Blanke Jongen uit Veenendaal (13) mishandeld

Meldpunt discriminatie.
We worden ermee doodgegooid alle Nederlanders zijn racisten en discrimineren alles en iedereen.
De waarheid ligt jammer genoeg 180 graden andersom.

Blanke Jongen uit Veenendaal (13) mishandeld

Postby Führer » Thu Mar 11, 2010 8:00 pm

Jongen uit Veenendaal (13) mishandeld
dinsdag 16 februari 2010 13:17
VEENENDAAL - Op de Weverij vond vrijdag om 17.50 uur een mishandeling plaats van een 13-jarige jongen uit Veenendaal door nog drie onbekende jongens. Het slachtoffer werd geslagen en geschopt tegen zijn nek, gezicht en bovenbeen. Dit heeft de politie dinsdag bekendgemaakt. De politie heeft de mishandeling in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer fietste die middag op het fietspand langs de Lampegiet in de richting van het fietstunneltje. Ter hoogte van de parkeerplaats kwam een onbekende jongen het slachtoffer tegemoet lopen en schold hem zonder aanleiding uit. De jongen rende vervolgens achter het slachtoffer aan en na een woordenwisseling tussen beiden, sloeg hij het slachtoffer tegen zijn nek en gezicht. Uit de richting van de Kerkewijk kwamen twee andere jongens aanlopen, vermoedelijk familie van de verdachte, die zich met de vechtpartij gingen bemoeien. Zij gingen door met het slaan en schoppen van de 13-jarige jongen. Toen omstanders ingrepen, gingen de jongens ervandoor in de richting van de Kerkewijk.

Getuigenoproep
Getuigen van de mishandeling worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug via telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook anoniem via telefoonnummer “Meld Misdaad Anoniem" 0800-7000.

Het signalement van de verdachten luidt volgens politie als volgt: jongen één heeft een Marokkaans uiterlijk, is ongeveer 13-14 jaar oud en ongeveer 1.70 tot 1.75 meter lang, heeft een normaal postuur, zwart haar met korte krulletjes en een "donssnorretje" en iets dikkere wenkbrauwen. Verder droeg hij een witte pet, een zwarte gewatteerde jas met capuchon met een bruinkleurige bontkraag, een spijkerbroek en zwarte schoenen, vermoedelijk van Nike.

Jongen twee heeft een Marokkaans uiterlijk, is tussen de 15-17 jaar oud, is ongeveer 1.80 meter lang, heeft een normaal postuur en zwart haar met korte krulletjes. Hij droeg een zwarte gewatteerde jas met capuchon, zonder bontkraag en een spijkerbroek

Jongen drie heeft een Marokkaans uiterlijk, is tussen de 15-17 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang, heeft een normaal postuur en zwart haar en droeg een blauw/grijs-achtige winterjas en een lichtere spijkerbroek.


Bron: http://www.veenendaalsekrant.nl/page/Ni ... 95509.news
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1137
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Meldpunt discriminatie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron