Eenzame stem tegen massa immigratie

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

Eenzame stem tegen massa immigratie

Postby Führer » Sun Mar 06, 2011 6:25 pm

Ook in dezer dagen 10 jaar na de moord op Pim Fortyuin is Wilders nog steeds een eenzame stem tegen de massa immigratie.
En dan nog de extreem linkse opmerking van meneertje pechtold dat er geen massa immigratie in Nederland zou zijn.
Zelfs met de cijfers van de extreemlinkse onderzoeks club CBS is meer dan 30% van de Nederlanders ALLOC|HTOON 30% zou geen massa zijn.
En toch hebben ze het over bijvoorbeeld massa demonstraties als er nog geen 1% van de bevolking aan het protesteren is voor hun linkse hobbies. Hoezo met 2 maatjes meten.
pvv.pnv.jpg
pvv.pnv.jpg (73.4 KiB) Viewed 2248 times

Zo had wilders het de laatste tijd over de grens 5 jaar sluiten voor Moslim immigratie, dat het hoofddoekjes verbod alleen voor aanhangers van de moslim ideologie is en dat de immigratie van mensen uit de landen waar de revoluties aangejuigd door extreemlinkse media en globalisten media richting Europa gestopt dient te worden.Of in iedergeval niet toegelaten tot Europa dient te worden.


Zo eenzaam is Wilders ook weer niet aangezien 12% van de Nederlanders afgelopen verkiezingen op de pvv gestemt heeft ervanuitgaand dat 30 van de nederlanders nooit op wilders zou stemmen aangezien dit allochtonen betreft die pure haat naar traditionele nederlanders hebben veroorzaakt door de linkse haatzaaiende media is dit dus een vrij groot gedeelte van de Nederlandse bevolking.
Ook schijnt het zo te zijn dat er veel mensen die bij de tweede kamerverkiezingen op de pvv gestemd hebben deze keer thuis zijn gebleven helaas aangezien het toch erg belangrijk is om zo veel mogelijk oprechtte mensen in de eerste kamer te hebben om zo de wetsvoorstellen goed te keuren.
13% is zeker een grote overwinning te noemen en veel meer als ooit iemand gedaht heeft.

We mogen blij zijn dat we iemand met het grote talent van Wilders het inzicht van WIlders in tegenstand bieden tegen de extreemlinkse media is opvallend en getuigd van groot inzicht in de truukjes en misleidingen die deze media uitoefenen.
Erg veel rechtse potentiele leiders zijn al politiek gesne4uveld door domme opmerkingen op de linkse propaganda kanalen 4uitgelokt door linkse interviewers of door extreem linkse elementen in het p4ubliek geplant door de verraderlijke media.
Niet alleen nationaal maar ook in het b4uitenland worden oprechte rechtse stromingen neergehaald door de leider te intimideren 4uit te lokken of gewoon o4uderwets te liq4uderen.

Wilders is helaas weer de enige die het gevaar van maasa immigratie 4uit de arabisch landen ziet aankomen en er iets over d4urft te zeggen, een l4uid en breed NEE tegen massa immigratie 4uit de arabische wereld veroorzaakt door de zeer bloedige revol4uties aangest4u4urd door de globalisten media is de enige manier om de zielige vl4uhtelingen niet de zeer gevaarlijke tocht in krakkemigge bootjes over de wijde zee te laten maken.
En totaal onvoorbereid in het ingewikkelde westen te doen stranden waar de meeste allochtonen 4uit de arabische wereld aangeeft gediscrimineerd en als tweederangs b4urger behandeld te worden.Code: Select all
Wilders: sluit poorten voor Arabische vluchtelingen


(Novum) - Zelfs als er burgeroorlogen uitbreken moet Nederland de poorten sluiten voor vluchtelingen uit Arabische landen. "Het is onmogelijk om als West-Europa die stroom van vluchtelingen op te vangen", zegt PVV-leider Geert Wilders maandag in Spits.


Hij benadrukt dat Nederland 'die massa' ook niet had aangekund als het niet-islamitische landen waren geweest. Het is volgens hem beter de vluchtelingen op te vangen in de regio.GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi reageert op Twitter verontwaardigd. "Dat van een man die hoogstpersoonlijk weet hoe essentieel bescherming is bij bedreiging. Een mensenleven weegt niet ineens minder als het islamitisch of Arabisch is."

Wilders doet zijn uitspraken nadat zaterdag uit een onderzoek van Motivaction en de GPD-bladen bleek dat bijna de helft van de Nederlanders tegen het opvangen van Arabieren is. Twee derde zegt de protesten te steunen, maar slechts vijftien procent is bereid geld te geven aan mensen die het echt nodig hebben.

Vluchtelingen die oversteken naar Italië of Malta, moeten daar volgens Wilders in vluchtelingenkampen worden opgevangen. Zo kan volgens Wilders worden voorkomen dat ze zich verspreiden naar andere plekken in Europa. Eerder zei minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal (VVD) al dat de vluchtelingen zoveel mogelijk in de eigen regio worden opgevangen.

Wilders is weinig hoopvol dat de opstanden tot blijvende verbetering leiden. "Ik juich toe dat het volk van de dictatuur af wil. Ik denk alleen dat wat er voor in de plaats komt, wel eens veel erger zou kunnen zijn." Zo zou de gemiddelde Egyptenaar ideeën over de sharia hebben 'waar de rillingen van over je rug lopen'. "De islam en democratie gaan niet samen."
http://binnenland.nieuws.nl/631487


Code: Select all
Wilders: eerst Gouda, dan Kunduz

(Novum) - Geert Wilders vindt dat de veiligheid eerst in Nederland, en dan pas in Afghanistan vergroot moet worden. De PVV-voorman liet donderdag tijdens het debat over de politietrainingsmissie in Kunduz weten niets te voelen voor het kabinetsplan. "Eerst Gouda, dan Kunduz", zei Wilders.

Volgens Wilders betekent de missie dat er geïnvesteerd wordt in een land dat de sharia wil invoeren, samenwerkt met de Taliban en de corruptie hoogtij laat vieren. Hij schetste twee opties voor Afghanistan: of vertrekken, of 'de Taliban in de pan hakken.'

Wilders werd door D66-leider Alexander Pechtold fel aangevallen. Die verweet hem dat hij altijd de mond vol heeft van islamitisch extremisme, maar weigert dit bij de kern aan te pakken. Wilders antwoordde dat extremisme het beste bestreden kan worden door een einde te maken aan massa-immigratie.

Ook VVD-fractievoorzitter Stef Blok legde een verband tussen de missie en de veiligheid in Nederland. Naarmate Afghanistan veiliger wordt, wordt het land 'niet opnieuw een uitvalsbasis voor terrorisme', zei hij. De VVD stemt voor de missie.

PvdA-voorman Job Cohen liet weten dat zijn fractie tegen de missie is, omdat deze 'op z'n minst paramilitair is'. "Het is geen politiemissie, maar ene militaire missie. Daarom zijn wij van mening dat we het besluit niet kunnen steunen", zei hij.
http://binnenland.nieuws.nl/627381
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron