AFA - misbruikt naam PVV voor haatcampagne

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

AFA - misbruikt naam PVV voor haatcampagne

Postby Führer » Wed Feb 23, 2011 5:25 pm

Antifascisten zitten achter nepwebsite PVV


(Novum) - De Anti-Fascistische Actie (AFA) is het brein achter de nepwebsite pvvhaaglanden.nl. Dat liet de AFA maandagavond weten. De groep wilde aantonen 'dat de PVV zulke belachelijke verhalen de wereld inbrengt, dat het mensen soms niet eens opvalt als er een parodie op wordt gemaakt'.

De site leek sprekend op de landelijke website van de PVV, maar dan stonden er bizarre berichten op. Zo viel onder meer te lezen dat de partij een kerncentrale op het strand van Scheveningen wil bouwen. Verder zou Madurodam zogenaamd groter moeten, omdat er in de straatjes nauwelijks kan worden geparkeerd.

PVV-leider Geert Wilders liet maandag in een reactie weten met zijn advocaat te bespreken of hij stappen kon nemen tegen de site.

Inmiddels is op de site alleen nog een verklaring van de AFA te lezen over de reden van het lanceren van de website. Daarin staat onder meer dat de AFA de PVV een 'enge partij' vindt. "Het is niet alleen belachelijk, maar ook verwerpelijk en zelfs gevaarlijk dat de PVV bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet."

Volgens de AFA is de missie geslaagd. "De meest idiote plannen en ideeën werden op de website gepost, waarbij velen toch even twee keer moesten lezen."

http://binnenland.nieuws.nl/630649/anti ... ebsite_pvv


Klik op het plaatje hieronder voor meer informatie over de werkwijze van de AFA
Image
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1118
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: AFA - misbruikt naam PVV voor haatcampagne

Postby Führer » Wed Feb 23, 2011 5:35 pm

Code: Select all
Actiegroep claimt cyberaanval en branden Rabobank

(Novum) - De cyberaanval die afgelopen weekend de website van de Rabobank platlegde, is opgeëist door een antikapitalistische actiegroep. De groep claimt ook meerdere brandstichtingen in het nieuwe hoofdkantoor van de bank, voor het laatst afgelopen vrijdag. Dat staat in een verklaring op de activistische website Indymedia NL.
[attachment=0]afa.jpg[/attachment]
De Rabobank meldde dinsdag al dat de storing op de website was veroorzaakt doordat onbekenden de site hebben overladen met grote hoeveelheden dataverkeer. De bank kondigde aan aangifte te doen van de cyberaanval.

Sinds vorige zomer is het hoofdkantoor dat de Rabobank in Utrecht laat bouwen al drie keer door brand getroffen. Een explosie op de bovenste verdiepingen van het kantoor, dat in de volksmond de Verrekijker wordt genoemd, richtte vorig jaar juni aanmerkelijke schade aan.

De politie laat weten de brand in juni opnieuw te bekijken. "Het gaat nu om een reeks branden. We richten ons op de verbanden tussen de feiten." De brand in oktober bleek al eerder aangestoken. Hetzelfde vermoeden bestaat voor de brand van afgelopen vrijdag.

De cyberaanval en de branden worden opgeëist door een groep die zich de Nederlandse cel van de groep Conspiracy Cells of Fire noemt. Ze zeggen de Rabobank op de korrel te nemen vanwege investeringen in de wapenindustrie. "We houden Rabobank verantwoordelijk voor de dood van duizenden mensen, onder wie kinderen."

De antikapitalistische actiegroep kondigt ook acties aan tegen andere banken en multinationals. Ministers en politici van nagenoeg alle politieke partijen worden in de verklaring met de dood bedreigd.

Een actiegroep met de naam Conspiracy Cells of Fire is met name bekend uit Griekenland. Het zou kunnen gaan om een Nederlandse afdeling van deze groep.

http://binnenland.nieuws.nl/630934/acti ... n_rabobank


De terroristische organisatie AFA heeft weer toegeslagen, na het opscheppen over de haatzaaiende website van de AFA zie bericht hierboven. Kom de internationale terroristische organisatie AFA vandaag met het bericht dat het achter de 4 brandstichtingen van het nieuwe Rabobank gebouw zitten.
Ongetwijfel dheeft deze extreem-linkse tereur organisatie weer voor miljoenen euros aan schades aangericht en komt er weer mee weg. Na het bekennen van deze misdaden op hun haatzaaiende website indymedia.
Attachments
afa.jpg
AFA bombardeerd rabobank aanslag door AFA
afa.jpg (20.53 KiB) Viewed 2898 times
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1118
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am


Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest