Wilders: Mohammed had hersentumor

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

Wilders: Mohammed had hersentumor

Postby Führer » Mon Apr 11, 2011 2:08 pm

Wilders: Mohammed had hersentumor
foto-concours-Geert_Wilders.jpg
geert wilders
foto-concours-Geert_Wilders.jpg (15.59 KiB) Viewed 2513 times


(Novum) - De profeet Mohammed leed aan een hersentumor en is daardoor gaan hallucineren. Dat beweert PVV-leider Geert Wilders in een ingezonden stuk in het weekblad HP/De Tijd.


Wilders zegt zich te baseren op een boek van de Vlaamse psycholoog Herman Somers, waarin wordt gesteld dat Mohammed vanaf zijn veertigste leed aan een acromegalie, een groeistoornis die wordt veroorzaakt door een gezwel in de hersenen. Daardoor zou hij dingen zijn gaan horen en zien die er niet zijn. Somers noemt dat een 'organische hallucinatorische aandoening met paranoïde kenmerken'.

Wilders citeert ook uit andere publicaties, waarin wordt betoogd dat de profeet Mohammed leed aan een 'paranoïde hallucinatorische schizofrenie' en dat hij een 'verstoorde paranoïde persoonlijkheid' had, plus een minderwaardigheidscomplex en megalomane neigingen. "Wanneer hij vervolgens op zijn veertigste visioenen krijgt die hem doen geloven dat hij een kosmische zending heeft, is het hek van de dam."

De geestesgesteldheid van de profeet is volgens Wilders relevant omdat moslims volgens de koran het leven van Mohammed moeten navolgen. "Dat heeft elke dag gruwelijke gevolgen", stelt Wilders. Hij stelt dat er een taboe rust op het bespreken van de 'ware aard' van Mohammed. Dat taboe wil Wilders naar eigen zeggen doorbreken.

De PVV-leider heeft al eerder ongezouten uitspraken over Mohammed gedaan. Zo noemde Wilders de profeet een jaar geleden op een persconferentie in Londen 'een barbaar, een massamoordenaar en een pedofiel'.


Bron: http://binnenland.nieuws.nl/635738
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron