Beatrix: Het is allemaal de schuld van de PVV

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

Beatrix: Het is allemaal de schuld van de PVV

Postby Führer » Sat Feb 19, 2011 9:46 pm

za 19 feb 2011, 19:52
'Koningin wordt zwaar gecensureerd' HILVERSUM - „Koningin Beatrix wordt zwaar gecensureerd in haar kersttoespraak.” Dat zei Huub Oosterhuis, theoloog en een goede vriend van de koninklijke familie, zaterdag in het EO-programma Blauw Bloed. Volgens Oosterhuis heeft Beatrix allerlei dingen niet kunnen zeggen die ze wel wilde zeggen.


Verwijzend naar haar kersttoespraak zegt de theoloog en dichter: „Ik heb dit jaar gemerkt, toen ik haar hoorde, dat ze zwaar gecensureerd wordt. En dat is ook zo. Zij heeft allerlei dingen niet kunnen zeggen die ze wel wou zeggen. Omdat de PVV het er niet mee eens zou zijn.”

Oosterhuis werd geïnterviewd voor het tv-programma toen hij, vorige week vrijdag, samen met de koningin het multireligieus en cultureel centrum De Nieuwe Liefde opende in Amsterdam.

Oosterhuis spreekt van Beatrix als „iemand die onze geestverwant is als het gaat om bezorgdheid, de beschaving, over solidariteit, wederzijds respect en tolerantie. Daar gaan haar toespraken over. Dat wordt met argusogen gevolgd door dit kabinet, en de PVV met name.”

Een zegsvrouw van de Rijksvoorlichtingsdienst liet zaterdag desgevraagd weten geen commentaar te hebben op hetgeen Oosterhuis zegt. PVV-leider Geert Wilders stelde dat hij wel vaak achteraf kritiek heeft gehad op de toespraken van Beatrix, maar dat hij zich er „nooit vooraf mee bemoeid“ heeft. „De minister-president is verantwoordelijk voor hetgeen de koningin zegt. Ik ga daar gelukkig niet over en daar ben ik erg blij om!”, aldus Wilders.

Tweede Kamerlid Tofik Dibi van GroenLinks kondigde aan opheldering te zullen vragen bij de premier via een brief. Aan dat hand van de antwoorden in de brief zal Dibi afwegen of hij nog een debat met Rutte zal aanvragen.

Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/9072 ... html?p=1,1


Gaat ze weer huilie huilie doen, eerst mag ze hem al niet tegenhouden van regeren en nu kan ze ook niet eens zeggen wat ze eigenlijk zou willen wat zielig toch, ze lijkt haast wel een normaal persoon te worden.

Zo voelen we ons ook al Beatrix altijd en overal.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron