eigen onderzoek is tegenwoordig dus noodzakelijk waar dat mogelijk is uiteraard. Niet zelden wordt bij actualiteiten programma\s vaak 2 experts uitgenodigd met alletwee een totaal andere analyse en advies over een onderwerp. De mening van een zogenaamd expert is dus in weze helemaal niks waard!

Maar goed moraal van het verhaal, we worden nu eenmaal dagelijks in verwarring gebracht met als doel om maar te accepteren wat de media, politici en 'experts' ons wijs maken. 1 manier om deze dagelijkse psychologische aanval zo goed als mogelijk te doorstaan is door er zo min mogelijk aan bloot te staan.Net als bij een nuclaire aanval verwijd je de fallout zo veel als mogelijk is het beschermen tegen de fallout van de linkse massamedia en overheidspropaganda een noodzakelijkheid.

Vernietiging van natuurlijke banden zoals Familie.

De familie is een natuurlijke band waar elke beschaving op gebouwd is, deze hechte band is een doorn in het oog van de globalisten.
sterke banden zoals familie, geloos en ras worden met opzet en voorbedachte raden verwoest zodat men meer en meer individualistisch wordt en hiermee meer en meer afhankelijk van de overheid en internationale organisaties.
Zoals eerder gezegd is willen de globalisten totale controle en dit is erg moeilijk zo niet onmogelijk als men een ffamilie of ideologische band heeft die sterker is als de wil om te leven.

De familie is een natuurlijke band die erg sterk is maar helaas ook tegenwoordig al vele malen zwakker als in het verleden en soms schrik je je echt een hoedje als je op televisie ziet hoe makkelijk sommige ouders hun kind af laten pakken door een of andere quasi overheids instelling onder mom van veiligheid, milleu of andere gekkigheid.
Niet voor niets heeft de natuur een familie geschapen zodat je elkaar kan helpen in goede en slechte tijden en onafhankelijk van anderen te produceren en ontwikkelen.
De globalisten zijn erg successvol dat kan niet ontkend worden het merendeel van de gezinnen bestaan uit 1 ouder gezinnen of uit gemixte gezinnen een paar kinderen van pa en een paar kinderen van ma en soms nog wel kinderen van een ex-pa of ex-ma. Ja moet kunnen toch.
Ook de gedwoongen acceptatie van meerdere mannen en vrouwen in een gezin is onderdeel van het herstructureren van de gezinsopbouw.

Een dynamische samenleving met verschillende vaders en moeders waar de overheid of beter nog internationale organisaties de opvoeding van de nieuwe generatie kinderen overneemt. Met vrije hand om deze kinderen aan te leren wat zij maar willen.

Zelfde geld uiteraard voor geloof en rasbewuste mensen ook deze instanties en ideologien hebben hun eigen manier van kinderen opvoeden die in strijd is met die van de globalisten. Die geen verschillende rassen, verschillende families en verschillende geloven zien maar allen onder gezag van de Nieuwe Wereld Orde.
Uiteraard zijn er ook bepaalde geloven die dezelfde overtuiging hebben om alle mensen onder hun Nieuwe Wereld Orde te dwingen maar dit topic gaat over De Nieuwe Wereld Orde die in de maak is door de internationale globalisten.

De hechte band van de familie structuur is uiteraard niet in 1 generatie te vernietigen en zal ook nu nog een aantal generaties duren maar de globalisten zijn al ver gekomen de laatste decennia.
Zo ook de verspreiding en gedogen van duivelse invloeden als overmatig alcohol verbruik, drugs, sex met jan en alleman en het uitgaan en bezoeken van feesten door volwassen mensen.

De verdwijnende grens tussen tieners en volwassenen is ook onderdeel van het vernietigen van de familie en het mannelijke instinct. Zo was je 2 generaties geleden volwassen en aan het werk als je 18 jaar was en was de tijd van spelen voorbij.
Tegenwoordig is het geen vreemde zaak meer als iemand van 40 jaar nog op school zit en nog geen dag in zijn leven heeft gewerkt of volwassen mannen die tot diep in de nacht feestjes aan het bezoeken zijn.


Vitamine en mineralen

Een mens heeft veel verschillende vitamine, mineralen en spoor elementen nodig vroeger kreeg een mens alles wat het nodig had uit zijn eten. Tegenwoordig zit er veel minder vitamines in ons eten en zijn somige mineralen en spoorelementen helemaal verdwenen uit onze voedsel keten.
Steeds meer mensen beginnen dit door te krijgen en hebben door dat de zogenaamde experts ofwel niet erg slim zijn ofwel ons bewust voor liegen en ons vertellen dat alles wat we nodig hebben uit gezond eten te halen valt.
Deze mensen vlucten meer en meer naar biologisch voedsel, voedsel supplementen en natuurlijke geneesmiddelen.
Een mens hoort ook niet zijn hele leven moe te zijn en hoort ook niet allerlij ziektes op te lopen in zijn leven.
Met genoeg vitamines en mineralen zijn veel ziektes te voorkomen.

Nu rijst de vraag uiteraard waarom zouden de experts en politici liegen en ons voorhouden dat we alles binnen krijgen wat we nodig hebben door genoeg groentes ne fruit te eten?
Iemand die aan vitamine en of mineralen tekort lijdt is veelal moe, neerslagtig en meegand. Een ideale eigenschap om geen weerstand van iemand te verwachten.
En iemand die aan vitamine en of mineralen tekort lijdt is ook veel waarschijnlijker te geloven wat je ze voorschoteld op de televisie.

Wereldwijde co2 belasting


Wereldwijde co2 belasting ook wel global carbon tax genaamd, is 1 van de volgende stappen om de welvaart te verdelen en het bezit van de wereldwijde bevolking af te doen nemen.
De wereldwijde co2 belasting wordt verwacht om op hun prive bank gestort te worden onder mom van carbon trading.

Wat veel mensen zich niet realiseren als ze voor co2 belasting zijn is dat een mens nou eenmaal heel erg veel co2 prodiceert om een gezond leven te lijden.

Ook vroeger al stookte een mens gigantish veel hout in zijn levensduur om van te eten en warm te blijven. Tegenwoordig is de samenleving zo opgebouwd dat alles wat we doen door middel vaan zeer goedkope brandstof geproduceerd wordt.
Als je je bedenkt dat 1 liter benzine maar 1.60 euro kost. En dat je met 1 liter benzine een auto van 1000 kilo 10 kilometer kan laten rijden.
Als je 1 volwassen man deze auto 10 kilomter laat duwen ben je zo 5 dagen verder!
zo zie je maar dat de energy die we vandaag de dag gebruiken bijna gratis is.

Maar als co2 belast gaat worden dan werkt deze belasting dus door op elk aspect van ons leven. landbouw, vervoer, visserij, bouw, ict alles maar dan ook alles kost erg veel energy en daarmee dus ook co2 belasting.

Alles zal dus duurder worden en aangezien ook de benzine zelf veel en veel duurder gaat worden in de komende tijd zal er niet veel geld meer overblijven om van te leven.
Precies wat de globalisten willen.Federale reserve

Federale Reserve in America is een private bank met ongelimiteerde macht niemand maar dan ook niemand heeft toegang tot de boeken en of kleizen van de federale reserve.
Dit is ook de oorsprong van de vele triljoenen die de nieuwe wereld orde bezit en rondpompt.
Met zoveel geld kan elk land kapot gemaakt worden op elk gewenst moment.

Dit onderstaande cartoonfilmpje legt dit ietwat beter uit als dat wij van extreem-rechts.nl dit kunnen.


Chemtrail - Weermodificatie - Geoengeneering
<object
width="520" height="320"><param
name="movie" value="http://www.youtube.com/p/F1C61CF5A3E443A2?hl=en_US&#038;fs=1"></param><param
name="allowFullScreen" value="true"></param><param
name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed
src="http://www.youtube.com/p/F1C61CF5A3E443A2?hl=en_US&#038;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="520" height="320" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>


Afb0838.jpg
chemtrails
Afb0838.jpg (52.3 KiB) Viewed 4049 times

Afb0839.jpg
geo engineering
Afb0839.jpg (58.97 KiB) Viewed 4049 times

Afb0840.jpg
weermodificatie
Afb0840.jpg (47.58 KiB) Viewed 4049 times

Afb0842.jpg
What the hell are they spraying
Afb0842.jpg (76.05 KiB) Viewed 4049 times

Afb0843.jpg
airasault
Afb0843.jpg (43.29 KiB) Viewed 4049 times

Afb0844.jpg
chemtrails holland
Afb0844.jpg (42.83 KiB) Viewed 4049 times
ps. artikel wordt nog aangepast.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Nieuwe wereld orde ook wel 1 wereld regering QUOTES:

Postby Führer » Tue Dec 11, 2012 8:02 pm

Starring Zbigniew Brzezinski:

zbigniew_brzezinski__osama_-_tim.jpg
Zbigniew Brzezinski

Zbigniew Brzezinski
born: March 28, 1928 in Warsaw, Poland
gender: male
website: http://www.sais-jhu.edu/faculty/directory/bios/...
genre: Politics
About this author:
Zbigniew Kazimierz Brzezinski is a Polish-American political scientist, geostrategist, and statesman who served as United States National Security Advisor to President Jimmy Carter from 1977 to 1981. Known for his hawkish foreign policy at a time when the Democratic Party was increasingly dovish, he is a foreign policy realist and considered by some to be the Democrats' response to Republican realist Henry Kissinger.

Major foreign policy events during his term of office included the normalization of relations with the People's Republic of China (and the severing of ties with the Republic of China), the signing of the second Strategic Arms Limitation Treaty (SALT II), the brokering of the Camp David Accords, the transition of Iran to an anti-Western Islamic state, encouraging reform in Eastern Europe, emphasizing human rights in U.S. foreign policy, the arming of the mujaheddin in Afghanistan to fight against the Soviet-friendly Afghan government, increase the probability of Soviet invasion and later entanglement in a Vietnam-style war, and later to counter the Soviet invasion, and the signing of the Torrijos-Carter Treaties relinquishing U.S. control of the Panama Canal after 1999.

He is currently professor of American foreign policy at Johns Hopkins University's School of Advanced International Studies, a scholar at the Center for Strategic and International Studies, and a member of various boards and councils. He appears frequently as an expert on the PBS program The NewsHour with Jim Lehrer.(less)
Zbigniew Brzezinski quotes.
We have a large public that is very ignorant about public affairs and very susceptible to simplistic slogans by candidates who appear out of nowhere, have no track record, but mouth appealing slogans
― Zbigniew Brzezinski
tags: americans, ignorance, politics, populism


The technotronic era involves the gradual appearance of a more controlled society. Such a society would be dominated by an elite, unrestrained by traditional values. Soon it will be possible to assert almost continuous surveillance over every citizen and maintain up-to-date complete files containing even the most personal information about the citizen. These files will be subject to instantaneous retrieval by the authorities. ”
― Zbigniew Brzezinski, Between Two Ages: America's Role in the Technetronic Era

History is much more the product of chaos than of conspiracy
― Zbigniew Brzezinski tags: conspiracy-theories, history

In the technotronic society the trend would seem to be towards the aggregation of the individual support of millions of uncoordinated citizens, easily within the reach of magnetic and attractive personalities exploiting the latest communications techniques to manipulate emotions and control reason.
― Zbigniew Brzezinski, Between Two Ages: America's Role in the Technetronic Era

This regionalization is in keeping with the Tri-Lateral Plan which calls for a gradual convergence of East and West, ultimately leading toward the goal of one world government. National sovereignty is no longer a viable concept.”
― Zbigniew Brzezinski

Most Americans are close to total ignorance about the world. They are ignorant. That is an unhealthy condition in a country in which foreign policy has to be endorsed by the people if it is to be pursued. And it makes it much more difficult for any president to pursue an intelligent policy that does justice to the complexity of the world.
― Zbigniew Brzezinski tags: americans, foreign-policy, geopolitics, ignorance, populism

[American exceptionalism] is a reaction to the inability of people to understand global complexity or important issues like American energy dependency. Therefore, they search for simplistic sources of comfort and clarity. And the people that they are now selecting to be, so to speak, the spokespersons of their anxieties are, in most cases, stunningly ignorant.
― Zbigniew Brzezinski tags: american-exceptionalism, american-people, foreign-policy, geopolitics, ignorance, populism

To resolve conflicts, excessive ambitions and one's own fears and aspirationis must be sacrificed.
― Zbigniew Brzezinski

Because you can't intervene everywhere, you don't conclude you can't intervene anywhere.
― Zbigniew Brzezinski tags: humanitarian-intervention, interventions, libyan-war, noninterventionism

A great deal of world politics is a fundamental struggle, but it is also a struggle that has to be waged intelligently.
― Zbigniew Brzezinski tags: international-relations, world-politics

Too rich to be relevant to the world's poor, [Europe] attracts immigration but cannot encourage imitation. Too passive regarding international security. Too self-satisfied, it acts as if its central political goal is to become the worlds most comfortable retirement home. Too set in its ways, it fears multicultural diversity
― Zbigniew Brzezinski, The Grand Chessboard: American Primacy And Its Geostrategic Imperatives
tags: europe, european-union


One has to understand what the enemy is all about: the enemy's history, the enemy's culture, the enemy's aspirations. If you understand these well, you can perhaps move towards peace.


Another threat, less overt but no less basic, confronts liberal democracy. More directly linked to the impact of technology, it involves the gradual appearance of a more controlled and directed society. Such a society would be dominated by an elite whose claim to political power would rest on allegedly superior scientific knowhow. Unhindered by the restraints of traditional liberal values, this elite would not hesitate to achieve its political ends by using the latest modern techniques for influencing public behavior and keeping society under close surveillance and control. Under such circumstances, the scientific and technological momentum of the country would not be reversed but would actually feed on the situation it exploits.

… Persisting social crisis, the emergence of a charismatic personality, and the exploitation of mass media to obtain public confidence would be the steppingstones in the piecemeal transformation of the United States into a highly controlled society
.”
― Zbigniew Brzezinski
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am


Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron