Discriminatie tegen blanke aangemoedigd door Haagse politiek

Meldpunt discriminatie.
We worden ermee doodgegooid alle Nederlanders zijn racisten en discrimineren alles en iedereen.
De waarheid ligt jammer genoeg 180 graden andersom.

Discriminatie tegen blanke aangemoedigd door Haagse politiek

Postby Führer » Sat Sep 27, 2014 8:38 pm

Club Lustig op het Spui, de enige plek om te stappen tussen de Tweede Kamer en het Haagse stadhuis Foto: Alexander Bakker

do 04 sep 2014, 10:16
|

Portier slaat er lustig op los
Autochtonen niet welkom bij club
Alexander Bakker
DEN HAAG -

Autochtonen zijn niet welkom bij club Lustig op het Spui in Den Haag. Dat hebben ’uitgaansspionnen’ ontdekt tijdens meerdere steekproeven. Een groep van vier autochtonen is door een portier zelfs met grof geweld naar buiten geduwd. Bij de politie is aangifte gedaan van mishandeling.
anti-blank-racisme.jpg
anti white racism soaring in Holland

De zogeheten mystery guests zijn ingehuurd door de gemeente Den Haag om te onderzoeken hoe het staat met discriminatie aan de poorten van bekende horecazaken.

Bij Lustig zijn de vier allochtone spionnen wel zonder problemen binnengekomen. Bij een andere steekproef, begin dit jaar, heeft de groep autochtonen van de portier te horen gekregen dat alleen Hindoestanen welkom zijn. Diezelfde avond zijn een Surinamer en Hindoestaan van het ingehuurde onderzoeksbureau wel toegelaten.

Dit jaar op Valentijnsdag liep het met de groep autochtone spionnen slechter af. Een portier van Lustig heeft de groep hardhandig verwijderd. Een van de jongemannen is door het geweld van de ’beveiliger’ op de grond gevallen. Hij is ter controle overgebracht naar een dokterspost. Tegen de bewaker is aangifte gedaan van mishandeling.
Zwijgt

Alle onderzochte horecazaken hebben gereageerd op het onderzoek en tips van de mystery guests. Alleen Lustig zwijgt. De club heeft niet gereageerd tegenover het stadhuis.

Verantwoordelijk PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh wil niet zeggen of hij maatregelen gaat nemen tegen club Lustig. De sociaaldemocraat wil het onderzoek „eerst bespreken met de gemeenteraad”.

Uit het onderzoek blijkt overigens dat andere horecazaken in Den Haag het wel veel beter doen. Bij een vorige tour door uitgaansspionnen zijn veel meer misstanden ontdekt. Bovendien zijn portiers een stuk vriendelijker geworden.

Club Lustig was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1137
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Meldpunt discriminatie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron