De PVV van Geert Wilders grootste partij van het land

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

De PVV van Geert Wilders grootste partij van het land

Postby Führer » Mon Dec 10, 2012 7:28 am

De PVV van Geert Wilders zou de grootste partij van het land worden als er nu verkiezingen werden gehouden. . Dat blijkt uit de nieuwe peiling van Maurice de Hond, die zondag werd vrijgegeven.

De PVV krijgt volgens de enquête 24 zetels, twee meer dan vorige week.

Het is de beste prestatie van de PVV in een peiling sinds mei. Wilders krijgt van zijn aanhang een dikke 8, het hoogste cijfer sinds de val van het vorige kabinet.

Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/2114 ... tij__.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: De PVV van Geert Wilders grootste partij van het land

Postby DerMauz » Thu Dec 20, 2012 1:50 am

Absoluut, Nederland is het zat... alleen de meeste slapen nog een beetje, hopelijk worden ze wakker bij de volgende verkiezingen.

Het zou echt 1 grote catastrofe zijn voor de linkse politiek als Wilders écht de grootste werd.... (mijn droom trouwens)
Pim we never forget you!
User avatar
DerMauz
 
Posts: 6
Joined: Thu Dec 20, 2012 1:00 am

Re: De PVV van Geert Wilders grootste partij van het land

Postby Führer » Sat Apr 06, 2013 2:29 pm

Klopt en ook al is er een overheid met een goed plan wordt het altijd verboden door een of ander eu besluit of overeenkomst gesloten in geheime vergaderingen door een oude regering van Nederland. De Nederlandse overheid is dan ook niet meer dan een ceremonieel gebeuren vergelijkbaar met het konigshuis dat slechts braaf doet en niet doet wat de ongekozen dictators eurocraten en technocraten in Brussel dicteren.

De enige oplossing is dan ook een europees wijde revolutie die de burger weer aan de macht brengt in plaats van dezelfde poppetjes die voor decennia lang de regels dicteren vanachter gesloten deuren schuilend achter ceremoniele politici die elke 4 of 8 jaar weer veranderen maar de echte machtshebbers 20, 50 en 100 jarige plannen aan het bepalen zijn.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am


Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron