Marokkanen gesubsidieerd naar de Efteling

Meldpunt discriminatie.
We worden ermee doodgegooid alle Nederlanders zijn racisten en discrimineren alles en iedereen.
De waarheid ligt jammer genoeg 180 graden andersom.

Marokkanen gesubsidieerd naar de Efteling

Postby Führer » Thu Mar 11, 2010 8:07 pm

do 21 jan 2010, 12:45 Video Binnenland Stelling van de Dag Verkiezingen 2010


Marokkanen gesubsidieerd naar de Efteling TILBURG - Honderdtwintig Marokkanen die naar de Efteling gaan, dertig Marokkaanse vrouwen die elke maand een sauna in Waalwijk bezoeken en Marokkaanse moeders die in Brussel de band met hun kind bevorderen. Dit alles met subsidie van de gemeente Tilburg...

Volgens de Tilburgse afdeling van Trots Op Nederland zijn dit enkele 'zeer schokkende' resultaten uit een onderzoek naar gemeentelijke subsidies, meldt de krant De Tilburgse Koerier.

Zaalvoetbal

Volgens Trots Op Nederland heeft de Marokkaanse stichting Tilburg (MAST) in 2008 63.000 subsidie gekregen en uit die subsidiepot worden de uitjes betaald. Naast de excursies zou er 1.100 euro subsidie zijn verstrekt om zes Marokkaanse zaalvoetbalteams tegen elkaar te laten voetballen. Volgens lijsttrekker Joost van Puijenbroek is dat 'onzinnig'. "Omdat de Marokkaanse teams alleen tegen elkaar spelen, bevordert dit de integratie niet."

Waarderingssubsidie

Trots op Nederland Tilburg begon in juni vorig jaar met het onderzoek. Hierbij heeft de werkgroep zich met name gericht op integratie, cultuur en milieu. Volgens de werkgroep van Trots Op Nederland is de subsidie voor 2009 begroot op 84.500 euro, een stijging van ruim 30 procent, terwijl er geen sprake zou zijn van een duidelijke uitbreiding van activiteiten.

Een woordvoerder van de gemeente zegt dat het bij het bedrag van 63.000 euro om een waarderingssubsidie ging. Dat wil zeggen dat MAST zelf mag bepalen wat zij met het geld doet.


Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/5845 ... html?p=5,1
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Meldpunt discriminatie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron