Politieke veroordeling Wilders zaait haat tegen PVV'ers

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

Politieke veroordeling Wilders zaait haat tegen PVV'ers

Postby Führer » Fri Dec 09, 2016 9:26 pm

Na de zoveelste poging om het volk de mond te snoeren is het het systeem dan eindelijk gelukt om een veroordeling tegen Wilders te bemachtigen.
De veroordeling toont wederom de hypocrisie van het hele systeem.
De extreem-linkse rechters propaganderen dat de uitspraken van Wilders haar zouden aanwakkeren terwijl hun eigen woorden pure haat jegen Wilders aanhangers uitlokken.
Tevens zijn de eerste meldingen van anti-PVV geweld al gemeld nu de PVV haters zich aangesterkt voelen door de haatzaaiende woorden van de rechters.

politiek-gevangene-wilders.jpg
Veroordeling wilders versterkt de noodzaak om gehele systeem aan te passen.Wilders stevig aangepakt door extreem-linkse rechtbank
Vandaag, 13:38

DEN HAAG/SCHIPHOL - PVV-leider Geert Wilders is door de rechtbank Den Haag veroordeeld wegens groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie. Hij werd vrijgesproken van aanzetten tot haat. De politicus gaat in hoger beroep, zo kondigde hij direct na de uitspraak aan.


Rechters geïrriteerd

Het vonnis bevatte stevige kritiek aan het adres van Wilders vanwege zijn houding tijdens het proces. Hij woonde de inhoudelijke behandeling niet bij, en dat recht heeft hij, aldus de rechtbank. Maar de commentaren die hij tijdens het proces via Twitter de lucht in slingerde, hebben de drie rechters duidelijk geïrriteerd.

Wilders twitterde over een „neprechtbank”, schreef dat het vonnis al klaar lag, en publiceerde foto’s van de rechters met een verwijzing naar D66. Direct na het uitspreken van het vonnis noemde Wilders zijn drie rechters „PVV-haters”. Hij gaat in hoger beroep.
Politiek proces

’Mening niet grenzeloos’

De vrijheid van meningsuiting is niet grenzeloos.

tweet-wilders.jpg
tweet wilders


Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/2719 ... akt__.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1159
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron