Verboden uitspraken - aanzetten tot

Verboden/fascitische/bedreigende uitspraken op het internet.

Verboden uitspraken - aanzetten tot

Postby Führer » Sun Apr 18, 2010 10:29 pm

Indimedia die criminele organisatie die aanzet tot neerhalen van legale sites:
indimedia oproep tot hacken.jpg
indymedia zet aan tot
indimedia oproep tot hacken.jpg (96.56 KiB) Viewed 5572 times
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1161
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Peter Breedveld - Roept op tot genocide op PVV'ers

Postby Führer » Thu Jan 27, 2011 3:15 pm

do 27 jan 2011, 07:36

'PVV'ers beter doodschieten' door Martijn Koolhoven
Amsterdam - Een opmerkelijke oproep, gedaan via Twitter door blogger/schrijver Peter Breedveld van de Vrije Universiteit in Amsterdam, heeft tot grote commotie geleid. Hij schreef dat het maar beter is om alle PVV’ers dood te schieten.
peter breedveld roept op tot genocide PVV.jpg
peter breedveld roept op tot genocide PVV.jpg (5.12 KiB) Viewed 5499 times

Peter Breedveld
PVV-leider Geert Wilders reageert verbijsterd. “Te walgelijk voor woorden”, zo reageert Wilders. “Die ambtenaar moet op staande voet worden ontslagen!”

“Het is ongelooflijk”, aldus kamerlid Hero Brinkman.

Breedveld, redacteur van de VU publiceert ook artikelen op zijn eigen linkse weblog ‘Frontaal Naakt’. Twee dagen geleden plaatste hij, naar aanleiding van de politieke discussie over het sturen van een politiemissie naar Afghanistan, een oproep met de mededeling dat de VN zijn troepen beter naar Nederland kan sturen om PVV’ers dood te schieten.

Op internet heeft de oproep tot een storm van protest geleid. Op frontaalnaakt.nl schreef ene ‘Vetklep’: “Toch vind ik grapjes over doodschieten niet zo geestig.
peter breedveld .jpg
peter breedveld .jpg (19.54 KiB) Viewed 5499 times

Als iemand dat soort jolijt heeft over een andere groep dan PVVers wordt er natuurlijk wel verontwaardigd gereageerd.”. En Erick vindt: “Wie heeft het adres van deze mafketel beloning gegarandeerd ,hij bedreigt mij en mijn vriendin wordt tijd om de handen te laten spreken op dit linkse tuig!! Wie helpt mij om aan het adres te komen van Peter Breedveld?” Özcan Akyol schreef: “Jezus. Wat een nazi die Breedveld!”. En weer een ander reageerde: “Schiet alle PVV`ers dood wat een idioot. Wilders roept toch ook niet schiet alle moslims dood,of schiet alle linksche Ubermenschen neer?

Op zijn weblog laat de VU-medewerker weten dat zijn oproep om PVV’ers dood te schieten “een grapje” was. “Het ging over het uitzenden van militairen naar Afghanistan, waar alweer bijna tien jaar Afghanen worden doodgeschoten in dienst van de vrijheid en democratie. Ik stelde vast dat we hier in Nederland onze eigen Taliban hebben, dat de VN eigenlijk beter troepen naar Nederland kan sturen om PVV’ers dood te schieten. Een harde grap, en volgens sommigen ongetwijfeld een smakeloze grap, maar een grap, niettemin, dat ziet een mongool”, aldus Breedveld.

Wilders doet geen aangifte omdat het “geen bedreiging in juridische zin” betreft.

Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/8846 ... en___.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1161
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

SP'er Pascal Smit roept op tot moord Jort Kelder

Postby Führer » Sat Apr 14, 2012 4:48 pm

Een typisch incidentje van de rode wereldverbeteraars, onder het mom van: als al onze tegenstanders dood zijn zullen we een ideale wereld voor ons zelf hebben.


'Kan iemand die Jort afschieten? Dank'

'Kan iemand die Jort afschieten? Dank', schreef Pascal Smit gisteravond op zijn Facebookprofiel. En hij gaat nog even door: 'Hij moet een chronische ziekte krijgen en kreperen in de bijstand die pleurishond en de rest van zijn soort. En elke dag pijn lijden en zelf zn medicijnen dokken...naar de voedselbank die hufter.'

En dat is nog steeds niet alles, bericht GeenStijl. De SP'er schrijft uitgebreid door over zijn haat richting liberalen en zegt een celstraf niet erg te vinden als hij daadwerkelijk over zou gaan tot moord. 'Langer dan 15 jaar krijg je toch niet voor een moord en Nederland is dan tenminste één tyfushond armer!'

Jort Kelder was gisteravond voor het eerst te zien in zijn nieuwe programma 'Het Snelle Geld', waarin hij het casinokapitalisme van de afgelopen 25 jaar juist kritisch onder de loep neemt.

Vooralsnog is Kelder niet van plan aangifte te doen tegen de man.

Bron: http://www.at5.nl/artikelen/79332/sp-er ... et-de-dood
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1161
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am


Return to Verboden/fascitische/bedreigende uitspraken op het internet.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron