Fitna 2 volgend jaar (2012) in première

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

Fitna 2 volgend jaar (2012) in première

Postby Führer » Mon Apr 11, 2011 2:04 pm

Fitna 2 volgend jaar in première

(Novum) - Het vervolg op de anti-islamfilm Fitna van Geert Wilders moet in 2012 gereed zijn. De film gaat vooral over 'het barbaarse leven van de zieke geest Mohammed', laat de PVV-leider vrijdag weten. Hij voegt eraan toe dat het niet om een 1 aprilgrap gaat.
Fitna 2.jpg
fitna 2
Fitna 2.jpg (22.66 KiB) Viewed 2510 times


De PVV-leider is al lange tijd bezig met de voorbereidingen voor de film. De première werd echter steeds vooruit geschoven. In april 2009 zei Wilders te verwachten dat de nieuwe film binnen een jaar klaar moest zijn. Vorig jaar maart liet hij weten dat Fitna 2 niet voor de Tweede Kamerverkiezingen af zou zijn vanwege de val van het kabinet.

De tweede Wilders-productie moet laten zien wat in zijn ogen de gevolgen zijn van 'de massa-immigratie' uit moslimlanden. Wilders zei eerder dat de film, die hij met hulp van Amerikaanse professionals maakt, nog harder tegen moslims uithaalt dan de eerste.

Wilders ging afgelopen weken ook al tekeer over de profeet Mohammed. Hij leed volgens de politicus aan een hersentumor en is daardoor gaan hallucineren, beweerde de PVV-leider in HP/De Tijd.

Fitna verscheen in maart 2008 op internet. De 26 minuten durende productie was een collage van nieuws- en filmbeelden over onder meer de terroristische aanslagen op 11 september 2001 in New York en in maart 2004 in Madrid. De beelden werden omlijst met citaten uit de Koran. De film, die volgens sommigen in elkaar was geflanst, veroorzaakte veel ophef.

Bron: http://binnenland.nieuws.nl/636023
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron