PVV Demonstratie in Den Haag doorn in het oog van systeem.

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

PVV Demonstratie in Den Haag doorn in het oog van systeem.

Postby Führer » Sat Sep 21, 2013 2:04 pm

Met 2000 man sterk stonden ze op het Koeplein tegenover een geweldige politiemacht gekleed in urban oorlogsvoering tenu en enkele honderden dakloze uit het AFA daklozen legioen.
Zo streven ze samen naar het einde der PVV systeemagenten en linkse daklozen, maar het signaal is afgegeven door PVV nutteloze verplichte belastingverhogingen zijn fascistisch en niet gewenst!
Waar de dakloze AFA het liefst 100% belasting voor de werkende heeft en de inkomsten zo lekker sociaal uit kunnen delen aan hun zelf strijdt de PVV voor lagere belasting en individuele vrijheid ten kostte van de centrale macht in Den-Haag/Brussel.
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DEN HAAG -
Op de Koekamp in Den Haag hebben aanhangers van de PVV gedemonstreerd tegen het kabinet-Rutte. PVV-leider Geert Wilders had opgeroepen tot de demonstratie onder het motto 'Genoeg is genoeg'. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij vindt dat premier Mark Rutte moet opstappen omdat hij „Nederland kapotmaakt”. Tijdens een toespraak op de Koekamp, vlakbij het Centraal Station, herhaalde hij die boodschap.

PVV'ers willen af van Rutte

Demonstranten droegen witte ballonnen en spandoeken met teksten als 'Rutte, Nederland kotst van je' en 'Mark moet oprutte'. Er was veel politie op de been met ME-busjes en politiepaarden. Op de Koekamp werd één man gearresteerd die zich niet kon legitimeren. Na Wilders' toespraak liep het terrein snel leeg. De schattingen over de opkomst lopen uiteen van 1000 (politie) tot 2000 (PVV).

Op het Spuiplein, een paar honderd meter verderop, hield de Anti-Fascistische Actie (AFA) een tegendemonstratie. Daar waren tientallen mensen op afgekomen. De politie arresteerde op het Spuiplein twee mensen die vervelend deden en niet wilden vertrekken. Volgens een woordvoerder van AFA waren het „twee bekende rechts-extremisten die een kijkje kwamen nemen”.http://www.telegraaf.nl/binnenland/2190 ... tte__.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron