Wilders boos om anti-PVV-filmpje

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

Wilders boos om anti-PVV-filmpje

Postby Führer » Sun Mar 06, 2011 6:44 pm

http://binnenland.nieuws.nl/629995

Code: Select all
Wilders: eerst Gouda, dan Kunduz


  Mail naar: 
 
Naam afzender 
Email afzender 
 
Opmerkingen 
  Annuleren Verstuur

--------------------------------------------------------------------------------

(Novum) - Geert Wilders vindt dat de veiligheid eerst in Nederland, en dan pas in Afghanistan vergroot moet worden. De PVV-voorman liet donderdag tijdens het debat over de politietrainingsmissie in Kunduz weten niets te voelen voor het kabinetsplan. "Eerst Gouda, dan Kunduz", zei Wilders.

Volgens Wilders betekent de missie dat er geïnvesteerd wordt in een land dat de sharia wil invoeren, samenwerkt met de Taliban en de corruptie hoogtij laat vieren. Hij schetste twee opties voor Afghanistan: of vertrekken, of 'de Taliban in de pan hakken.'

Wilders werd door D66-leider Alexander Pechtold fel aangevallen. Die verweet hem dat hij altijd de mond vol heeft van islamitisch extremisme, maar weigert dit bij de kern aan te pakken. Wilders antwoordde dat extremisme het beste bestreden kan worden door een einde te maken aan massa-immigratie.

Ook VVD-fractievoorzitter Stef Blok legde een verband tussen de missie en de veiligheid in Nederland. Naarmate Afghanistan veiliger wordt, wordt het land 'niet opnieuw een uitvalsbasis voor terrorisme', zei hij. De VVD stemt voor de missie.

PvdA-voorman Job Cohen liet weten dat zijn fractie tegen de missie is, omdat deze 'op z'n minst paramilitair is'. "Het is geen politiemissie, maar ene militaire missie. Daarom zijn wij van mening dat we het besluit niet kunnen steunen", zei hij.

User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron