Zionist maakt 500 vrouwen zwanger van zwarte analfabeet.

Meldpunt discriminatie.
We worden ermee doodgegooid alle Nederlanders zijn racisten en discrimineren alles en iedereen.
De waarheid ligt jammer genoeg 180 graden andersom.

Zionist maakt 500 vrouwen zwanger van zwarte analfabeet.

Postby Führer » Mon May 29, 2017 5:25 am

jan_karbaat.jpg
Jan karbaat verwoest het leven van 500 blanke vrouwen met ongewenste zwarte donor babies.

Een Nederlandse privékliniek gaf vrouwen jarenlang spermastalen terwijl het een loopje nam met de medische voorschriften. Fiches werden vervalst, een donor met autisme leverde honderden stalen, en het sperma werd opgeslagen in lekkende tanks.

Via de Nederlandse Sonja Noordhoek kwam Humo het Medisch Centrum Bijdorp van de Nederlandse dokter Jan Karbaat op het spoor. De vrouw kreeg een zoon en een dochter met hulp van de spermabank. Op de donorfiche stond dat de donor een Nederlandse man was met twee kinderen, een universitair diploma, opgegroeid in Zuid-Limburg.

‘Maar terwijl de kinderen opgroeiden, werden ze steeds donkerder’, vertelt Sonja. De biologische vader bleek na een lange zoektocht een Surinaamse man met autisme te zijn, ‘donor S.’. Naast het feit dat de gegevens op de fiche niet klopten, had deze man vanwege zijn autisme nooit donor mogen worden. ‘Mijn dochter heeft het niet geërfd, mijn zoon gedeeltelijk wel’ vertelt Sonja. ‘Ik kwam ook in contact twaalf halfbroers en -zussen, en tien van hen hebben problemen.’

Humo kon de donor contacteren, en zo blijkt dat de man veel meer doneerde dan wettelijk toegelaten is. Het zaad van de man werd bovendien via de kliniek in Rotterdam verspreid over ziekenhuizen in heel Nederland en zelfs naar Oostenrijk uitgevoerd. Vier- tot vijfhonderd vrouwen zouden zwanger zijn geworden van zijn zaad.

‘Autisme? Je kan niet alles weten’

Ook dokter Karbaat zelf reageerde. ‘Een donor met autisme? Je kunt niet alles van tevoren weten.’ De vervalste fiches noemt hij fouten van zijn administratie. Wel geeft hij toe dat zijn kliniek soms sperma van verschillende donoren mengde. ‘Dat deden we bij vrouwen die maar niet zwanger geraakten, zo gaan de zaadcellen een onderlinge strijd aan, en lukt het soms toch.’

Strafrechtelijk onderzoek

In 2002 bracht de Nederlandse krant De Telegraaf al uit dat zaadstalen in de kliniek verwisseld werden, dat containers begonnen lekken, en er gesjoemeld werd met de administratie.

De Nederlandse Inspectie voor Gezondheidszorg meldt dat er een strafrechtelijk onderzoek tegen dokter Karbaat loopt.

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20140211_00974289

Maar dat was nog niet alles van de welgeleerde dokterandus, hij was zo gul om zijn eigen sperma ook bij de onwetende en ietwat naieve vrouwen te injecteren.


18 donorkinderen verwekt door dokter Karbaat
112 & Misdaad 23 mei 14:24

Achttien donorkinderen zijn de biologische kinderen van de omstreden vruchtbaarheidsdokter Jan Karbaat. Dat heeft Fiom, de instantie voor donorkinderen en donoren, dinsdag bevestigd naar aanleiding van berichtgeving van actualiteitenprogramma EenVandaag.

Na de dood van de 89-jarige fertiliteitsarts vorige maand heeft zich een wettig kind van hem gemeld bij de databank. Het DNA van dit kind is vervolgens vergeleken met het DNA van de donorkinderen in de databank, beheerd door Fiom. Hieruit kwamen achttien matches naar voren.

Karbaat gold als de pionier van kunstmatige inseminatie in Nederland en had van 1980 tot 2009 zijn eigen IVF-kliniek in Barendrecht. Maar hij wordt er door donorkinderen en hun ouders van verdacht zelf sperma te hebben gedoneerd.

De kinderen spanden eerder een rechtszaak aan om gebruik te kunnen maken van inbeslaggenomen gebruiksartikelen van de overleden arts, zoals een tandenborstel, scheergerei en steunkousen. Met verkregen DNA willen zij kunnen aantonen of uitsluiten dat Karbaat hen in zijn kliniek zou hebben verwekt door gebruik van zijn eigen zaad. De weduwe van Karbaat verzet zich fel tegen dit onderzoek en eist teruggave van de goederen. De rechter doet op 2 juni uitspraak.

Het aantal biologische kinderen van Karbaat kan nog oplopen omdat veel donorkinderen die verwekt zijn via zijn kliniek nog niet staan ingeschreven bij de databank van het Fiom.

Bovenstaande video werd eerder in Hart van Nederland uitgezonden
Laatste update: 23 mei 16:20
Bekijk meer over: Karbaat

http://www.hartvannederland.nl/top-nieu ... r-karbaat/
Aangezien het hier om een welgeleerde zionist gaat die netjes spreekt is een veroordeling niet te verwachten!
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Meldpunt discriminatie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron